Uw dakservice in Den Haag

Jabe Dakservice, Dakdekker in Den Haag

Een lekkend dak? Verstopte dakgoten? Dus bent u op zoek naar een dakdekker? Jabe Dakservice verhelpt lekkende daken direct. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons bellen wanneer u een lekkend dak heeft, wij komen dan zo snel mogelijk naar u toe. Jabe Dakservice is een van de bekendste dakdekkersbedrijven in Den Haag. Of u nu direct hulp nodig heeft of niet, wij staan voor u klaar als dakdekker in Den Haag en omgeving.

Bij Jabe kunt u uw stookkosten aanzienlijk verlagen door uw dak te isoleren of uw platte dak te vervangen. Wij leveren ook onderhoudsdiensten zoals onderhoud voor uw dak en dakgoten. Onze dakdekkers staan voor u klaar en zorgen voor een passende oplossing op het moment dat u ons belt. Wij werken met een vast team van vakkundige dakdekkers in Den Haag. Wij vervangen en plaatsen al jarenlang daken in Den Haag en omgeving. Wilt u een nieuw dak, moeten de dakgoten gerepareerd worden of is er een nieuwe schoorsteen nodig? Jabe Dakservice levert precies wat u nodig heeft.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Den Haag

Dakdekker nodig in Den Haag?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Uitstellen van een dakreparatie

Een lekkend dak, indien onbehandeld, kan leiden tot onmiddellijke problemen aan zowel het dak als het huis. Het dak en het huis kunnen te maken krijgen met lekkage, verminderde isolatie en andere ongewenste problemen. Een lekkend dak beschermt het huis niet meer voldoende tegen water. Omdat het water door het dak dringt, komt het in het huis terecht. Waterschade is behalve kostbaar ook enorm storend. Het water kan het laminaat binnendringen en de ondervloer kan aantasten, hierdoor ontstaat er vaak ook waterschade aan het interieur. Het is hierom belangrijk snel een dakreparatie uit te laten voeren door een erkende dakdekker. Want zelfs een klein lek kan grote problemen veroorzaken. Zorg ervoor dat u dakproblemen onmiddellijk aanpakt doormiddel van een dakreparatie, zo voorkomt u dat ze erger worden.

Gratis dakinspectie aanvragen

Het is raadzaam om uw dak eens per jaar te laten inspecteren om problemen te voorkomen. Problemen met uw dak merkt u meestal pas op zodra u al last heeft van een lekkage. Signalen van een lekkage zijn veranderingen in kleur, scheuren of gaten in uw plafond, elektrische storing of kortsluiting. Dit zijn signalen waarbij u nog niet het water hoeft op te vangen in emmers, maar er weldegelijk een probleem is. Problemen met uw dak zullen uw plafond of muren aantasten. Bij twijfel over de staat van uw dak is het verstandig om een (gratis) dakinspectie te laten uitvoeren.

Noodoplossing bij een daklekkage

Een daklekkage moet zo snel mogelijk gerepareerd worden om verdere schade aan uw huis te voorkomen. Onze experts van Jabe Dakservice staan altijd klaar om uw daklekkage te verhelpen. Naast het lokaliseren van de lekkage is het ook belangrijk om de oorzaak te achterhalen. Zo kunnen we het probleem bij de bron aanpakken en de kans op herhaling verkleinen. Wanneer een lek op uw dak is ontdekt en de oorzaak ervan is vastgesteld, zullen onze experts het verhelpen. Tijdens een regenbui of storm kunnen we ons noodteam sturen. Zodra we de oorzaak van een lekkage hebben vastgesteld, zijn onze dakdekkers er om deze te verhelpen.

Heeft u waterschade na een zware storm? Om u meteen te helpen, voeren wij ook noodreparaties uit. Wij kunnen een kostenstaat en een schaderapport voor u opstellen, die u meteen kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. Later, na goedkeuring van de verzekeraar, verzorgen wij de definitieve reparaties.

Dakrenovatie door dakdekker in Den Haag

Merkt u dat er iets aan uw dak moeten gebeuren, maar is het nog te vroeg om uw dak volledig te vervangen? Dan is een dakrenovatie door onze erkende dakdekkers misschien iets voor u. Wij zorgen ervoor dat uw dak weer zo goed als nieuw is. Een gedeeltelijke of volledige dakrenovatie kan worden uitgevoerd door één van onze dakdekkers uit Den Haag. Onze experts zullen uw dak bekijken, u een offerte geven en elk detail met u bespreken. De jaarlijkse verwarmingsbesparingen die een nieuw of volledig gerenoveerd dak met zich meebrengt worden met u besproken, zodat u weet u wat voor u de voordeligste optie zal zijn. Bel vandaag nog voor een afspraak en bespaar geld!

Dakgoten

Als u in zee gaat met een dakgootspecialist zult u lang plezier hebben van goed onderhoud en regelmatige reiniging. Goed onderhoud en regelmatige reiniging voorkomen namelijk toekomstige grote reparaties. De dakgoot is een belangrijk onderdeel van uw dak. Hij voorkomt dat uw huis en tuin schade oplopen omdat al het regenwater er rechtstreeks door naar de grond stroomt. Het is cruciaal om de dakgoot ten minste tweemaal per jaar schoon te maken en te ontstoppen. Wij kunnen u daarbij helpen. Voor de winter is het cruciaal om de dakgoot te reinigen en te ontstoppen. Moeten uw dakgoten worden gerepareerd of vervangen worden? Ook daarvoor kunt u natuurlijk bij Jabe Dakservice terecht in en rondom Den Haag.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.