Uw dakdekker in Rijswijk

Jabe Dakservice, Dakdekker in Rijswijk

Jabe Dakservice levert alle soorten dakbedekking en diensten om Rijswijk droog en veilig te houden. Het plaatsen van nieuwe hellende of platte daken, of het renoveren en onderhouden ervan, dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice is uitgerust om elke klus aan te pakken. Jabe staat bekend om zijn brede scala aan specialiteiten, zowel voor nieuwe als oude daken. Om uw dak in goede conditie te houden is het van cruciaal belang om het goed te onderhouden. Daarom bieden we vaste onderhoudsprijzen op all-in onderhoudsovereenkomsten. Onze dakdekkers bieden u de hoogste kwaliteit service tegen de juiste prijs. Wij zijn een gerenommeerd dakdekkersbedrijf dat actief is in Rijswijk, Zuid-Holland. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Wij voeren altijd een gratis dakinspectie uit voordat de klus begint. Zo kunnen wij vaststellen waar de tekortkomingen van uw dak zitten en u een eerlijke, transparante offerte geven. Daarom is onze gratis dakinspectie ter plaatse bij u thuis. U wordt ingelicht over wat we precies gaan doen en u krijgt een uitgebreid rapport. Een dakinspectie van Jabe Dakservice is gratis en vrijblijvend!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Rijswijk

Dakdekker nodig in Rijswijk?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Rijswijk? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dak lekkage oplossen

Daklekkage laten oplossen

Heeft u moeite met het lokaliseren van de bron van een lek in uw platte of schuine dak? Als u niet weet waar het lek vandaan komt, kan Jabe Dakservice u helpen. We zijn gespecialiseerd in het vinden en repareren van daklekkages. Ongeacht de bron van de lekkage, uw dak komt weer in goede staat. Na uw belletje zorgen we ervoor de we zo snel mogelijk bij u ter plaatse zijn. Het is aan u of u ons meteen wilt laten langskomen als u in Rijswijk woont. Wel raden wij aan om bij lekkage zo snel mogelijk te handelen om verdere schade te voorkomen. Op ons hoeft u niet lang te wachten. Heeft u direct onze hulp nodig? Neem meteen contact op met ons spoedteam wanneer uw daklekkage zo snel mogelijk verholpen moet worden. Ons spoedteam is 24/7 beschikbaar!

Dakreparatie redenen

Er zijn veel redenen waarom uw dak onmiddellijk en vakkundig gerepareerd zal moeten worden. Dit moet bij dak problemen direct en vakkundig door een erkende dakdekker gebeuren om verdere schade zoals bijvoorbeeld waterlekkage te voorkomen. Wij zijn ervaren dakdekkers en helpen uw beschadigde dak snel te herstellen zodat u weer een veilig huis heeft. Jabe Dakservice is onder andere actief in Wateringen, Rijswijk en Nootdorp. De kosten van een dakreparatie variëren per dak en situatie. Om hier een beter beeld van te krijgen komen wij graag bij u langs. Veelal wordt de levensduur van een dak bereikt, waardoor dakschade ontstaat. In dat geval wordt een complete dakvervanging of renovatie voorgesteld. Als u elk jaar uw dak laat repareren totdat u het absoluut moet vervangen, bent u zeker niet goedkoper uit. Heeft u een lek in uw dakbedekking, maar is deze nog in goede staat? Ook dan bent u bij Jabe Dakservice aan het juiste adres. Kortom, elke situatie is verschillend. Daarom komen wij graag even bij u langs om te kijken naar uw dak.

Dakkapel renoveren
dakdekkers bedrijf

Inzicht in uw dak

Wilt u meer over de conditie van uw dak weten? Vraag dan nu een gratis dakinspectie aan en ontdek of uw dak in goede staat is of niet. Als uw dakbedekking bladdert, het loodwerk scheurt of het voegwerk poreus wordt, kunnen wij de conditie van uw dak beoordelen. Uit die gegevens kunnen we afleiden welke problemen u de komende jaren kunt tegenkomen en hoe u deze nu alvast kunt voorkomen. De dakinspectie is helemaal gratis. Er zitten pas kosten aan verbonden als wij iets vinden en u akkoord gaat op onze offerte.

Bitumen of EPDM dakbedekking

Bitumen is de populairste vorm van dakbedekking voor platte daken in Nederland. Bitumen is duurzaam, vergt bijna geen onderhoud en kan worden gerecycled. Het is omdat bitumen een hoge weerstand tegen veroudering heeft, weinig onderhoud vergt en recyclebaar is dat het zo populair is. Omdat EPDM dakbedekking duurzaam en recyclebaar is, kunt u uw dak ermee omtoveren tot een duurzaam dak. Het is het hele jaar door nagenoeg onderhoudsvrij, beloopbaar en recyclebaar, waardoor het de perfecte keuze is voor een dakbedekking wanneer u iets duurzaams aan uw dak wilt toevoegen. Het synthetische rubber waaruit de EPDM bestaat is wortelbestendig, waardoor het een uitstekende ondergrond is voor wanneer u iets groens aan uw dak wilt toevoegen. Wilt advies voor uw unieke dak door één van onze dakdekkers? Neem dan gerust contact met ons op.

Dakdekker Naarden
nokvorst renoveren

Nokvorst repareren

De bolle keramische nokpannen worden gebruikt om de nok van het dak af te dichten. Ze zijn gemakkelijk op een dak aan te sluiten, meestal gebeurt dit met cement. De nokvorsten kunnen ook de twee helften van een hellend dak bij elkaar houden. Het is belangrijk om de nok te laten repareren als deze breekt. Wanneer je nokvorst reparatie niet uitvoert, zijn de gevolgen zeer verontrustend. Een lekkage kan het gevolg zijn na een regenbui, en bij harde wind kunnen de nokken van het dak worden geblazen. Gelukkig zijn wij zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar en komen we dit voor u oplossen. Jabe Dakservice verzorgt nokvorst reparaties, zodat u hier geen last heeft van de mogelijke gevolgen. Wanneer u ons met spoed nodig heeft, kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen. Wij willen niet dat uw probleem groter wordt dan het al is. Wij komen zo snel mogelijk naar uw locatie om uw nokvorst te repareren.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep in Rijswijk, zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis. Wist u, dat wij ook als dakdekker in ker in Voorhout werkzaam zijn?