Lichtkoepel plaatsen

Jabe Dakservice, Lichtkoepel plaatsen

Wilt u de hoeveelheid natuurlijk licht in uw woning vergroten door een lichtkoepel op uw platte dak te plaatsen? Zelfs als het dak zelf al een lichte hoek heeft (tot 15 graden), kan er een lichtkoepel worden geplaatst. In ons assortiment vindt u twee soorten dakramen. Afhankelijk van de gekozen afmeting bestaat de lichtkoepel uit een frame of uit twee delen die aan elkaar gekoppeld en verbonden worden. Beide soorten lichtkoepels zijn geschikt voor platte daken.

In principe voeren wij deze klus uit van buitenaf en zit de afwerking van binnenuit hier niet bij inbegrepen. Maar wij kunnen wanneer gewenst ook de binnen afwerking voor u uitvoeren. Een lichtkoepel kan esthetische waarde toevoegen aan uw platte dak, maar het moet goed worden geïnstalleerd. Aangezien lichtkoepels, wanneer niet goed geplaatst of onderhouden, lekken is het belangrijk dat ze goed worden onderhouden. Over de plaats van de lichtstraat moet goed worden nagedacht. Tenslotte mag het de dakbedekking niet beschadigen bij het openen en sluiten. Jabe Dakservice is al meer dan 35 jaar dakdekker. Wij zijn u graag van dienst.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Aanbrengen van een lichtkoepel

Een lichtkoepel kan gemakkelijk worden geïnstalleerd (op platte daken of op een opstand geplaatst). Hij kan rechtstreeks op het dak of tegen de opstand worden gemonteerd. Na het maken van een opening in het dak kan de koepel over het gat worden geplaatst. De montageflens kan rechtstreeks op het dak worden geschroefd met (inbraak werende) schroeven. Vervolgens kunnen wij de, optioneel meegeleverde, mastiekhoeken op het dak plaatsen. Na afdichting van de lichtkoepel met dakbedekking kunnen de hoeken geplaatst worden.

Materialen voor de lichtkoepel

Alle dakbedekkingsmaterialen die aan de opstand hechten kunnen worden gebruikt, maar eerst moet de juiste voorbehandeling worden uitgevoerd voordat de dakbedekking wordt aangebracht. Voorstrijken en ontvetten zijn twee dingen die moeten gebeuren. Jabe Dakservice kan u helpen bij het kiezen van de geschikte lichtkoepel. Polycarbonaat, acrylaat en glas zijn onze materiaal opties en deze zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Qua vormen heeft u een ruime keuze uit rond, rechthoek, vierkant, piramide, neem voor meer opties contact met ons op. De dikte van het materiaal beïnvloedt de isolatiewaarde. U kunt uw voorkeuren aangeven, zodat Jabe Dakservice de lichtkoepels precies zo op uw dak kan plaatsen zoals u het wilt.

Een lichtkoepel laten plaatsen door Jabe Dakservice!

Jabe Dakservice is een professioneel dakdekkersbedrijf dat dakwerken, dakreparaties en dakonderhoud verzorgt. Wij leveren verschillende dakdiensten, van bitumendakbedekking tot het plaatsen van een lichtkoepel. Onze dakdekkers zijn 24/7 beschikbaar om platte, hellende, bitumen, dakpannen en andere daken te repareren. Schoorsteenreparaties en valbeveiliging zijn slechts twee van de vele dakdiensten die wij aanbieden. Onze dakdekkers gebruiken veilige en professionele materialen en apparatuur om dakreparaties uit te voeren. De dakdekkers van Jabe Dakservice allemaal erkende dakdekkers en hebben hiervoor een opleiding gevolgd. De vriendelijke dakdekkers van Jabe Dakservice plaatsen graag een lichtkoepel voor u.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.