Uw dakdekker in Nootdorp

Jabe Dakservice, Dakdekker in Nootdorp

Omdat betrouwbaarheid voor dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice een primaire waarde is, streven wij er altijd naar om samen met onze klanten de best mogelijke ervaring te hebben. Daarom willen we altijd samen met u de huidige staat van uw dak bekijken en u de hoogste kwaliteit service bieden. Om een zo weloverwogen mogelijke beslissing te nemen, bieden wij altijd een gratis dakinspectie aan voorafgaand aan elke dienst. Wij kunnen u voorstellen aan onze deskundige dakdekkers en u een lijst geven van de eventuele problemen die moeten worden aangepakt. Vervolgens krijg u een transparante en complete offerteZo kunt u een weloverwogen beslissing nemen over één van onze vele diensten.

Wij zitten al ruim 35 jaar in het dakdekkersvak en hebben de ervaring en expertise om elke klus op of rond een dak aan te pakken. Door de kennis en ervaring van onze deskundige dakdekkers kunnen wij al uw wensen op het gebied van dakbedekking vervullen. Onze dakdekkers kunnen alle soorten klussen voor u aan in en rondom Nootdorp.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Nootdorp

Dakdekker nodig in Nootdorp?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Nootdorp? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekker Almere

Daklekkage laten oplossen

Heeft u moeite met het lokaliseren van de bron van een lek in uw platte of schuine dak? Als u niet weet waar het lek vandaan komt, kan Jabe Dakserviceu helpen. We zijn gespecialiseerd in het vinden en repareren van daklekkages. Ongeacht de bron van de lekkage, uw dak komt weer in goede staat. Na uw belletje zorgen we ervoor de we zo snel mogelijk bij u ter plaatse zijn. Het is aan u of u ons meteen wilt laten langskomen als u in Nootdorp woont. Wel raden wij aan om bij lekkage zo snel mogelijk te handelen om verdere schade te voorkomen. Op ons hoeft u niet lang te wachten. Heeft u direct onze hulp nodig? Neem meteen contact op met ons spoedteam wanneer uw daklekkage zo snel mogelijk verholpen moet worden. Ons spoedteam is 24/7 beschikbaar!

Dakreparatie in Nootdorp

Een vroegtijdige reparatie van uw dak is van cruciaal belang, omdat daarmee grotere schade in de toekomst kan worden voorkomen. Problemen zoals aangetast loodwerk, verouderde bitumen dakbedekking of kapotte dakpannen zijn gemakkelijk te verhelpen wanneer u ze in een vroeg stadium opmerkt. Bovendien, als u merkt dat uw schoorsteen of nokvorsten poreus worden, uw loodwerk oud wordt of uw bitumen dakbedekking scheurt kan dit gevaarlijk zijn. Dus om toekomstige schade te voorkomen is het van belang om onmiddellijk op dak problemen te reageren. Wilt u gratis advies over zowel uw plat als schuin dak reparaties? Neem dan contact met ons op. Jabe Dakservice helpt u graag in Nootdorp en omgeving.

dakdekker Haarlem
dakdekkers bedrijf

Gratis dakinspectie door onze dakdekker

Bent u geïnteresseerd in een gratis dakinspectie omdat u wilt weten hoe goed uw dak functioneert of juist niet? Vraag er dan meteen één aan om te weten of uw dak onderhoud, reparaties of een renovatie nodig heeft. Onze dak specialisten hebben 35 jaar ervaring met zowel platte als schuine pannendaken. Wij inspecteren uw dak op lekkagegevaarlijke plekken en andere gevaarlijke problemen. Na afloop van onze beoordeling ontvangt u van ons een rapport met al onze bevindingen (inclusief foto’s). Wilt u weten of uw dak gerepareerd of gerenoveerd moet worden? Wij zorgen voor een gratis inspectie door een expert wanneer u dit wenst. We maken foto’s en aantekeningen zodat u kunt zien wat er aan de hand is met uw dak. Wanneer er niks aan de hand is zitten er geen kosten aan de dakinspectie verbonden. Mochten wij wel iets vinden, dan brengen wij een offerte uit, bij uw akkoord gaan we aan de slag.

Bitumen dakbedekking in Nootdorp

Jabe Dakservice is een dakbedekkingsbedrijf gespecialiseerd in bitumen dakbedekking. Wij werken door heel Nederland, waarbij Nootdorp één van onze werkplekken is. Bitumen dakbedekking is de laatste jaren de meest gebruikte soort dakbedekking in Nederland. Hoewel de levensduur grotendeels afhangt van hoe zorgvuldig u het materiaal verzorgt en de kwaliteit van de afwerking, gaat het normaal gesproken zo’n 25 tot 40 jaar mee. Wij komen bij u thuis en voeren zo snel mogelijk een gratis dak inspectie uit. Deze zal u de gebreken van uw dak laten zien, zodat u een beter beeld krijgt van hoe uw dak aan toe is. Zodra we een uitgebreide inspectie hebben uitgevoerd, geven we u een nauwkeurige offerte. Ook als u nog geen isolatie heeft voor uw platte dak, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een afspraak maken, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
Dakdekker Haarlem
dakonderhoud Aalsmeer

Dakgoot reparatie

Alle soorten dakgoten worden door Jabe Dakservice gerepareerd, geplaatst en vervangen. Of het nu gaat nieuwbouw, een kapotte dakgoot of renovatie, onze dakdekkers plaatsen de dakgoten keurig voor u. Wij kunnen uw dakgoten zo maken als u wilt. We sluiten ze ook aan op uw hemelwaterafvoer en solderen alle naden zodat ze waterdicht zijn. Naast dakgoten worden ook regenpijpen, afvoeren, uitzetvoegen en kopstukken geplaatst. Bent u niet zeker over uw dakgoot en wilt u daarom advies van een expert? Neem dan contact met ons op voor hulp. Als het een noodgeval is, bel ons dan onmiddellijk.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar in Nootdorp

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice, uw dakdekker in Nootdorp natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.