Vogelwering

Vogeloverlast

Heeft u overlast van vogels op uw dak? Jabe Dakservice legt vogelwering aan. Vogels bouwen hun nesten op het dak. Dit kan grote problemen veroorzaken. Wij creëren een vogelwering voor uw dak, de vogels zullen niet langer op het dak landen. Geen last meer van nestelende vogels, dat is wat wij waar kunnen maken met behulp van vogelwering. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neemt u dan volledig vrijblijvend contact op met de dakexperts van Jabe Dakservice! Wij zijn u graag van dienst!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Vogelwering voorkomt beschadigingen aan het dak

Vogelwering vormt een succesvol middel tegen beschadiging aan het dak. Nestelende vogels kunnen niet langer op uw dak terecht. Een vogelnest ziet er leuk uit, helaas is de realiteit vaak minder. Het isolatiemateriaal van het dak wordt aangetast. De gootsteen kan verstopt raken en de vogels kunnen geluidsoverlast bezorgen aan uw omgeving. Wordt de schoorsteen gebruikt als onderkomen door de vogels? Dan kan in het ergste geval een schoorsteenbrand ontstaan. Vogelwering van Jabe Dakservice biedt een goede oplossing tegen deze problemen.

Vraag een dakinspectie aan

Weet u niet zeker of vogelwering de oplossing is voor uw dak? Vraag dan een volledig vrijblijvende dakinspectie aan bij Jabe Dakservice. Onze ervaren dakprofessionals komen bij u langs voor een vrijblijvende check van uw dak en de mogelijkheden voor vogelwering. Alles wordt nauwkeurig bekeken en u ontvangt een vrijblijvend advies. Zo werkt Jabe Dakservice. Kom vrijblijvend met ons in contact voor de best mogelijke oplossing van uw specifieke geval!

Vogelwering tegen overlast

De uitwerpselen van vogels veroorzaken grote overlast. Uitwerpselen van vogels zijn ontzettend vervuilend. Schadelijke bacteriën komen vrij, dit is ongezond voor mensen. De stank is een bijkomende ergernis. Heeft u geen vogelwering, dan kunnen de uitwerpselen van de vogels zeer vervelend zijn. De ondergrond wordt aangetast en u ziet vlekken verschijnen. De zuren zorgen voor blijvende vlekken op allerlei materialen. Een andere overlast op het dak is ongedierte. De vogelnesten die op het dak worden gebouwd door de vogels zijn een broedplaats voor mijten, luizen, vlooien en allerlei andere beestjes. Ook ongedierte tast het dak aan. U heeft nog meer schade aan uw dak en de kosten worden alsmaar hoger. Onderneem tijdig actie om deze problemen te voorkomen.

Met behulp van vogelwering hoeft u niet bang te zijn voor deze problemen. Jabe Dakservice helpt u graag om de best mogelijke optie om vogels van uw dak te weren te realiseren! Komt u vrijblijvend met onze ervaren dakspecialisten in contact!

uitvoeren vogelwering
vogelwering toepassen

Vogelwerende profielen

De deskundige dakdekkers van Jabe Dakservice leggen vogelwerende dakvoetprofielen aan. Dit is een diervriendelijke methode. De vogels kunnen zich niet bezeren aan deze profielen. Ook staan de profielen mooi op het dak, het is geen doorn in het oog. De eenvoudige vormgeving maakt het een goede oplossing voor ieder soort dak. Het systeem wordt onder uw dakpannen gelegd. De vogels kunnen niet meer op het dak terecht komen. Zo is uw probleem direct opgelost. Dakvoetprofielen werken niet alleen als vogelwering. Opspattend water wordt tegengegaan. Uw dak is extra goed beschermd tegen vochtschade. U pakt eenvoudig en snel twee problemen aan met vogelwering. Er zijn veel opties. Vraag Jabe Dakservice om de opties omtrent deze vogel-werende profielen!

Jabe Dakservice schreef ook een blog over wanneer je een vogelwerking op je dak nodig hebt.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.