Dakonderhoud​

Dakonderhoud door Jabe Dakservice

Met een regelmatig dakonderhoud voorkomt u onverwachte hoge kosten. Jabe Dakservice kan u vakkundig van dienst zijn waardoor uw dak een langere levensduur krijgt en een volledige vervanging niet meer nodig zal zijn. Een lekkage is meestal de boosdoener van een hinderlijk en groot probleem. De eerste signalen van een lek in uw dak worden zichtbaar op de bovenste laag en niet binnenin. Zolang deze onopgemerkt blijft heeft het tijd om grotere schade aan te richten.

Door de wisselende weersomstandigheden in Nederland is een goed dak geen overbodige luxe. Dankzij goed dakonderhoud krijgt uw dak een langere levensduur en is het beter bestand tegen hevige regen, felle zon, vorst en sneeuw in het najaar. Met dakonderhoud van Jabe Dakservice voorkomt u problemen zoals beschadigde isolatie of houtrot die uw constructie kan aantasten. Neem contact op met ons, wij sturen onze dakexperts zo snel mogelijk naar u toe!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Wij onderhouden alle soorten daken

Is uw dak toe aan grondig onderhoud en u heeft ervaren dakdekkers nodig? Zoek niet verder, Jabe Dakservice kan alle soorten daken aanpakken. Wij werken zowel met schuine daken als aan platte daken van diverse materialen. Onze dakspecialisten komen bij u langs voor een inspectie en vertellen u of uw dak met spoed onderhoud nodig heeft, een reparatie of renovatie. Het is belangrijk om eventuele problemen op te sporen om hoge kosten te voorkomen. Uw dak in goede conditie houden is een belangrijke belegging en Jabe Dakservice is de ideale partner om u hierbij te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Dakonderhoud en inspectie

U wilt eerlijk en professioneel advies over de staat waarin uw dak zich bevindt? Jabe Dakservice maakt gebruikt van foto’s en video opnames om eventuele problemen toe te lichten.

Voorkom dure herstellingen of andere grote problemen met een grondige dakinspectie. Onderhoud op het juiste moment geeft uw dak de nodige bescherming tegen het wisselend klimaat en het grote verschil in seizoenen van ons land. Neem contact op met Jabe Dakservice voor een inspectie of een vrijblijvende offerte.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.