Uw dakdekker in Zoetermeer

Jabe Dakservice, Dakdekker in Zoetermeer

Wij zijn voor velen vertrouwde dakdekkers met een uitgebreide expertise. Jabe Dakservice is actief vanuit verschillende locaties waarvan Zoetermeer er één is. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in het renoveren, vervangen en herstellen van platte en hellende daken. Iedere dag zijn wij werkzaam op tientallen kleine tot middelgrote projecten in uw buurt. Wij zorgen voor het plaatsen en herstellen van dakbedekking. Verhelpen lekkages, voeren dakinspecties uit, doen onderhoud van uw schoorsteen, dakgoot reparaties en meer. Ook als uw dak lekt zijn wij 24/7 bereikbaar via onze spoedlijn.

U kunt gebruik maken van onze diensten voor alle soorten daken, zowel platte als hellende daken. Bij Jabe Dakservice, uw dakdekker in Zoetermeer kunt u terecht voor uw huis, uw schuur, uw bedrijfspand of een ander gebouw. Dankzij onze meer dan 35 jaar ervaring in de dakdekkersbranche kunt u er zeker van zijn dat uw dak tiptop in orde zal zijn! Klanten komen na vele jaren terug bij ons om de volgende klus te klaren. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bovenaan onze lijst en dat zal u merken!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Zoetermeer

Dakdekker nodig in Zoetermeer?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Zoetermeer? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker in Zoetermeer nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Dakkapel renoveren

Daklekkage vaststellen

Meestal zijn daklekkages snel te zien, maar soms gaat het heel subtiel. Deze zijn de meest vervelende, want deze zijn al enige tijd onopgemerkt gebleven en plots merkt u schimmelvorming of houtrot! De kosten kunnen jammer genoeg oplopen en het vinden van de exacte plaats is een werk voor specialisten. Slopen hoeft helemaal niet. Jabe Dakservice, het beste dakdekkersbedrijf in Zoetermeer beschikt over speciale apparatuur en voeren een thermografisch of ultrasoon onderzoek uit. Het is van belang dat het lek snel gevonden en hersteld wordt om grotere schade en kosten te vermijden. Wij zijn gespecialiseerd in lekdetectie in Zoetermeer en omgeving. Heeft u dringende hulp nodig bij het verhelpen van een daklekkage dan kan u bellen naar onze spoedservice. Onze professionele dakdekkers zijn 24/7 beschikbaar en zijn gauw bij u aan huis om uw lek effectief te verhelpen.

Dakreparatie, een klus voor de expert

Daken worden dagelijks blootgesteld aan de wetten van de natuur en slijtage is onoverkomelijk. Het ene materiaal gaat langer mee dan de andere, maar andere externe factoren kunnen ook meespelen. Blikseminslag bijvoorbeeld of vogels die zich onder uw dak nestelen en de isolatie stuk maken. Wanneer u een beschadigd dak heeft is het verstandig om dit te laten repareren door een dakdekker uit uw omgeving. Jabe Dakservice is actief in Zoetermeer en omstreken en staat garant voor professionele, snelle en onberispelijke arbeid. Bel ons voor een afspraak. Indien u een dringende zaak heeft, aarzel niet, wij hebben een spoedservice voor u opgezet die 24/7 beschikbaar is! Uw dak is in goed handen.

lichtkoepel vervangen
dakreparatie uitvoeren

Gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

Wanneer kreeg uw dak voor het laatst een dakinspectie? Enkele jaren geleden? Dan is het hoog tijd om Jabe Dakservice in te schakelen. Onze dakdekkers geven uw dak een grondige inspectie en dit geheel gratis! De grootste oorzaak van een daklekkage is namelijk een gebrek aan onderhoud. En om te weten of uw dak onderhoud nodig heeft, moet er een kijkje worden genomen. Deze klus wordt het beste uitgevoerd door een ervaren dakdekker die precies weet waarop dat hij dient te letten. Wij nemen foto’s wanneer is er iets te zien is en geven u passend advies. Wanneer alles in orde is, betaald u niks en gaan de dakdekkers naar hun volgende klus. Voor uw dakonderzoek in Zoetermeer en omgeving, één adres, Jabe Dakservice!

Volledige dakrenovatie in Zoetermeer

Oude woningen of minder goed onderhouden woningen hebben vaker reparaties nodig dan men denk. Echter, een eenmalige volledige renovatie kan hier verandering in brengen. Het dak hoeft dan niet vervangen worden maar er wordt een complete opwaardering gedaan. Met een renovatie is uw dak weer in topconditie en beschermt uw huis tegen het gure Nederlandse weer. Jabe Dakservice is werkzaam in Zoetermeer en omstreken. U kunt u ons gemakkelijk bereiken voor meer informatie of een afspraak. Onze dakdekkers komen snel bij u langs om deze klus professioneel te klaren!

zakelijk onroerendgoed
dakdekkers bedrijf

Dakgoten verstopt of lek?

De dakgoot en regenpijp dienen om het hemelwater af te voeren. Helaas krijgt dit onderdeel weinig aandacht en door verstoppingen te verwaarlozen ontstaan lekkages. Deze scheuren en gaten kunnen gerepareerd worden met de juiste materialen. De dakdekkers van Jabe kunnen u precies vertellen hoe uw dakgoot zijn oorspronkelijke staat terugkrijgt. Dankzij de 35 jaar ervaring, bezit Jabe Dakservice de kennis over alle soorten dakgoten en zijn uw dakgoot problemen direct opgelost. In sommige gevallen is een volledige vernieuwing een noodzaak, deze klus voeren wij graag voor u uit. U krijgt van ons het juiste advies en komen in actie na overleg met u. Klanttevredenheid en professionaliteit zijn voor ons enorm belangrijk. Neem contact met ons op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.