Dakkapel op maat

Jabe Dakservice, Dakkapel op maat

Dakkapellen kunnen u voor een relatief klein bedrag meer loopruimte en een groter woonoppervlak onder uw schuine dak opleveren. Een dakkapel laten plaatsen is daarom een slimme optie. Wij kunnen deze oplossing op uw dak snel, efficiënt en professioneel aanleggen. Het is ook goed voor een extra slaapkamer of studeerkamer. Zo heeft u voor een klein bedrag meer loopruimte en een ruimere leefruimte. Voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit!

De kosten van een dakkapel worden beïnvloed door de grootte van de dakkapel, maar ook door het materiaal (hout of kunststof), of u draai- of kiepramen wilt, en of u andere opties wilt zoals luiken, ventilatieroosters en horren. Om een prijsopgave te krijgen voor een volgens uw wensen op maat gemaakte dakkapel, kunt u het beste een offerte aanvragen.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

dakkapel op maat laten maken

Waarom een dakkapel op maat laten plaatsen?

Jabe Dakservice

garandeert dat u de volgende voordelen krijgt als u uw dakkapel laat plaatsen:

  • De prijs van een dakkapel op maat laten plaatsen door Jabe is voordelig.
  • U kunt kiezen uit een grote hoeveelheid aan afwerkingsmaterialen.
  • Dakkapellen worden in één of twee dagen geplaatst.
  • De kwaliteit van de dakbedekking is uitstekend.
  • Alle afmetingen zijn mogelijk.
  • U kunt zelf bepalen hoe u de afwerking wilt hebben.


Bel ons gerust als u vragen heeft!

Hoe werkt het plaatsen van een dakkapel op maat?

Wilt u een dakkapel aan uw woning laten toevoegen? Jabe Dakservice verzorgt een uitgebreide service voor u. Voor het maken van een afspraak vult u het formulier op deze pagina in. U kunt kiezen voor een prefab dakkapel (die als één geheel wordt vervoerd en in één dag wordt geplaatst) of een traditionele dakkapel die wij op uw dak bouwen. U kunt zelf het materiaal, de kleur en de afmetingen kiezen. Op basis van uw voorkeuren bieden wij u een offerte aan. Nadat u de offerte heeft geaccepteerd, kopen wij de dakkapel of het materiaal in. Zodra wij de opleverdatum van de dakkapel weten of wanneer de materialen binnen zijn, regelen wij een bezoek om de dakkapel te plaatsen. Bij een prefab dakkapel verwijderen wij in één dag ruimte in het dak en plaatsen deze direct. Bij een traditionele dakkapel die we vanuit het dak gaan opbouwen zijn we ongeveer 2 dagen bezig, afhankelijk van de grootte van de dakkapel.

Jabe Dakservice schreef een blog over welke soorten dakkapellen er zijn.

losse daksingels
dakkapel op maat

Daarom kiest u voor Jabe Dakservice !

Jabe Dakservice is een professioneel dakdekkersbedrijf dat dakbedekkingsdiensten, dakbedekking en dak onderhoud aanbiedt. Onze dakdekkers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor: dakreparaties, platte en hellende daken, bitumen daken en pannendaken, dakrenovaties voor grote bedrijfsdaken, vogeloverlastbestrijding, valbeveiliging, schoorsteenreparaties en meer.

Onze dakdekkers werken veilig en professioneel met duurzame materialen en goede apparatuur. Ze zijn vriendelijk, leveren uitstekende service en zorgen ervoor dat elke reparatie professioneel wordt afgewerkt. De dakdekkers van
Jabe Dakservice werken nauwkeurig en ruimen alles op, zodat er geen sporen van puin achterblijven.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis. Wij werken onder andere als dakdekker in Alkmaar, Almelo en als dakdekker in Almere en Alphen aan den Rijn.