Uw dakdekker in Leiden

Jabe Dakservice, Dakdekker in Leiden

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice biedt in Leiden tal van dakdiensten aan, waaronder reparatie, renovatie, vervanging en herstel van stormschade. Wij bedienen naast particulieren ook woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en nieuwbouwbedrijven hulp. Door onze expertise in platte daken en hellende daken kunnen wij op hoog niveau werken en onze diensten en producten leveren. Duurzaamheid is voor ons een cruciaal element, al sinds de oprichting van het bedrijf in 1987. Wij voeren dak reparaties, renovaties en vervangingen uit in Leiden en omgeving.

Onze dakdekkers zijn in de buurt van Leiden beschikbaar om u te helpen bij alle soorten dak problemen. Onze spoedlijn is 24/7 open, dus mocht er een noodgeval zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Het is namelijk belangrijk om snel te handelen om zo erger te voorkomen. Wij gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om te garanderen dat uw dak weer jarenlang in goede staat blijft.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Leiden

Dakdekker nodig in Leiden?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Leiden? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

Is het lang geleden dat uw dak voor het laatst grondig is onderzocht? Wij kunnen u gratis en vrijblijvend een dakonderzoek aanbieden als dat het geval is. Het hele dak wordt dan geïnspecteerd door onze dakdekkers met jarenlange ervaring. Klein onderhoud kan aanzienlijke schade voorkomen. Dakonderhoud is dus belangrijk om schade en hoge kosten te voorkomen. Daklekkages worden vaak veroorzaakt door verwaarlozing. U kunt deze problemen vrij eenvoudig voorkomen door het laten uitvoeren van een dakinspectie.

Dakreparatie Leiden

Natuurlijk is een goed dak afhankelijk van een aantal factoren. Zo kan het dak op de juiste manier geïnstalleerd zijn, maar externe krachten kunnen alsnog veel problemen veroorzaken. Het weer kan bijvoorbeeld van grote invloed zijn op de kwaliteit van uw dak. Jabe Dakservice, een dakdekker in Leiden en omgeving, kan u helpen bij problemen met uw dak. Als u een beschadigd dak heeft en direct reparatie nodig heeft, neem dan contact met ons op. Snel zal er iemand aan de telefoon zijn om de situatie met u te bespreken. Zodra we het probleem besproken hebben, zal er iemand gestuurd worden om het zo snel mogelijk te repareren. Uw dak zal niet lang meer beschadigd zijn.

Dakkapel renoveren
dak lekkage oplossen

Daklekkage verholpen door onze dakdekkers

Wij adviseren altijd om bij lekkages het dak zo snel mogelijk te laten repareren door een goede dakdekker. Een lekkend dak herstelt zichzelf niet en blijft dus lekken. Bovendien maakt het niet aanpakken van het probleem het alleen maar erger (en de noodzakelijke reparatie duurder). Water dat opgesloten zit onder de dakbedekking, en dus niet weg kan, zal een hoop problemen veroorzaken. Dit veroorzaakt vaak een losgeraakte toplaag die op zijn beurt weer grotere lekken veroorzaakt en een afgebroken (houten) onderlaag en isolatie met houtrot als gevolg. Ook zijn vocht en schimmel in plafond en muurvlakken vaak gevolgen bij een daklekkage. Onderneem actie voordat het te laat is! Bel Jabe Dakservice, uw dakdekker in Leiden voor de reparatie van uw daklekkage. Wij verlenen dag en nacht diensten, ook in de weekenden en vakanties. Als u een spoedreparatie nodig heeft, zijn wij dezelfde dag nog beschikbaar.

Nokvorst vervangen

De nokpannen worden ook wel nokvorsten genoemd. Het zijn de nokvorsten die dakvlakken met elkaar verbinden en de top van uw dak beschermt. Als uw dak lekt, kan dat komen doordat de nokpannen kapot of beschadigd zijn. Wij kunnen de nokpannen op uw dak weer in de oude staat brengen door ze zorgvuldig te repareren. Wanneer uw dak aan slijtage onderhevig is, kan de nok eroderen door slechte weersomstandigheden of slecht onderhoud. 30- tot 40-jaar oud cement tussen de nokvorsten kan er slecht aan toe zijn omdat het poreus wordt. Wij raden aan om elke 15 jaar uw nokvorsten te laten renoveren. Wanneer u uw nokvorsten door ons laat repareren of renoveren, bent u zeker van een professioneel resultaat.

nokvorst renoveren
Dakdekker Nieuwkoop

Dakspecialist in Leiden

Wij zorgen ervoor dat u zich prettig voelt in samenwerking met onze dakspecialist. Want voor dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice is een goede band met onze klanten zeer belangrijk. Daarom zijn we netjes en vriendelijk vanaf uw eerste ontmoeting met ons. Klanten beoordelen ons met 9,3/10 omdat we onze werkplekken schoon achterlaten. Daarom komen onze klanten na meerdere jaren altijd weer bij ons terug voor een nieuwe klus. Wij zijn voor veel mensen een vertrouwd adres. Als dakspecialist zijn wij actief in heel Nederland, en werken vanuit Leiden. Het merendeel van onze klanten bestaat uit particulieren en kleine tot middelgrote bedrijven. Wij geven om de tevredenheid van onze klanten en dat ziet u terug in de daken die wij afleveren.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep in Leiden, zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.