Uw dakservice in Delft

Jabe Dakservice, Dakdekker in Delft

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice heet u van harte welkom. U kunt via ons een specialist inhuren als u problemen heeft of reparaties aan uw dak nodig heeft. Professionele dakdekkers van Jabe Dakservice staan voor u klaar in Delft. Of u nu een nieuw dak wilt of een lekkage wilt laten repareren, onze medewerkers staan voor u klaar. Bel direct een dakdekker in Delft via Jabe Dakservice! Wij vinden dat onze dakdekkers u als klant zo goed mogelijk van dienst moeten zijn. Service staat daarbij centraal. Met Jabe Dakservice kunt u direct een dakdekker vinden als u dakproblemen heeft. De bij Jabe Dakservice aangesloten dakdekkers staan voor u klaar in Delft!

Het kiezen van het juiste dakdekkersbedrijf is essentieel. De dakdekkers van Jabe Dakservice leveren hoge kwaliteit dakbedekking en renovatiediensten. Wij nemen ons werk serieus en zorgen ervoor dat het van de hoogste kwaliteit is. We hebben ervaring op verschillende gebieden, dus we kunnen zowat elke dakonderhouds- of bouwklus aan. U kunt desgewenst een offerte in of rondom Delft aanvragen door telefonisch contact met ons op te nemen of het formulier in te vullen.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Delft

Dakdekker nodig in Delft?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Need a roofer in Haarlem?

Available 24 hours a day

Warranty certificate

Obligation free quote

No deposit

Corona-proof working

Noodoplossing bij een daklekkage

Een daklekkage moet zo snel mogelijk gerepareerd worden om verdere schade aan uw huis te voorkomen. Onze experts van Jabe Dakservice staan altijd klaar om uw daklekkage te verhelpen. Naast het lokaliseren van de lekkage is het ook belangrijk om de oorzaak te achterhalen. Zo kunnen we het probleem bij de bron aanpakken en de kans op herhaling verkleinen. Wanneer een lek op uw dak is ontdekt en de oorzaak ervan is vastgesteld, zullen onze experts het verhelpen. Tijdens een regenbui of storm kunnen we ons noodteam sturen. Zodra we de oorzaak van een lekkage hebben vastgesteld, zijn onze dakdekkers er om deze te verhelpen.

Heeft u waterschade na een zware storm? Om u meteen te helpen, voeren wij ook noodreparaties uit. Wij kunnen een kostenstaat en een schaderapport voor u opstellen, die u meteen kunt indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. Later, na goedkeuring van de verzekeraar, verzorgen wij de definitieve reparaties.

Dak controleren met een gratis inspectie

Het is raadzaam om uw dak eens per jaar te laten inspecteren om problemen te voorkomen. Problemen met uw dak merkt u meestal pas op zodra u al last heeft van een lekkage. Signalen van een lekkage zijn veranderingen in kleur, scheuren of gaten in uw plafond, elektrische storing of kortsluiting. Dit zijn signalen waarbij u nog niet het water hoeft op te vangen in emmers, maar er weldegelijk een probleem is. Problemen met uw dak zullen uw plafond of muren aantasten. Bij twijfel over de staat van uw dak is het verstandig om een (gratis) dakinspectie te laten uitvoeren.

Het belang van een dakreparatie

Daken kunnen lekken en andere schade oplopen als er niet tijdig een dakreparatie wordt uitgevoerd. Wanneer het dak en de woning niet goed worden onderhouden, kan dat op korte termijn vervelende gevolgen hebben. Waterschade is daar één van. Een lekkend dak functioneert niet meer goed, waardoor regenwater het huis binnenkomt. Waterschade is slechts één van de onaangename gevolgen van een lekkend dak. Wateroverlast op de grond kan ook een ernstig probleem zijn, omdat het water onder het laminaat kan sijpelen en de ondervloer kan doorweken. De risico’s op een lekkage zijn groot als uw dak beschadigd is. Handel in dat geval meteen. Stel de reparatie van uw dak niet uit, want dan verergeren de problemen.

Bitumen Dak In Delft

Bitumen is geschikt voor de bekleding van platte daken omdat het duurzaam en waterdicht is. Door zijn hoge temperatuurstabiliteit, verouderingsbestendigheid, UV-bestendigheid en minimale onderhoudseisen is bitumen populair voor platte daken. Bitumen is eenvoudig te verwerken en kan worden gerecycled. Wilt u meer weten over de voordelen van een bitumen dak? Onze medewerkers in Delft kunnen uw vragen beantwoorden! Wij helpen u graag bij het renoveren of opknappen van uw platte dak in Delft en omgeving. Wilt u meer weten over dakbedekking? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag uw mogelijkheden.

Slachtoffer van stormschade

Heeft uw huis of bedrijf stormschade aan het dak opgelopen? Een sterke storm kan uw dak flink beschadigen. Mocht u na een storm daklekkage hebben ondervonden, dan dient u onmiddellijk contact op te nemen met een vakkundige dakdekker. Vanwege de gevolgen die daklekkages kunnen hebben, is het van cruciaal belang om ze snel te laten repareren. Een storm kan schade veroorzaken aan dakpannen, dakleer, muren en meer. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden dekking tegen stormschade. Jabe Dakservice kan u helpen bij het maken van een offerte voor de verzekeringsmaatschappij en het repareren van uw dak. Wij kunnen u foto’s van de schade, de uitgevoerde werkzaamheden en een offerte met de kosten toesturen. Op deze manier heeft u een betere kans dat u niet zelf voor de reparatie hoeft te betalen, omdat uw verzekeringsmaatschappij dit mogelijk direct bij ons doet. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.