Lekdetectie met Rookgenerator?

Opsporen van daklekkage

Heeft u last van een daklekkage en moet deze worden opgespoord? De dakdekkers van Jabe Dakservice zijn specialist in het verhelpen van lekkages aan verschillende soorten daken. Vaak denken mensen dat er maar één lek is, maar het komt veel voor dat er meerdere lekkages de oorzaak zijn van het probleem. Om het vinden van deze lekkages makkelijker en betrouwbaarder te maken hebben we bij Jabe Dakservice een rook apparaat.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Daklekkage? Laat ons u helpen!

Lekkage groter dan verwacht

Onze ervaring heeft ons geleerd dat lekkages vaak groter zijn dan dat ze in eerste instantie lijken. Daarom hebben we bij Jabe Dakservice een uitgebreide lekdetectie service van slechts 399 euro. U kunt ons inschakelen voor het direct verhelpen van de lekkage. Maar om er zeker van te zijn dat lekkages niet vaker terug komen raden we aan om onze lekdetectie service te gebruiken. Op deze manier zullen beginnende lekkages ook gevonden worden en voordat ze de kans hebben om groter te worden zijn ze al door onze dakdekkers gedicht.

Lekdetectie door rook

Bij Jabe Dakservice hebben we verschillende manieren om daklekkages op te sporen. Eén van deze manieren is om het lek op te sporen doormiddel van rook. Ons apparaat zal rook onder de dakbedekking verspreiden. Vervolgens zal de rook een weg naar buiten gaan vinden, hier zit de lekkage. Het komt ook vaak voor dat er meerdere lekkages zijn. Om hierachter te komen is lekdetectie met rook de beste manier. Om erachter te komen hoeveel lekkages uw dak heeft kan u een dakdekker van ons laten langskomen.

detecteren van lekkage
daklekkage dakdekker

Snel bij spoed

Wij vinden het belangrijk dat iedereen snel geholpen worden. Daarom hebben we verschillende teams verspreid door heel Nederland. U kunt de dakdekkers van Jabe Dakservice zelfs ’s nachts bereiken bij spoed. Maar wanneer is het spoed? Stormschade of een daklekkage die voor schade zorgt rekenen wij onder spoed. Geen spoed? Dan raden we u aan om even tot de volgende dag te wachten. Hoe dan ook, er komt snel een dakdekker naar u toe om uw dak grondig te inspecteren en eventuele problemen op te lossen. Wij werken onder andere als dakdekker in Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Beverwijk en Bleiswijk.

Lekdetectie door de dakdekkers van Jabe Dakservice