Over ons

gecertificeerd dakdekker logo

Over Jabe Dakservice

Welkom bij  Jabe Dakservice – al meer dan 55 jaar uw betrouwbare partner voor alle dakwerkzaamheden!

Uw dakdekkersbedrijf

Bij Jabe Dakservice begrijpen we het belang van een goed gelegd dak. Al meer dan 55 jaar hebben we onze expertise ingezet om hoogwaardige dak diensten te leveren aan tevreden klanten in de regio. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap blijft ongeëvenaard.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte aanvragen

Het dakdekkersbedrijf met een verhaal

Als u terugkijkt naar onze geschiedenis, ziet u op deze foto één van onze oprichters, Jabe de Jong, die 70 jaar geleden zijn eerste dak aanlegt. Na 15 jaar ervaring op gedaan te hebben als dakdekker is Jabe de Jong in 1968 zijn eigen dakdekkersbedrijf begonnen, Jabe Dakservice. Met passie en toewijding heeft hij de basis gelegd voor het vakmanschap, dat Jabe Dakservice tot de dag van vandaag vertegenwoordigt. Zijn jarenlange ervaring heeft ons geïnspireerd. Daarom zijn wij er trots op zijn nalatenschap voort te zetten.

Jabe Dakservice Nu

Op deze foto ziet u hoe Jabe Dakservice vandaag de dag te werk gaat. We hebben de nieuwste technieken en materialen geïntegreerd in ons werkproces. We blijven echter trouw aan de traditionele waarden van vakmanschap en duurzaamheid. Ons team van hoogopgeleide en ervaren professionals zorgt ervoor, dat elk project tot in de kleinste details wordt uitgevoerd, met oog voor kwaliteit en precisie.

Bij Jabe Dakservice begrijpen we dat elk dak uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Of het nu gaat om dakreparaties, renovaties, onderhoud of nieuwbouw, wij hebben de kennis en ervaring om aan al uw eisen te voldoen. We luisteren naar uw wensen, analyseren de situatie grondig en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen en zelfs overtreffen. 

Onze reputatie is gebouwd op tevreden klanten en mond-tot-mondreclame. We streven er voortdurend naar om u de best mogelijke service te bieden. Daarbij houden wij rekening met uw budget en planning. Of u nu een particuliere woning of een commercieel gebouw heeft, bij Jabe Dakservice bent u verzekerd van hoogwaardig vakmanschap en duurzame resultaten.

Ons vriendelijke team

Wij geloven in open communicatie en transparantie gedurende het hele proces. Ons vriendelijke en professionele team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u deskundig advies te geven. We houden u op de hoogte van elke stap in het project. Zo kunt u met een gerust hart vertrouwen op onze diensten.

Kies vandaag nog voor Jabe Dakservice en ontdek waarom we een gevestigde naam zijn in de dakbedekkingsindustrie. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte. Samen zorgen we ervoor dat uw dak de bescherming en uitstraling krijgt die het verdient.

Beste dakdekker bij u om de hoek

Onze dakdekkers zijn er niet alleen altijd, maar ook overal. Jabe Dakservice is werkzaam in heel Nederland. Wij willen dat u zich thuis voelt bij ons bedrijf en daarom hebben wij altijd een dakdekker bij u in de buurt. Wilt u eerst eens kennismaken met een van onze dakdekkers en bespreken wat Jabe Dakservice voor u kan betekenen? Dat regelen we graag voor u. Neem contact met ons op en wij sturen de dakdekker bij u in de buurt gelijk naar u toe. Zo kunt u rustig vertellen wat u nodig heeft. Onze vakkundige dakdekker kan gelijk een gratis dakinspectie uitvoeren en een kwalitatieve oplossing voor u realiseren. We helpen u graag. Uiteraard zit u met het laten doen van een inspectie nog nergens aan vast. Wij schrijven ook regelmatig blogs met misschien wel nuttige informatie voor u.

Hoofdvestiging

Prins Hendrikkade 21-E
1012 TL, Amsterdam

085 - 06 02 980

dak reparatie Den Helder

BEKIJKEN

BEKIJKEN

BEKIJKEN

BEKIJKEN

BEKIJKEN