Goede dakinspectie
nodig??

Met een dakinspectie bespaar je geld

Regelmatig een dakinspectie laten uitvoeren door een erkende dakdekker kan uiteindelijk veel geld besparen. Tijdens een inspectie wordt gecontroleerd of de dakbedekking nog in orde is. Indien reparatie nodig is, kan deze soms meteen worden uitgevoerd. Groter onderhoud zal apart worden aangeboden met een offerte. Regelmatige inspecties zorgen voor een goed onderhouden dak en optimaal woongenot. Jabe Dakservice kan u hierbij helpen. Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

"Ja, ik wil een gratis dakinspectie"

Dakinspectie bij aankoop van huizen

Wilt u een woning kopen? Laat het huis dan beoordelen door een deskundige. Een aankoopmakelaar kan vaak al veel zaken constateren met betrekking tot achterstallig onderhoud. Wilt u zeker weten dat het dak in orde is, laat een dakinspectie doen door een kundige dakdekker van Jabe Dakservice. Zij zien snel of er sprake is van achterstallig onderhoud of schade aan het dak. U kunt deze bevindingen dan laten meewegen als u een bod uitbrengt op het huis. Zo gemakkelijk is dat.

dak inspectie gratis uitgevoerd
dakinspectie Utrecht

Combineren met de huis verkoop

Een dakinspectie kan zowel door kopers als eigenaars/verkopers van een huis worden laten uitgevoerd. Als er onderhoud nodig is, kan het verstandig zijn om dit te laten doen voordat het huis te koop wordt gezet. Een huis met een goed onderhouden dak zal makkelijker verkopen en kan een hoger prijsopbrengst opleveren. Bovendien kan een snelle verkoop helpen om extra woonlasten te verminderen. Een dakinspectie kan ook een rapport opleveren dat aan potentiële kopers kan worden getoond. Jabe Dakservice kan u hierbij helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw opties te bespreken. Alle aanvragen bij onze dakdekker specialisten zijn vrijblijvend. Jabe Dakservice schreef ook de volgende blog over hoe een dakinspectie in zijn werk gaat.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis. Wij werken trouwens onder andere als dakdekker in Bodegraven, Bussum, Castricum en Delft.