Nokvorst renovatie

Nokvorst renovatie door Jabe Dakservice

De nokvorst houdt uw schuine dakoppervlakken waterdicht bij elkaar. Slijtage of andere schade kan de nokvorst dusdanig aangetast hebben dat een herstelling niet voldoende is maar een renovatie zich aandient. Bij een renovatie worden meestal ook de eerste rij of zelfs twee rijen dakpannen mee vervangen, afhankelijk van de manier waarop alles aan elkaar vast zit.

Denk aan de lange termijn en kies voor duurzaamheid. Voor Jabe Dakservice is elk dakprobleem een serieuze aangelegenheid en wij nemen geen risico’s. Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Nokvorsten aanbrengen Flexim

Wat betreft nokvorsten zijn er net zoals bij alle problemen altijd meerdere oplossingen mogelijk. Echter, of het nu gaat om reparatie of renovatie, het gebruik van Flexim is tegenwoordig een echte aanrader!

Geventileerde nok constructie

Deze constructie heeft als doel dat het “geheel” optimaal blijft ademen. Bij de bouw van een geventileerde nok wordt er dus geen gebruik gemaakt van Flexim, maar Jabe Dakservice zal u uitgebreid vertellen wat er in dit geval dient te gebeuren!

Beton dakpannen

Deze dakpannen zijn vervaardigd uit cement dat is uitgehard. Beton dakpannen zijn eenvoudiger gemaakt waardoor ze dan ook goedkoper zijn dan de keramische pannen. Let op “onbehandelde” betonnen dakpannen, deze zijn uiteraard gevoeliger voor corrosie en andere aantastingen. Weet dat Jabe Dakservice u altijd op de hoogte houdt en u advies geeft over de duurzaamheid! 

Keramische dakpannen

Dit is een natuurproduct en vindt zijn oorsprong in de rivieren, het bestaat namelijk uit klei. Door de manier waarop deze verwerkt wordt, maakt dat deze prijziger is dan de betonpan. De keramische pannen zijn dan ook duurzamer en in vele kleuren beschikbaar!

Nokvorsten renovatie

De nokvorst maakt de spatie of opening tussen twee dakhellingen waterdicht en overlapt beide delen. Mochten er geen nokvorsten zijn, dan zou de regen gewoon binnen komen! Onderschat het belang dus niet van degelijke en goed onderhouden nokvorsten. Gebroken nokvorsten of oud gebarsten cement zal water gaan doorlaten en kan leiden tot schade aan plafonds, de constructie en zoveel meer. Slecht onderhouden daken en nokvorsten zijn niet alleen esthetisch minder aantrekkelijk, maar zorgen dus wel degelijk voor problemen.

De dakdekkers van Jabe Dakservice houden u graag op de hoogte van begin tot einde. Wij zijn duidelijk en transparant in het geven van advies en prijzen. Zo weet u precies wat u kan verwachten en zijn er geen onprettige verrassingen. Onze prijzen zijn dan ook scherp en aantrekkelijk! Bovendien werken wij uitsluitend met A-materialen van de hoogste kwaliteit.

nokvorst renovatie
nokvorst renoveren

Gratis offerte voor uw nokvorsten renovatie?

Met betrouwbare materialen en professioneel advies is Jabe Dakservice er om u te helpen uw project te verwezenlijken. U krijgt minimaal 10 jaar garantie wanneer wij uw nokvorst renoveren en u kan tevens rekenen op gecertificeerde dakdekkers met vele jaren ervaring in de branche. Vul eenvoudig het offerte formulier in die u op deze pagina vindt of kom vrijblijvend met ons in contact!

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.