Dak bedrijfspand

Jabe Dakservice Dak bedrijfspand

Heeft u een deskundige dakdekker nodig voor industriële complexen en bedrijfsterreinen? Jabe Dakservice is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in dakwerkzaamheden voor bedrijfspanden in Nederland. Wij kunnen alle dakwerkzaamheden aan, van opslagloodsen tot grote industriële installaties, en meer.

Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf dat het dak op uw bedrijfshal, magazijn of bedrijfsloods kan vervangen? Heeft het dak van uw bedrijf onderhoud of een renovatie nodig? Heeft u te maken met asbest in het dak dat verwijderd moet worden? Zoek niet verder dan Jabe Dakservice. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie als u geïnteresseerd bent in onze diensten.

Wij zijn 24/7 te bereiken op:

085 - 06 02 980

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Dakbedekking voor uw bedrijfspand

Uitstekende dakbedekking is beeldbepalend voor uw bedrijf! Jabe Dakservice is al meer dan 35 jaar dakdekker voor bedrijven en particulieren. Wij leveren alles wat u nodig heeft voor uw dakbedekkingsklus, van materiaal tot arbeid tot deskundig advies over uw dakbedekkingsysteem. Door één aanspreekpunt en korte communicatielijnen kunnen wij u informatie, deskundigheid en kostenefficiëntie bieden. Uw bedrijfspand kan om een aantal redenen toe zijn aan dakrenovatie, waaronder een oud of beschadigd dak. U moet uw dak zo snel mogelijk vervangen om ernstige schade te voorkomen, vooral bij bedrijfspanden is dit belangrijk. Wij kunnen u voorzien van een gratis en vrijblijvende dakinspectie als u niet zeker weet of uw dak aan vervanging of een renovatie toe is. Een dakinspectie kan u direct een idee geven of er iets aan uw dak gedaan moet worden of niet.

Duurzame en A-kwaliteit materialen

 
Jabe Dakservice werkt met de meest hoogwaardige merken en materialen om duurzame, perfecte daken te leveren die jarenlang meegaan. Wij hanteren een verscheidenheid aan materialen, die ideaal zijn voor zowel nieuwbouw als oudere panden. De grootte van het dak van uw bedrijfspand is voor ons geen probleem. Grote en kleine bedrijfspanden zijn bij ons van harte welkom. Bij Jabe Dakservice krijgt u betrouwbaarheid en betaalbaarheid. Verder levert Jabe op maat gemaakte brandwerende dakbedekking en op maat gemaakte dakgoten van hoogwaardige materialen. Wij bieden u duurzame dakbedekking tegen lage prijzen. Een nieuw dak of dakrenovatie op een bedrijfspand, magazijn, loods of bedrijfshal kan kostbaar zijn als het niet goed gebeurt, zeker als u niet oplet welk dakdekkersbedrijf u inschakelt.Jabe Dakservice is de juiste keuze als u een erkende, betrouwbare en betaalbare dakdekker zoekt. Wij komen bij u op locatie voor een beoordeling van de staat van uw dak wanneer u een afspraak plant.

Daarom kiest u voor Jabe Dakservice!

 
 
Jabe Dakservice is een professioneel dakdekkersbedrijf dat dakwerken, dakreparaties en dakonderhoud verzorgt. Wij leveren verschillende dakdiensten, van bitumen dakbedekking tot het bestrijden van vogeloverlast. Onze dakdekkers zijn 24/7 beschikbaar om platte, hellende, bitumen, dakpannen en andere daken te repareren. Schoorsteenreparaties en valbeveiliging zijn slechts twee van de vele dakdiensten die wij aanbieden. Onze dakdekkers gebruiken veilige en professionele materialen en apparatuur om dakreparaties uit te voeren. De dakdekkers van Jabe Dakservice allemaal erkende dakdekkers en hebben hiervoor een opleiding gevolgd. De dakdekkers van Jabe Dakservice zijn vriendelijk en professioneel en voeren elke klus met zorg uit.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.