Uw dakdekker in Noordwijk

Jabe Dakservice, Dakdekker in Noordwijk

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice kan u helpen met reparaties, renoveren, onderhoud en het vervangen van uw platte of hellende dak. Onze deskundige dakdekkers zijn landelijk beschikbaar, dus waar u zich ook bevindt, wij zorgen ervoor dat uw dak in uitstekende staat verkeert. Wij bieden 24/7 spoeddiensten aan, zodat wij in geval van nood ook ’s nachts voor u klaar staan. Uw dak blijft in optimale conditie met materialen van de hoogste kwaliteit, en dat houden we zo door jaarlijks onderhoud (wanneer gewenst). We nemen de tijd om kennis te maken voordat er aan de klus wordt gestart, om het onze klanten zo fijn mogelijk te maken. Er is voldoende bewijs dat dit het proces voor beide partijen prettiger maakt. Na de kennismaking maken wij ter plaatse een offerte. Bij uw akkoord prikken we samen een datum en gaan onze dakdekkers op de afgesproken dag aan de slag met de klus.

Elk dak heeft zijn eigen specifieke structuur en dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking, dakpannen, kunststof dakbedekking en EPDM dakbedekking vereisen allemaal expertise en kennis van de dakdekker. Bij Jaba Dakaservice hechten we veel belang aan de vaardigheden van onze dakdekkers. Heeft u zo snel mogelijk een dakdekkersbedrijf nodig in de buurt van Noordwijk? Neem dan contact op met Jabe Dakservice en wij helpen u direct. Wij zijn goed thuis in ons vak en zijn alleen tevreden met het beste resultaat.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Noordwijk

Dakdekker nodig in Noordwijk?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

Is het lang geleden dat uw dak voor het laatst grondig is onderzocht? Wij kunnen u gratis en vrijblijvend een dakonderzoek aanbieden als dat het geval is. Het hele dak wordt dan geïnspecteerd door onze dakdekkers met jarenlange ervaring. Klein onderhoud kan aanzienlijke schade voorkomen. Dakonderhoud is dus belangrijk om schade en hoge kosten te voorkomen. Daklekkages worden vaak veroorzaakt door verwaarlozing. U kunt deze problemen vrij eenvoudig voorkomen door het laten uitvoeren van een dakinspectie.

Dakreparatie door Jabe

Het inschakelen van Jabe Dakservice voor uw dakreparatie heeft veel voordelen. Wij kunnen bijna elk type dakbedekking aan, of het nu gaat om bitumen, dakpannen, kunststof of EPDM. Onze dakdekkers zijn efficiënt, zorgvuldig en voordelig. Ze klaren uw klus snel en vakkundig tegen betaalbare tarieven. We komen onze beloftes na en informeren u over wat we doen. Kortom, we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Met andere woorden: betrouwbaarheid, eerlijkheid en openheid staan bij ons voorop. Wij opereren door heel Nederland en hebben een vestiging in Noordwijk. Heeft u direct een dakdekker voor een dakreparatie nodig? Wilt u meer weten over de optimale aanpak voor uw situatie? Neem dan contact met ons op.

dakonderhoud Aalsmeer
dakdekker Almere

Spoed service bij daklekkage

Een lek wordt vaak niet opgemerkt wanneer het water nauwelijks zichtbaar is. Deze lekken zijn het ergst omdat ze de meeste schade veroorzaken. Er kan enige tijd verstrijken voordat het lek wordt opgemerkt. Hierdoor kan schimmel groeien doordat er meer vocht binnendringt. Wanneer de houtstructuur van uw dak door schimmel aangetast wordt, moet mogelijk de hele dak structuur vervangen worden. Het vinden van een dak lek is niet altijd eenvoudig, daarom bieden wij daklekkage detectie in Noordwijk en omgeving. Wij kunnen het lek in uw dak opsporen met behulp van thermo grafische of ultrasone testen, zonder dat er sloopwerkzaamheden nodig zijn. Heeft u last van een daklekkage? Wacht dan niet langer en neem zo snel mogelijk contact op met dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice.

Dakrenovatie door een specialist

Voordat we ons team van dakspecialisten aan het werk sturen, moeten we eerst de situatie in kaart brengen. Zo kunnen we de omvang van de dakreparatie bepalen. Dit gebeurt na een professionele dakinspectie. Nadat u uw dak heeft laten inspecteren door een dakdekker, sturen wij u een vrijblijvende offerte voor alle werkzaamheden die nodig zijn om uw dak te renoveren. We houden u ook op de hoogte van de inspectie en het hele proces. Een dakreparatie omvat het repareren van iets op het dak, terwijl een dakrenovatie het vernieuwen van het hele dak betekend. Bij een dakrenovatie wordt het dak waterafstotend of energiezuiniger gemaakt. Hierdoor kan uw dak nog jaren mee zonder dat het vervangen hoeft te worden. Om te kijken of uw dak geschikt is voor een renovatie kunt u contact met ons opnemen.

dakkapel renoveren
Dakdekker Naarden

Platte daken in Nederland

Het dak van uw huis is cruciaal om het te beschermen tegen de barre weersomstandigheden in Nederland. U moet het juiste materiaal kiezen voor uw platte dak. Wij kunnen u adviseren over wat voor soort dakbedekking het beste is voor uw huis. Wij kunnen u bijvoorbeeld adviseren over of u een beloopbaar dak wilt, of een dak dat het zonlicht reflecteert om de temperatuur in uw huis of kantoor laag te houden. U moet ervoor zorgen dat het materiaal dat u kiest voor uw platte dak aan specifieke eisen voldoet. Uw dak moet uw huis of vestiging beschermen tegen de barre en steeds wisselende weersomstandigheden in Nederland. U wilt natuurlijk niet dat er lekkages ontstaan. De drie meest voorkomende platte dakbedekkingen zijn bitumen, EPDM en PVC of kunststof dakbedekking. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hierover kunnen onze dakdekkers u het beste adviseren aangezien elk dak uniek is.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.