Last van Stormschade? Contacteer nu uw dakdekker rond Sint Andries

Jabe dakservice werkt transparant, biedt een gratis dakschouwing en zorgt dat u 100% tevreden bent. Stormschade of Daklekkage? Neem nu contact op voor uw dak in Sint Andries

Stormschade? Voor een snelle oplossing neemt u contact op met Jabe dakservice.

Bent u zo’n pechvogel die het slachtoffer geworden is van een harde wind in Sint Andries? Of heeft u misschien wel last van een dak probleem dat maar niet wil verdwijnen? Geen zorgen; Jabe dakservice neemt uw zorg uit handen. De combinatie van jaren lange ervaring, gedreven medewerkers en topservice maken ons tot perfecte dakwerken-partner. Heeft u haast? Bel dan ons noodnummer.

Jabe Dakservice logo
Google-reviews
4.9/5
24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Plat dak reparatie na stormschade

Platte daken kunnen nadelige schade oplopen door hevige stormen. Soms is de schade zo ernstig dat het dak moet worden herbouwd. In andere gevallen kan de schade worden hersteld met bijvoorbeeld bitumen herstel, dakgoten fixatie of constructie versteviging. De bitumen dakbedekking die wordt toegepast op platte daken kan losraken door inkrimping van het materiaal. Het losraken van dakleer door zeer harde wind noemen we stormschade. Hiervoor bent u vaak verzekerd! Raadpleeg de verzekeringspolis van uw opstalverzekering om dit na te gaan. Wanneer spreken we over storm? In verzekeringstermen is het storm bij windsnelheden van meer dan 50 kilometer per uur. Dat wil zeggen vanaf windkracht 7.

Stormschade aan daken begint vaak met het loskomen van een klein gedeelte van het bitumen. Harde wind zorgt er voor dat het dakleer steeds meer loslaat. Tot er geen houden meer aan is! Om snel bij u in Sint Andries ter plaatse te zijn, kunt u het beste ons spoednummer bellen. Heeft u minder haast of liever contact via email of WhatsApp dan kan dat natuurlijk ook. Jabe Dakservice is een all-round bedrijf en gespecialiseerd in alle soorten dakwerken, zowel stormschade als lek vrij maken van platte dan al niet pannen daken.

Vrijblijvende offerte aanvragen? Advies nodig?

Dak lekkage na stormschade oplossen in Sint Andries met nieuwe dakpannen

Als een dak lekt, is het belangrijk om snel te handelen. Een kleine lekkage kan al snel uitgroeien tot een grote schade en dat wilt u natuurlijk niet. Een tip: de gevolgschade van lekkage is vaak gedekt in de opstalverzekering die u heeft afgesloten. In veel gevallen is het vervangen van dakpannen op een pannenkap de oplossing van een daklekkage. Maar hoe weet iemand of er sprake is van een lekkage en wat kunt u doen om deze op te lossen? Jabe Dakservice geeft antwoord op deze vragen. Zij weten als geen ander de bron van lekkage te achterhalen. Kennis en kunde gecombineerd met de modernste detectie-apparatuur draagt hieraan bij.

Dakpannen die door storm zijn weggewaaid vallen onder stormschade. Wind en hemelwater is een vervelende combinatie. Naast Stormschade door weggewaaide dakpannen is het risico op gevolgschade erg groot. Daarnaast zal het niet voor het eerst zijn dat bij uw dak het regenwater onder de pan wordt geslagen door de wind. De oplossing van slagwind problemen laat zich vinden in een andere hoek dan simpelweg dakpannen vervangen. Wij praten u graag bij!

Dakgoot vernieuwing na noodweer in Sint Andries

Dakgoten kunnen beschadigd raken tijdens een combinatie van veel regen en hevige stormen. Een dakgoot vol met water weegt namelijk tientallen kilo’s per strekkende meter meer dan een lege. Als er een dakgoot is beschadigd, is het belangrijk om de schade zo snel mogelijk te laten repareren. De schade kan namelijk leiden tot ernstige gevel- of dak lekkage. Overstromende dakgoten door dakvuil of boomblad is een bron van veel lek ellende. Zorg altijd dat de regenwaterafvoer vrij is van dakvuil om beschadiging van de goot te voorkomen. In sommige gevallen is het noodzakelijk om de gehele dakgoot te vervangen. Als u zelf niet over de juiste kennis en materialen beschikt, raadpleeg dan altijd een professional voor het herstel van uw dakgoot. Het is namelijk erg gevaarlijk op hoogte te werken, zeker als u dat niet gewend bent. Daarnaast is het vakkundig plaatsen van een dakgoot belangrijk voor een lange levensduur.  Zonder de juiste voorzorgsmaatregelen en ervaring kan het zelfs erg gevaarlijk zijn om een dakklus zelf te doen. Jabe Dakservice is een erkend bedrijf met ervaren dakwerkers in dienst die VCA gediplomeerd zijn. Zo weet u zeker dat we veilig werken en de klus deskundig klaren.

Hoe wij ons onderscheiden?

Wat is de beste manier om stormschade te voorkomen?

  • Zorg ervoor dat er geen takken of andere objecten in de buurt van je dak zijn die door de wind kunnen worden meegesleurd en zo je dak beschadigen.
  • Controleer of al het materiaal op je dak in goede staat is, doe dit tijdens goed weer. Liggen de dakpannen nog recht? Hecht de dakbedekking nog goed?
  • Maak dakgoten vrij van vuil.
  • Controleer dat de afvoer (regenpijp) niet geblokkeerd is.

Kan mijn dak tegen harde wind of storm?

Bent u benieuwd of uw dak in Sint Andries bestand is tegen harde wind en storm? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij praten iedereen graag bij over ons vak en dat stopt niet bij het bieden van een oplossing nadat er schade is ontstaan. Nee, wij vinden het belangrijk onze klanten ook te helpen met het voorkomen van daklekkage en stormschade. Voorkomen is immers beter dan genezen. Op deze pagina bespreken we wat u moet weten over de stabiliteit van daken in Nederlandse huizen. Of je nu eigenaar bent van een oud huis met een traditioneel pannendak, of een modern gebouw met platte daken, wij vertellen hoe u kunt controleren of uw dak veilig is bij extreme weersomstandigheden. Samen gaan we het gevecht aan tegen de kracht van Moeder Natuur!

Een gezond dak is in de meeste gevallen prima in staat om de veel voorkomende stormen in Nederland te doorstaan. Hierbij is het wel erg belangrijk dat een dak regelmatig wordt geïnspecteerd. Bij een jaarlijkse controle kunnen er beginnende problemen vastgesteld worden zodat bij een volgende storm geen daklekkage kan ontstaan. Jabe Dakservice is de professional bij u in Sint Andries om middels dakschouwing erge schade te voorkomen. 

Wat is orkaankracht wind?

Orkaankracht is een belangrijk begrip om te begrijpen wanneer u de windkracht tijdens een orkaan of storm probeert te bepalen. Orkaankracht wordt -veelal- bepaald door de snelheid waarmee de wind om het middelpunt van de cycloon draait, en niet zozeer door de maximale windsnelheid. Wanneer wind met een kracht van meer dan 12 beaufort waait, zijn dit snelheden boven de 117 km/u dan bereikt de wind orkaankracht.

Wat is storm?

Een storm is een periode van extreem weer met harde wind en zware regenval. In Nederland wordt een windkracht van minimaal 10 Beaufort als storm beschouwd. Dit komt overeen met windstoten van 74-88 km/uur.

De pech van Stormschade in Sint Andries?

Bel ons nu!

Dak lekkage veroorzaakt door wind

Stormschade in Sint Andries is één ding, maar hoe lossen we het op? De beste oplossingen dragen wij voor u aan. In Nederland kunnen we veel wind en storm verwachten. Het is dan ook van groot belang om te weten of u dak sterk genoeg is om deze weerstand te bieden. Een lekkend dak, ook wel Daklekkage, wordt vaak veroorzaakt door sterke wind. Woont u in een Nederlandse kustprovincie? Hier komen extremere stormen voor, wees goed voorbereid en neem voorzorgsmaatregelen tegen de elementen van moeder natuur. Jabe dakservice helpt u graag met het fit houden van uw woning.  Neem contact op voor een offerte.

Stormschade