Schuurdak

Jabe Dakservice, Schuurdak

Een schuurdak is meestal een plat dak. Er zijn veel dakbedekkingsmaterialen beschikbaar. Een bitumen dak heeft meestal de voorkeur. De volgende materialen zijn het meest populair voor een schuurdak: bitumendakbedekking, EPDM dakbedekking, PVC dakbedekking, groene dakbedekking. Wij kunnen uw schuurdak repareren, renoveren of vervangen. Om te kijken wat voor uw dak de juiste beslissing is kunt u een gratis dakinspectie aanvragen.

Het kiezen van de juiste dakbedekking is cruciaal bij het vervangen van het dak van uw schuur. U zult altijd deskundig advies nodig hebben bij het kiezen van een dakbedekking. Een beetje onderzoek vooraf kan nuttig zijn. U kent dan al de voor- en nadelen van elke optie. U kunt dan een dakbedekking kiezen die bij uw budget en wensen past. Neem gerust contact met ons op voor passend advies.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Dakbedekking voor uw schuurdak

Wilt u een nieuwe dakbedekking over de huidige aanbrengen of de dakbedekking vervangen? Beide manieren zijn mogelijk. U kunt geld besparen door een nieuwe laag over de bestaande laag aan te brengen. Is uw dak al geïsoleerd of is er al meer dan één laag? Als het dak te zwaar wordt, kan de dakconstructie het niet meer dragen. Dan moet uw dakbedekking volledig worden vervangen. De huidige lagen worden verwijderd en vervangen door een nieuwe laag. Met een goed dak kunt u lekkages voorkomen. Bitumen materiaal wordt meestal met een brander aangebracht om een stevig en egaal plat dak te creëren. Dit materiaal is meestal minder duur dan EPDM en zorgt ook voor waterdichte en veilige dakbedekking.

Wanneer moet uw schuurdak vervangen worden?

Een plat dak moet zorgvuldig worden onderhouden, want het is kwetsbaarder dan een licht hellend dak. Een bitumen dak gaat bij goed onderhoud 20 tot 30 jaar mee. Een bitumen dak kan gemakkelijk worden onderhouden als u zelf bladeren, mos of algen verwijdert. Bij kleine, plaatselijke beschadigingen moet u contact opnemen met een professionele dakdekker. Zo voorkomt u ernstige schade, lekkages en voortijdige vervanging van het bitumen dak. Wanneer een bitumen dak vervangen moet worden hangt af van verschillende factoren. Zonlicht is er één van. Aangezien bitumen na verloop van tijd veroudert, is een dak dat grotendeels in de schaduw ligt minder snel aan vervanging toe dan een dak dat aan veel zonlicht is blootgesteld. Bij grote schade of vaak terugkerende schade is het echter ook verstandig om het bitumen, epdm of pvc op uw dak te vervangen. Reparatie van een versleten dak is vaak ingewikkelder en duurder dan vervanging. Om precies te weten wat het beste voor uw schuurdak is kunt u contact met ons opnemen.

Daarom kiest u voor Jabe Dakservice!

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice bestaat al vele jaren en is bedreven in alle soorten dakbedekking. Wij bieden naast alle soorten dakbedekking een 24/7 spoedservice. Onze dakdekkers zijn ervaren en kunnen u een keurig dak leveren. Wij bieden transparante service. U wordt niet verrast door extra kosten nadat u van ons een vrijblijvende offerte heeft ontvangen. U krijgt deskundig en eerlijk advies nadat wij uw dak hebben geïnspecteerd. Onze dakdekkers gebruiken veilige en professionele materialen en apparatuur om dakreparaties uit te voeren. Alle dakdekkers van Jabe Dakservice zijn in het bezit van een certificaat/diploma en hebben dus een dakdekker opleiding gevolgd. Elke klus wordt met zorg uitgevoerd door de vriendelijke en professionele dakdekkers van Jabe Dakservice.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.