Woont u in de buurt van Harbrinkhoek en bent u toe aan een Plat dak vervanging? Jabe dakservice helpt graag!

Wij zijn inzetbaar voor elke dakklus, van dakpannen vervanging, dakkapel renovatie tot het platdak vervangen.  Onze heldere afspraken over planning, werkzaamheden en tarieven zal u zeer bevallen. Snel hulp nodig? Bel ons spoednummer: 085 – 06 02 980

Als u snel een dakdekker nodig heeft voor een Plat dak vervanging dan zit u bij ons goed. Gratis advies, Zonder aanbetaling en VCA gecertificeerd personeel voor veilig werken in Harbrinkhoek.

Op zoek naar het beste advies voor Plat dak vervanging? Op deze pagina gaan we dieper in op de verschillende opties voor de vervanging of renovatie van dakkapellen, dakpannen en platte daken.  Heeft u liever een op maat gemaakte kostenraming met goed onderbouwd advies? Neem dan contact op met Jabe Dakservice. Of u nu een compleet dak moet vervangen, slechts een aantal dakpannen of op zoek bent naar een dakkapel op maat, wij zijn uw allround professional voor alle dakwerken. Wij bieden gratis advies en praten u graag bij over de mogelijkheden voor uw dakwensen. Heeft u een haastklus? Bel ons spoednummer: 085-0602980 zodat we snel ter plaatse zijn in Harbrinkhoek.

Jabe Dakservice logo
24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Google-reviews
4.9/5

Een met bitumen bekleed plat dak vervangen in Harbrinkhoek

Als doe-het-zelver is het een uitdaging om een met bitumen bekleed plat dak te vervangen. Wenst u kwaliteit en de garantie dat alles volgens de daarvoor geldende normen wordt uitgevoerd dan raden wij u aan een dakwerker in te schakelen. Ondanks dat er speciale tools zijn die u kunt huren of kopen om het doe-het-zelf proces te vereenvoudigen, is het belangrijk het deel van een woning dat het meest te lijden heeft onder weersomstandigheden, professioneel te laten repareren. Een met plat dak, ook wel bitumen bekleed dak, vervangen of vernieuwen is een kostbare klus. Wij helpen u graag met advies en kunnen u eventuele alternatieven voorleggen. Voor uw dak in Harbrinkhoek kunt u contact opnemen per email en WhatsApp.

Vrijblijvende offerte aanvragen? Advies nodig?

Dakkapel renoveren of herbouwen in Harbrinkhoek?

Een dakkapel renoveren of herbouwen is niet eenvoudig. Er zijn verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Dit is dan ook absoluut niet een klus dat een consument zelf kan uitvoeren. Door de combinatie van het werken op hoogte met zwaar materieel maakt de klus ronduit gevaarlijk. Jabe dakservice komt gratis bij u langs om het werk dat u verricht wilt hebben te schouwen. Na deze gratis schouwing kunnen wij een goede prijsindicatie afgeven. Het vervangen of repareren van een dakkapel in Harbrinkhoek is altijd maatwerk.

Is het op hoogte dakpannen vervangen verstandig?

Wanneer u overweegt om uw dak te renoveren, is het verstandig om na te denken over het vervangen van de dakpannen. Pannen vervangen is een kostbare aangelegenheid, maar het kan u veel geld besparen in de toekomst. Oude lekkende dakpannen of verkeerd gelegde pannen kunnen veel gevolgschade aanrichten aan uw woning of bedrijfspand in Harbrinkhoek. Dakpannen worden vaak geleverd met een garantie van 20-40 jaar. Wanneer ze aan het einde van hun levensduur komen, zijn ze niet langer waterdicht en kunnen ze lekken. Dit kan schade toebrengen aan de houten constructie van uw dak. Daarnaast kan het leiden tot hoge reparatiekosten. Door de pannen op tijd te vervangen, voorkomt u dat dit gebeurt.

Renovatie of Dakkapel op maat?

Naast het renoveren van een oude dakkapel, is het maken van een dakkapel op maat ook mogelijk. Uw dakkapel wordt volgens de laatste normen volledig nieuw en op maat vervaardigd, dit garandeert comfort verhoging in uw woning in Harbrinkhoek. Kozijnen met inwendige raambekleding of insectenwering zijn allemaal optioneel mogelijk. Alle luxe die uw wenst kunnen wij voor uw realiseren.

Plat dak vervanging nodig? Zo onderscheiden wij ons

Een dak is in de regel een overdekking van een gebouw of een onderdeel daarvan (zoals een carport). Het bestaat uit een of meer hellende of schuine vlakken, een dakschild genoemd, of uit een horizontaal vlak, een zogenoemd platdak. Zie dakvorm voor ander vormen die daken kunnen aannemen. Het doel van een dak is het onderliggende gebouw te beschermen tegen weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, wind, hoge en lage temperaturen. Het wordt daarom ook de “vijfde gevel” genoemd. De uitstraling van het dak vormt mede het aanzicht van het gebouw en is naar vorm en constructie afhankelijk van de klimatologische omstandigheden ter plaatse, de beschikbare bouwstoffen en de gebruikte bouwstijl.

Een dakpan is een dakbedekking van gebakken klei of gevormde beton die geschikt is om op een hellend dak te worden toegepast. Ook kunnen dakpannen verticaal worden verwerkt, hiertoe vormt de verankering een essentieel onderdeel. Op het houten dak wordt een latwerk aangebracht van panlatten op de maat van de pannen, waar de pannen met een nok op rusten. De pannen vormen een aaneengesloten geheel. Doordat ze elkaar overlappen en veelal zijn voorzien van kop- en zijsluitingen wordt een waterdicht en windvast geheel gevormd.

Dakleer plat dak vernieuwen

Als uw dakleer van een plat dak toe is aan renovatie, dan heeft Jabe snel de oplossing voor u! Wij vervangen uw dakleer (ook wel bitumen dakbedekking) van een plat dak snel en vakkundig, tegen een zeer scherp tarief. Door UV licht wordt dakleer kwetsbaar en kan het gaan lekken. Nieuwe bitumen dakbedekking op een plat dak in Harbrinkhoek zorgt voor jaren lang zorgeloos wonen. Wij zijn gespecialiseerd in het vernieuwen van dakleer op platte daken, werken met hoogwaardige materialen en hebben jarenlange ervaring in het vak. Zo bent u zeker van een goed resultaat! Daarnaast werken wij veilig (VCA) en zijn wij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf.

Uiteraard kunnen wij ook uw gehele dakkapel renovatie of platte dak vervanging voor u verzorgen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Plat dak vervanging in Harbrinkhoek? Jabe Dakservice ontzorgt u graag!

Snel een expert nodig in Harbrinkhoek?

WhatsApp ons nu!

Harbrinkhoek (Nedersaksisch: Haarbig) is een dorp in de gemeente Tubbergen in de Nederlandse provincie Overijssel. Harbrinkhoek vormt samen met het plaatsje Mariaparochie het dubbeldorp Harbrinkhoek-Mariaparochie. In 2021 was het inwonertal van dit dubbeldorp 1870 (1.640 in Harbrinkhoek en 240 in Mariaparochie).