Uw dakservice in Zwanenburg

Jabe Dakservice, Dakdekker in Zwanenburg

Klanten vinden het heel fijn om een dakdekker in te schakelen uit de omgeving. Jabe Dakservice heeft vestigingen heel Nederland en Zwanenburg hoort hier ook bij. Onze dakdekkers zijn goed opgeleide vakmensen. Ze krijgen regelmatig bijscholing en blijven zo op de hoogte van de meest innovatieve technieken. Jabe Dakservice zit al meer dan 35 jaar in deze branche en garanderen u de hoogste kwaliteit en uitmuntende communicatie. Geef uw dak de zorg die het verdient en neem nu contact op met ons als u een wilt dat één van onze dak specialisten bij u langs komt.

Wij werken met kwaliteitsmaterialen en hanteren realistische prijzen zodat uw dak vele jaren comfort en veiligheid geeft. Maandelijks voeren wij tientallen projecten uit door heel Nederland en klanten komen na meerdere jaren bij ons terug. Eerlijkheid en een fatsoenlijke communicatie staan bij ons voorop. Heeft uw dak een reparatie, renovatie of vervanging nodig? Laat dit werk over aan een vakman uit uw buurt. Actief in Zwanenburg, Jabe Dakservice komt zo snel mogelijk om uw dak problemen op te lossen.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Zwanenburg

Dakdekker nodig in Zwanenburg?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

Het uitstellen van een dakinspectie kan vervelende gevolgen hebben voor de staat van uw dak. Daklekkages komen meestal voor na verwaarlozing. Het niet nakijken van uw dak kan grote kosten met zich meebrengen. U kunt dit voorkomen door regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren. Met enig onderhoud of een kleine herstelling bent u zeker van een dak in topconditie. Onze ervaren dakdekkers inspecteren grondig uw dak op zoek naar slijtage of losliggende delen en nemen foto’s van eventuele problemen. Indien uw dak niks behoeft en nog in prima staat is krijgt u dat ook te horen. Wij staan bekend om onze eerlijke communicatie en professioneel advies. Onze dakinspecties zijn gratis, dus er zijn geen excuses om uw dak te verwaarlozen. Geef uw dak de nodige zorg, bel Jabe Dakservice!

Dakreparatie door de expert

Een dakreparatie dient om uw dak te beschermen tegen dreigende lekkages zonder dat er een compleet nieuw dak op hoeft. U bespaart op die manier geld omdat waterschade hoge kosten met zich kan meebrengen. Een dakreparatie zorgt dus voor een veilig en droog dak. Jabe Dakservice heeft uitstekend opgeleide dakdekkers die overweg kunnen met alle soorten daken. Van de traditionele dakpannen tot bitumen, EPDM en kunststof daken. Onze dakdekkers weten van aanpakken en bieden snel en zorgvuldig afgeleverde arbeid. Wij zijn actief in Zwanenburg en helpen ook onze tevreden klanten door heel Nederland. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op met ons.   

Snelle hulp bij daklekkage

Een lek wordt meestal niet meteen opgemerkt omdat de schade miniem begint. Toch wordt dit een groot probleem wanneer u plots schimmel of houtrot opmerkt. Wacht niet langer en contacteer onze dakdekkers die ook in Zwanenburg actief zijn. Jabe Dakservice beschikt over speciale apparatuur om moeilijk te vinden lekkages op te sporen. Geen sloopwerken nodig wanneer u op ons beroep doet. Verwaarloos dit probleem niet om grotere kosten en schade te voorkomen. Onze dakdekkers kunnen ook vandaag nog langs komen bij ernstige lekkages, maak gebruik van onze spoedlijn. 24/7 zijn er vakmannen beschikbaar om u zo snel mogelijk te verlossen van uw lekkage!

Snel een dakrenovatie?

Onze dakdekkers kunnen u snel vertellen of er een renovatie nodig is of niet. Misschien is een kleine herstelling voldoende of een totale vernieuwing nodig. Hoe dan ook, na een inspectie geven wij duidelijk en eerlijk advies. Een renovatie houdt in dat er een opwaardering gebeurt van de bestaande constructie. Er worden nieuwe elementen toegevoegd of een waterdichte en energiebesparende coating zorgt ervoor dat uw dak een hogere standaard krijgt. Jabe Dakservice is reeds meer dan 35 jaar werkzaam in deze branche en klanttevreden en kwaliteit staan bij ons centraal. Wij luisteren naar uw wensen en beginnen pas aan een klus wanneer u helemaal tevreden bent met het voorstel. Bel vrijblijvend voor een offerte. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw oproep en geven u professioneel advies!

Bitumineuze dakbedekking

Laat bitumen nou ons specialisme zijn. Dagelijks voeren wij meerdere projecten uit met bitumen. Actief door heel Nederland, maar vooral in de omgeving van Zwanenburg helpen wij u graag met het uitvoeren van deze klus. Bitumen kan worden gebruikt op zowel platte daken als op licht hellende daken. Wij maken gebruik van A-kwaliteit bitumen, zo bent u zeker van jarenlange topconditie. Jabe Dakservice werkt met de meest voorkomende bitumen zijnde APP en SBS. Ze hebben allebei hun eigen kenmerken en afhankelijk van de gewenste gebruikstoepassing, een prima dakbedekking. Wij vertellen u graag meer hierover en helpen u met het aangewezen materiaal voor uw dak. Contacteer Jabe Dakservice, wij staan u vriendelijk te woord!

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.