Uw dakservice in Zwaag

Jabe Dakservice, Dakdekker in Zwaag

Platte of hellende daken, dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice werkt al ruim 35 jaar in de branche en is aangesloten bij de Nederlandse dakdekkers bond. Onze deskundige dakdekkers zijn actief in Zwaag en door heel Nederland. Voor dringende dak problemen zoals een lekkage kunt u ons dag en nacht bereiken via onze spoedlijn. Wij maken gebruik van de beste materialen en blijven op de hoogte van de laatste nieuwe technieken. Onze dakdekkers beginnen altijd met een korte vriendelijke ontmoeting en een gratis dakinspectie. Waarna wij samen met u een strategie kunnen uitwerken die het meest geschikt is voor uw dak. U krijgt onmiddellijk een vrijblijvende prijsopgave. Klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk en merken op dat na vele jaren klanten terugkomen bij ons voor een nieuwe klus. Wij zijn voor velen hun vertrouwde dakdekker van dienst!

Zoek niet verder, Jabe Dakservice is uw professionele dakdekker in Zwaag. Wij kunnen elk dak aan en staan garant voor uitstekend afgeleverd werk. Bel ons vandaag nog om gebruik te maken van onze diensten. Wij plannen graag voor u een inspectie en bieden u een vrijblijvende offerte aan die op maat gemaakt is.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Zwaag

Dakdekker nodig in Zwaag?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Een dakinspectie werkt preventief!

Meestal wordt de dakdekker pas gebeld wanneer er een probleem is. Een dakinspectie werkt echter preventief en is ook geheel gratis. U kunt dus grotere kosten voorkomen door regelmatig een onderzoek te laten uitvoeren door één van onze gespecialiseerde dakdekkers. Kleine reparaties kunnen onmiddellijk worden uitgevoerd en uw dak krijgt zo weer zijn oorspronkelijke staat terug. Geef uw dak de nodige aandacht. Uw dak beschermt u namelijk tegen alle weer en wind en u wilt vast dat dit zo blijft. Wij zijn actief door heel Nederland, ook in Zwaag zijn wij tot uw dienst. Neem met ons contact op voor een gratis dakinspectie. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw oproep en geven u graag een afspraak.

Dakreparatie in Zwaag

Onze deskundigheid en onberispelijke communicatie zorgt ervoor dat wij wekelijks tientallen projecten uitvoeren door heel Nederland. De dakdekkers van Jabe Dakservice zijn ook een vertrouwd gezicht in Zwaag en omgeving. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie zodat wij in overleg met u de meest geschikte offerte kunnen aanbieden en verwezenlijken. Reparaties zaak veelal geklaard in minder dan een dag tijd. Zo heeft u snel weer een dak dat tiptop in orde is. Soms zijn reparaties een dringende zaak, zeker wanneer het water binnen komt sijpelen. Daar hebben wij een spoedlijn voor. Er zijn altijd professionele dakdekkers van Jabe beschikbaar die dag en nacht van dienst zijn voor uw noodgeval.  Wilt u graag meer informatie over onze complete dakservice? Bel ons nu, onze vriendelijke medewerkers beantwoorden uw vragen met de nodige expertise.

Daklekkage verholpen door onze dakdekkers

Wat u in dit geval nodig heeft is actie! Wacht niet om uw daklekkage aan te pakken. Laat deze klus over aan onze gespecialiseerde dakdekkers, want een lek is niet zo eenvoudig op te sporen. Ook heeft men enige expertise nodig om dit werk tot een goed einde te brengen. Vaak worden wij gecontacteerd nadat een doe-het-zelver het lek eigenhandig heeft proberen verhelpen, maar in werkelijkheid het probleem groter heeft gemaakt. Hoog tijd om Jabe Dakservice in te schakelen om deze klus professioneel te voltooien. Bij hoogdringendheid maakt u gebruik van onze spoedlijn. Wij zijn werkzaam in Zwaag en omgeving om uw dak de nodige zorg te geven!

 

Schoorsteen onderhoud

Wanneer u om een dakinspectie vraagt onderzoeken wij ook uw schoorsteen. De schoorsteen behoort ook tot uw dak, nietwaar? En op gebied van veiligheid is een regelmatig controle wel aan de orde. Denk maar aan koolmonoxidevergiftiging die jaarlijks tientallen slachtoffers veroorzaakt. Zodra u merkt dat uw schoorsteen niet meer zo goed trekt, aarzel niet om ons op te bellen. Uw schoorsteen kan behoefte hebben aan herstelling of ander onderhoud om uw comfort en een droog huis te garanderen. Verwaarlozing is de hoofdoorzaak van hoge kosten. Veel lekkages bevinden zich aan de schoorsteen. Dus laat uw dak, maar ook uw schoorteen controleren en onderhouden door één van onze deskundige dakdekkers. Een kleine ingreep zoals nieuwe voegen, schoonmaken, herstelling of renovatie kunnen van groot belang zijn voor uw veiligheid. Neem contact op met ons voor een afspraak.

Platte daken van Jabe Dakservice

In Nederland zijn platte daken heel populair omdat de investering lager ligt dan bij een pannendak. De meest gebruikte materialen zijn bitumen, EPDM, PVC en kunststof. Jabe Dakservice maakt gebruik van de meest kwalitatieve producten die op de markt te vinden zijn. Deze materialen hebben elk hun unieke eigenschappen. Het is dus van belang om goed te weten wat uw doelstelling is. Moet het dak beloopbaar zijn of niet? Komen er zonnepanelen op? Wordt de ruimte onder het platte dak vooral overdag of ‘s nachts betrokken? Bespreek daarom met onze deskundige dakdekkers welk type materiaal het beste past bij uw project en wensen. Ook hebben we een dakdekker in Zwaag en omgeving voor het plaatsen van platte daken.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.