Uw dakservice in Zeewolde

Jabe Dakservice, Dakdekker in Zeewolde

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice werkt al ruim 35 jaar op alle type daken. Onze gecertificeerde dakdekkers zijn actief in Zeewolde en omgeving. Wij staan garant voor optimaal afgeleverde arbeid dankzij regelmatige bijscholing van onze dakdekkers. Onze dakdekkers maken gebruik van de meest innovatieve technieken en volgen de wet en regelgeving inzake veiligheid en materiaalgebruik. Zo bent u er zeker van dat uw dak jarenlang in uitstekende staat blijft. Na een korte en keurige kennismaking en inspectie van uw dak, delen wij onze bevindingen met u. Wij geven duidelijke en eerlijke informatie en gaan pas van start wanneer u ons uw akkoord geeft. U kunt met ons een afspraak maken voor een inspectie, onderhoud, herstelling of renovatie, maar ook voor noodgevallen. Voor dringende dak problemen en lekkages, neemt u contact op met ons via onze spoedlijn die 24/7 beschikbaar is!

Zoekt u een professionele dakdekker die snel en effectief is in Zeewolde? Jabe Dakservice heeft jarenlange ervaring in hellende daken en platte daken. Bel vandaag nog of stuur ons uw vraag zodat wij u kunnen helpen. Vraag om een vrijblijvende offerte of een inspectie van uw dak, wij bieden u graag een op maat gemaakte oplossing. Actief in Zeewolde en omgeving, onze dakdekkers zijn tot uw beschikking!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Zeewolde

Dakdekker nodig in Zeewolde?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Een gratis dakinspectie in Zeewolde

Om u te allen tijde een comfortabel en kwalitatieve leefomgeving te garanderen doet u er goed aan om regelmatig een dakinspectie te laten uitvoeren. Want uw dak is veruit het belangrijkste element om u en uw gezin droog te houden! Het gure weer dat wij in Nederland kennen zorgt ervoor dat uw dak extra belast wordt en vraagt om controle en onderhoud. Een gebrek aan onderhoud is namelijk de hoofdoorzaak van lekkages. Om hogere kosten te voorkomen is een gratis inspectie van onze dakdekkers een niet te missen dienst. Onze dakspecialisten bekijken alle onderdelen, van de nok tot de dakgoot. Lettend op slijtage, loszittende delen of vuil die een opstopping en dus ook schade kunnen voortbrengen. Ook tijdens de koude wintermaanden is het gevaar op een CO2 vergiftiging groter en uw schoorsteen valt ook onder deze inspectie. U begrijpt dat een dakinspectie preventief werkt, we geven u graag advies indien er onderhoud of herstelling nodig is. Geef ons een seintje, Jabe Dakservice komt gauw bij u langs voor een gratis en professionele dakinspectie.

Uw dakreparatie expert

Een dakreparatie nodig in Zeewolde? Jabe Dakservice is de uitgewezen dakdekker werkzaam in uw buurt. Snel en verzorgt, onze dakdekkers vinden kwaliteit en professionalisme een must. Wanneer onze dakdekkers ter plaatse zijn wordt na een vriendelijke ontmoeting eerst een dakinspectie uitgevoerd. U krijgt meteen te horen wat voor reparatie er dient te gebeuren en de kosten die hieraan verbonden zijn. Een reparatie is meestal een kleine ingreep die grotere kosten uit de weg ruimt en u weer voor een hele tijd droog en warm houdt. Wilt u graag meer informatie? Wij nodigen u uit om met ons contact op te nemen, zo kunnen wij u helpen met advies en de beste service!

Een daklekkage is gauw verholpen

Lekkages zijn geen lachertje! De dakdekkers van Jabe Dakservice weten heel goed waarover u het heeft en nemen elke klus ernstig en professioneel. Bij een daklekkage adviseren wij om zo snel mogelijk in te grijpen en ons te contacteren. Water kan namelijk voor heel wat schade zorgen en naarmate de tijd verstrijkt wordt de schade groter. Er kan zich schimmel vormen, houtrot kan optreden en veel schade aan inboedel, muren en plafonds.  Er moet snel en effectief gehandeld worden. Jabe Dakservice is altijd bereikbaar en actief in uw buurt. U kan onze noodlijn bellen voor dringende zaken zoals een daklekkage en dit 24/7. Dag en nacht, weekenden en vakanties staan wij voor u klaar!

Dakrenovatie Jabe Dakservice

Onder renovatie verstaan wij alle werkzaamheden die zorgen voor een opwaardering van uw dak. Bij verouderede daken kunnen de nieuwste methodes of materialen zorgen voor extra comfort en energiebesparing. Uw dak is ook onderhevig aan weer en wind en kan voor problemen zorgen. Soms is renovatie meer op zijn plaats dan een kleine herstelling. Onze dakdekkers brengen u het juiste advies en u kunt vrijblijvend een gepaste keuze maken. U kunt steeds rekenen op kwaliteit en laten de werkplek steeds schoon achter. Klanttevredenheid dragen wij hoog in het vaandel, contacteer ons indien uw dak onze zorg nodig heeft. Wij beantwoorden zo snel als mogelijk uw telefoon of bericht. 

Schoorsteen in Zeewolde

Jabe Dakservice kan u helpen met elke type schoorsteen. Onderhoud, reparatie of renovatie, uw schoorsteen dient goed te werken! Denk maar aan koolmonoxidevergiftiging die jaarlijks vele mensen treft. Schoorsteenlekkages kunnen voor veel problemen zorgen. Bij een lekkage vindt water steeds de kortste weg naar beneden en dit wilt u zo spoedig als mogelijk verholpen zien. Bij spoed, bent u welkom om onze spoedservice te bellen. En dit 24/7! Het is dus belangrijk om uw schoorsteen in topconditie te houden voor een veilig en warm huis. Met onze meer dan 35 jaren ervaring in de dakdekkersbranche bent u verzekerd van de beste kwaliteit en zorg. Onze dakdekkers helpen u graag in Zeewolde en streven naar 100% tevredenheid. Klant is Koning!

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.