Uw dakdekker in Zaandam

Jabe Dakservice, Dakdekker in Zaandam

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice heeft voor u de beste en modernste oplossing voor al uw dak problemen in Zaandam. Duidelijke, eerlijke communicatie en klantentevredenheid staan bovenaan onze lijst. Heel actueel en belangrijk zijn ook energiebesparingen en duurzaamheid, daar maken wij ook graag werk van! Onze specialiteit is het opknappen van platte daken, maar met onze 35 jaren in de dakdekkersbranche kunt u voor al uw dak problemen bij ons terecht. Voor onderhoud, inspectie, herstelling, renovatie van alle type daken, schoorstenen, nokvorsten, dakgoten en meer kunt u bij Jabe Dakservice in Zaandam en omgeving rekenen op keurig werk. Onze dakdekkers worden regelmatig bijgeschoold om steeds op de hoogte te blijven van de laatste innovatieve technieken uit de dakdekkers branche.

Dus voor welke klus dan ook, of het nu een hellend dak of een plat dak is, Jabe Dakservice kan alle dak problemen aan!  Wij zijn bedrijvig en bieden hulp door heel het land. Onze ervaren dakdekkers kunt u ook bereiken voor dringende karweien, maak in dit geval gebruik van onze noodlijn! Deze noodlijn is 24/7 beschikbaar, wij komen er snel aan. Actief in Zaandam en omgeving, met onze kwaliteitsmaterialen staan wij garant voor een perfect afgewerkte klus!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Zaandam

Dakdekker nodig in Zaandam?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Zaandam? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker in Zaandam nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekker Alkmaar

Daklekkage oplossen met Jabe Dakservice

Daklekkages komen vaker voor dan u denkt. Meestal komt dit door een gebrek aan onderhoud, controle of na een hevige storm. Een lekkend dak is een serieuze zaak, niemand wil water zien binnensijpelen over zijn inboedel. Wacht niet om ons in te schakelen, want hoe langer u wacht, hoe groter de schade en de kosten worden! Muren die vocht hebben opgenomen kunnen voor problemen zorgen en schimmelvorming loert om de hoek. Hout en behang kunnen zwaar beschadigd worden, alsook uw meubilair. Een vochtig huis is ook heel slecht voor uw gezondheid. Dus een snelle aanpak is op zijn plaats! Jabe Dakservice is dag en nacht bereikbaar om uw lekkage te stoppen. Maak gebruik van onze spoedlijn en we komen zo snel mogelijk naar Zaandam. Onze ervaren dakdekkers weten raad!

Dak Inspectie door de expert in uw buurt

Een dak inspectie van Jabe Dakservice geeft u een voldaan gevoel! Wacht geen jaren om uw dak te laten controleren, maar laat dit regelmatig uitvoeren. Zo bent u zeker van een blijvend comfortabel huis. Een kleine herstelling kan grote kosten voorkomen. Daklekkages komen vaak voor door verwaarlozing van uw dak. Deze inspectie is geheel gratis en professioneel. Jabe Dakservice is ook in Zaandam en omgeving werkzaam, neem dus vandaag nog contact op met ons voor een afspraak!

dakdekkers bedrijf
Dakdekker Nieuwkoop

Dak reparaties door Jabe Dakservice

Werkzaam als dakdekkersbedrijf in Zaandam en omgeving kunnen wij u helpen met de reparatie van uw dak. Zowel hellende als platte daken vallen onder onze zorg en met onze expertise krijgt u een eersteklas resultaat. De dakdekkers nemen eerst een kijkje, waarna u duidelijk wordt geïnformeerd over de vastgestelde problemen en bespreken met u de mogelijke oplossingen. Zodra u tevreden en akkoord bent, beginnen onze dakdekkers aan de klus. Reparaties zijn veelal kleine ingrepen en gebeuren meestal op 1 dag. Een herstelling, een kleine opwaardering zoals een waterbestendige en energiezuinige coating aanbrengen, het kan allemaal. Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte, nodigen wij u uit om contact op te nemen met ons.

Platte daken door Jabe Dakservice

De keuze van uw dakbedekking is wel degelijk van belang, aangezien het dak uw huis bescherming biedt tegen de wisselende weersomstandigheden die ons land kent. Wij geven u persoonlijk en op maat gemaakt advies, want ieder dak is anders alsook uw wensen! Onze dakdekkers staan u graag te woord bij het maken van deze keuze. Uw dak moet uw huis of bedrijfspand kunnen beschermen tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Want u wilt natuurlijk geen lekkages. De populairste en beste materialen voor platte daken zijn bitumen, EPDM en PVC en kunststof daken. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen. Moet uw dak beloopbaar zijn? Komen er zonnepanelen op? Zal de ruimte onder het platte dak veel gebruikt worden? Jabe Dakservice, uw dakdekker in Zaamdam kan u hierover adviseren. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

zakelijk onroerendgoed
dakreparatie Amsterdam

Stormschade in Zaandam

Stormschade is niet ongewoon. In Nederland kennen wij onstuimige weeromstandigheden die voor veel schade kunnen zorgen. Schade aan de schoorsteen of bitumen wat het zwaar te verduren krijgt door stevige wind en hagel. Oud cement is vaak een boosdoener, want poreus geworden cement begeeft het gemakkelijk bij noodweer. Losgerukte dakpannen, nokvorsten of dakgoten komen dan ook vaak voor. Het is belangrijk om uw huis goed waterdicht te houden zodat alles droog en veilig blijft. Onze dakdekkers zijn de uitgewezen vakmensen die professioneel en snel te werk gaan. Ook in een noodsituatie kunt u onze spoedlijn bellen. Aarzel niet, Jabe Dakservice komt gauw naar u toe!

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we als dakdekker bij u op de stoep in Zaandam, zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.