Uw dakservice in Wormerveer

Jabe Dakservice ,Dakdekker in Wormerveer

Wilt u een professionele dakdekker in Wormerveer of omgeving? Kies dan voor dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice. We kennen het dakdekkersvak uitstekend. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Jabe Dakservice is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in dakbedekking, dakrenovatie en dakonderhoud. Wij zullen u voorzien van een degelijk dak. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij daken in alle soorten en maten maken, repareren en renoveren. Onze dakdekkers werken veel in Wormerveer en dankzij ons brede netwerk van vakmensen door heel Nederland kunnen wij overal snelle en persoonlijke service bieden.

Wilt u een professionele dakdekker inschakelen om uw dakprobleem te verhelpen of een dakklus uit te voeren? Jabe Dakservice kan u adviseren over de verschillende materialen die beschikbaar zijn voor dakbedekking in Wormerveer en omgeving. Niet iedere soort materiaal past op alle dak en elk materiaal heeft zijn eigen hellingshoek en eigenschappen. Vraag een dakdekker om een persoonlijk en passend advies en wij helpen u graag.

Spoedlijn telefoon 24/7

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Wormerveer

Dakdekker nodig in Wormerveer?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Onze recente projecten bekijken banner met knop naar projecten

Daklekkage in Wormerveer

Jabe Dakservice heeft een grondige procedure voor het ontdekken van daklekkages in Wormerveer om bij elke reparatie dezelfde topkwaliteit te garanderen. We sporen daklekkages op door verschillende vragen te stellen om het probleem telefonisch alvast in te schatten. Voordat we u kunnen informeren over de reparatie kosten van uw dak, zullen we een afspraak met u maken om uw dak te onderzoeken. Onze dakdekker in Wormerveer inspecteert uw dak in zijn geheel om er zeker van te zijn hoeveel lekkages er zijn en waar ze zich bevinden. We inspecteren ook dakkapellen, dakramen en alle randen. Jabe Dakservice zal u informeren u over het resultaat van de dakinspectie en doet u na afloop een voorstel op maat. Als u ons voorstel accepteert, gaan we direct aan de slag om uw lekkage te repareren.

Dakreparatie door ervaren dakdekkers

Jabe Dakservice biedt spoed en niet spoed reparaties voor alle soorten daken. Heeft u een lekkage of stormschade? Wij geven u een gratis evaluatie van elk type dakschade of lekkage en gaan daarna aan de slag. Verwaarlozing of weersomstandigheden zijn bijna altijd de oorzaak van dakschade of lekkage. Het onderhouden en reinigen van uw dak helpt de kwaliteit ervan te behouden en de levensduur te verlengen. Wij kunnen alle aspecten van dakonderhoud aan, van reiniging tot reparatie. Met een dakonderhoudscontract bent u voor een vaste prijs jaarlijks verzekerd van goed onderhoud van uw dak en krijgt u de nodige (grote) reparaties en renovaties als dat nodig is. Om te voorkomen dat u zelf uw dak moet repareren, zorgen ervoor dat we snel ter plaatse zijn. Als er een noodgeval is, zorgen wij binnen 12 uur voor een noodreparatie. Na een inspectie maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een permanente reparatie aan uw dak.

Situatie in kaart brengen door gratis dakinspectie

Wanneer uw dakbedekking verouderd is, zal het tijd worden om het te renoveren of te vervangen. Voordat er problemen ontstaan aan uw dak moet u het goed in de gaten houden. Voor een goede beoordeling moeten we de huidige situatie in kaart brengen. Daarom voeren wij een gratis dakinspectie uit. Tijdens de dakinspectie worden de omvang, conditie en insnijdingen van het dak opgemeten en geïnspecteerd om de bestaande structuur te bepalen. Na de inspectie ontvangt u een beoordeling van uw dak en indien nodig een transparante offerte.

Ernstige schade door uitstellen nokvorst renovatie

De nokvorst op een pannendak is de hoogste laag met speciale dakpannen. Deze dakpannen worden ook wel nokpannen of de nokvorsten genoemd. Op de overgang van het dak dichten dakdekkers de twee helften met nokpannen aan elkaar. Wanneer nokpannen na verloop van tijd losraken, moet er snel een nokvorstrenovatie worden uitgevoerd. Goedkoop wordt op korte termijn duurkoop als u het niet laat doen door een professioneel dakdekkersbedrijf als Jabe Dakservice. Heeft beschadigde nokvorstpannen of vocht plekken in huis? Dan is er waarschijnlijk een nokvorstrenovatie nodig. Wilt u weten of uw dak in goede staat is? Praat dan met één van onze dakdekkers voor een beoordeling met certificaat.

Lichtkoepel laten plaatsen door ervaren dakdekkers

Het plaatsen van lichtkoepels en het aanbrengen van dakbedekking vereist zorgvuldig werk omdat lekkage een groot risico is. Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice in Wormerveer heeft ruim 35 jaar ervaring. Lichtkoepels zijn er in vele maten en vormen: driehoeken, vierkanten, rechthoeken, rondjes, ovalen, piramides en meer. Deze lichtkoepels worden vaak vervaardigd van volledig kunststof of een combinatie van kunststof en hout. Ze omvatten aluminium frames op een betonnen opstand (onderconstructie) en zorgen voor meer licht in de binnenruimten. Dakramen worden meestal gebouwd met een ventilerend gedeelte of zijn toegankelijk via het dak. Het is van cruciaal belang dat ze goed aansluiten op de dakbedekking. Onze dakdekkers hebben veel ervaring in het plaatsen van lichtkoepels.

Do you urgently need a roofer in The Hague?

Do you have a leak? Our roofers are available 24/7 in case of emergency. You can contact us day or night by calling our emergency line (085 – 06 02 980). We will then be on site anywhere in the Netherlands within 2 hours for a roof inspection with which we can detect the roof leak. We will then offer you a no-obligation quote on site and, if you agree, we will get to work immediately. We always provide an emergency solution, even if the roof leak is complicated and cannot be repaired in one go.

Spoed?

24/7 Emergency line:

085 - 06 02 980

Jabe Dakservice is een zeer ervaren dakdekkersbedrijf

Vele klanten, particulieren en bedrijven, hebben gebruik gemaakt van ons specialisme in bitumineuze dakbedekking. Komt u volledig vrijblijvend in contact met de ervaren dakdekkers van Jabe Dakservice! Wij zijn u graag en altijd tot in perfectie van dienst!