Uw dakdekker in Woerden

Jabe Dakservice Dakdekker in Woerden

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice helpt wekelijks mensen in Woerden met hun dakproblemen. Wanneer u uw dak moet repareren, renoveren of vervangen, zorgen wij voor een lange termijn oplossing die uw dak lang in goede staat houdt. U zal ongerust zijn over de veiligheid van uw dak als er een scheur in zit of water in uw huis lekt. Gelukkig zijn de dakdekkers van Jabe Dakservice snel ter plaatse in Woerden. We staan klaar om u vrijblijvend te helpen of een offerte uit te brengen. Ons doel is de best mogelijke service te bieden en we willen dat u met een goed gevoel terugkijkt op de samenwerking. Door onze langetermijnvisie gaan we altijd voor de meest efficiënte oplossing en gebruiken we de meest betrouwbare apparatuur. Wij behandelen uw dak met dezelfde zorg alsof het ons eigen dak is.

Het is begrijpelijk dat u dakproblemen direct opgelost wilt hebben, want water dat via het dak naar binnen stroomt is geen prettige ervaring. Wij proberen u zo snel mogelijk te bereiken. Neem contact met ons op als u dringend reparaties nodig heeft. Ook kan u natuurlijk bij Jabe Dakservice terecht voor het vervangen van uw dak en andere klussen waar geen haast bij is. Onze dakdekker in Woerden helpt u graag!

Spoedlijn telefoon 24/7

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Woerden

Dakdekker nodig in Woerden?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Woerden? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Onze recente projecten bekijken banner met knop naar projecten

dakdekkers bedrijf

Gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

Het is belangrijk om een dak in goede conditie te houden om lekkages en andere problemen te voorkomen. Tijdens een gratis dakinspectie controleert Jabe Dakservice op ontbrekende zaken en plekken die toekomstige problemen zoals daklekkages kunnen veroorzaken. Wij beoordelen uw dak grondig op beschadigde plekken tijdens de dakinspectie. Een inspectie van de conditie van uw dak wordt meestal uitgevoerd als onderdeel van het uitbrengen van een offerte. Als de gratis dakinspectie klaar is, krijgt u van ons een rapport en advies over eventuele reparaties. Maak direct een afspraak met dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice door het contactformulier te gebruiken of ons te bellen.

Dakreparatie door ervaren dakdekkers

Jabe Dakservice biedt spoed en niet spoed reparaties voor alle soorten daken. Heeft u een lekkage of stormschade? Wij geven u een gratis evaluatie van elk type dakschade of lekkage en gaan daarna aan de slag. Verwaarlozing of weersomstandigheden zijn bijna altijd de oorzaak van dakschade of lekkage. Het onderhouden en reinigen van uw dak helpt de kwaliteit ervan te behouden en de levensduur te verlengen. Wij kunnen alle aspecten van dakonderhoud aan, van reiniging tot reparatie. Met een dakonderhoudscontract bent u voor een vaste prijs jaarlijks verzekerd van goed onderhoud van uw dak en krijgt u de nodige (grote) reparaties en renovaties als dat nodig is. Om te voorkomen dat u zelf uw dak moet repareren, zorgen ervoor dat we snel ter plaatse zijn. Als er een noodgeval is, zorgen wij binnen 12 uur voor een noodreparatie. Na een inspectie maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een permanente reparatie aan uw dak.

schade na storm
dakbedrijf

Daklekkage voorkomen en verhelpen

Omdat wij vanuit Woerden opereren, kunnen wij snel bij u op locatie komen. Als u zelf een daklekkage kunt voorkomen door bijvoorbeeld de dakgoten of afvoeren schoon te maken, raden wij dit zeker aan. Maar vaak bestaat de lekkage al, en dit is lastig zelf te verhelpen. Vooral lekkages op platte daken kunnen lastig zijn. Vocht kan naast ongezond ook schade aan de constructie, muren en vloeren veroorzaken. Er zijn verschillende oorzaken van daklekkages. Het is vaak het gevolg van ouderdom, onderhoudsproblemen of zware weersomstandigheden. Onderhoud van daken wordt vaak onderschat. Goed onderhoud is essentieel om lekkages te voorkomen. Overstromingen en instorting van het dak zijn twee gevolgen van onvoldoende onderhoud. Bovendien is regelmatig dakonderhoud essentieel om de levensduur te verlengen en een veilig dak te hebben.

Stormschade snel oplossen

Jabe Dakservice is er om u snel te helpen. Stel prioriteit aan het oplossen van de ernstigste problemen van de stormschade om meerdere schades te voorkomen. De verzekeringsmaatschappij wil vaak dat u snel actie onderneemt. Ook is het voor u zelf belangrijk spoedig een dakdekker in te schakelen want de schade wordt vaak groter naarmate er meer tijd overheen gaat. Waterschade door stormen komt vaak voor. Wij kunnen u helpen met een snelle en uitstekende service dankzij onze stormschade eerste hulp en behandeling. Wij zullen de schade fotograferen en direct een offerte maken voor uw verzekeringsmaatschappij. Deze offerte bevat foto’s en een gedetailleerde beschrijving van het werk en de kosten. Uw verzekeringsmaatschappij zal snel kunnen handelen en onze offerte accepteren zodat wij de stormschade snel oplossen.

dakdekker Almere
renoveren van schoorsteen

Dakleer voor uw platte dak

Dakleer, ook wel bitumineuze dakbedekking genoemd, wordt al vele jaren gebruikt om platte daken te bedekken. Hierdoor kan Jabe Dakservice u probleemloos voorzien van eersteklas bitumineuze dakbedekking voor uw platte of licht hellende dak. Vanwege de extra toegevoegde synthetische stoffen staat het bekend als gemodificeerde bitumen. Voor bitumineuze dakbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een uitgebreide expertise in de toepassing van bitumen als dakbedekking en kunnen u steeds passende suggesties doen. Als u wilt weten wat de beste optie is voor een duurzaam en waterbestendig dak, neem dan contact met ons op, onze dakdekker uit Woerden zal u helpen.

Met spoed een dakdekker nodig in Woerden?

Heeft u een lekkage? Bij spoed staan onze dakdekkers 24/7 voor u klaar. U kunt dag en nacht contact met ons opnemen door te bellen naar onze spoedlijn (085 – 06 02 980). Wij zijn dan overal in Nederland binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.

Spoed?

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Landkaart met vestigingen Jabe Dakservice

Jabe Dakservice is een zeer ervaren dakdekkersbedrijf

Vele klanten, particulieren en bedrijven, hebben gebruik gemaakt van ons specialisme in bitumineuze dakbedekking. Komt u volledig vrijblijvend in contact met de ervaren dakdekkers van Jabe Dakservice! Wij zijn u graag en altijd tot in perfectie van dienst!