Uw dakservice in Wateringen

Jabe Dakservice, Dakdekker in Wateringen

Bij Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice in Wateringen hebben we meer dan 35 jaar ervaring. Dit zorgt voor ons expertise met bijna alle soorten dakbedekking. Ons team van ongeveer 15 gediplomeerde dakdekkers heeft uitgebreide kennis van elk dakbedekkingsmateriaal en elke stijl. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren, renoveren en vervangen van platte daken. Maar onze diensten bestaan ook uit het werken met hellende daken, schoorsteen renovaties en het vervangen van dakgoten. Onze dakdekkers werken snel en veilig en beschikken over een grote werkplaats en eigen materieel, zoals speciale lekdetectie apparatuur. Dit helpt ons om efficiënt te werken met moderne technieken.

Wij kunnen u bij een dakreparatie in Wateringen snel ter plaatse zijn omdat we uit de buurt komen. Jabe Dakservice geeft minimaal 10 jaar garantie op materialen en dakwerkzaamheden. Tenzij de fabrieksgarantie op de gebruikte materialen lager is. Als u in de buurt van Wateringen woont en bijvoorbeeld een ernstige lekkage tegenkomt, kunt u zeven dagen per week contact met ons opnemen. Onze dakdekkers werken namelijk ook spoeddiensten.

Spoedlijn telefoon 24/7:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Wateringen

Dakdekker nodig in Wateringen?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Onze recente projecten bekijken banner met knop naar projecten

Daklekkage voorkomen en verhelpen

Omdat wij vanuit Den Haag opereren, kunnen wij snel in Wateringen komen. Als u zelf een daklekkage kunt voorkomen door bijvoorbeeld de dakgoten of afvoeren schoon te maken, raden wij dit zeker aan. Maar vaak bestaat de lekkage al, en dit is lastig zelf te verhelpen. Vooral lekkages op platte daken kunnen lastig zijn. Vocht kan naast ongezond ook schade aan de constructie, muren en vloeren veroorzaken. Er zijn verschillende oorzaken van daklekkages. Het is vaak het gevolg van ouderdom, onderhoudsproblemen of zware weersomstandigheden. Onderhoud van daken wordt vaak onderschat. Goed onderhoud is essentieel om lekkages te voorkomen. Overstromingen en instorting van het dak zijn twee gevolgen van onvoldoende onderhoud. Bovendien is regelmatig dakonderhoud essentieel om de levensduur te verlengen en een veilig dak te hebben.

Reparatie van uw kapotte dak

Heeft u last van lekkage onder uw dak door slijtage, regen, een wintertemperatuur onder nul of stormschade aan uw dak? Er kunnen zowel interne lekken zijn als schade aan uw dak die een dakreparatie vereisen. Bij lekkages of andere schade moet u zo snel mogelijk een dakreparatie laten uitvoeren door een erkende dakdekker. Wij beoordelen eerst welke reparaties nodig zijn en wat de oplossing is, dan kunnen wij u helpen. Als er ernstige problemen zijn, lost een dakreparatie niet alles op. Bij ernstige problemen kan het nodig zijn het dak geheel of gedeeltelijk te vervangen om toekomstige problemen te voorkomen. Ook hierbij kan Jabe Dakservice u helpen.

Onze gratis dakinspectie

U moet een kwaliteitsdak boven uw hoofd hebben om u te beschermen tegen allerlei weersomstandigheden. Omdat het belangrijk is dat uw dak u beschermt, moet u uw dak vaak laten controleren. Door de structuur van dakpannen is het moeilijk om een beschadigd dak van een afstand te herkennen (vooral van onderaf). Het is echter te riskant om aan te nemen dat het dak in goede staat is. Zelfs als een dak van de beste kwaliteit is, kan het gebreken vertonen. Lekken kunnen moeilijk op te sporen zijn of, erger nog, ernstige schade veroorzaken. Tegen de tijd dat de schade zichtbaar is, is de schade vaak al ver gevorderd. Het is cruciaal om een gespecialiseerd bedrijf als Jabe Dakservice een dakinspectie te laten uitvoeren om ernstige schade te voorkomen. We bieden deze inspectie geheel gratis aan.

Schoorsteen renovatie door Jabe Dakservice

Een vuile en/of met mos bedekte schoorsteen krijgt het zwaar te verduren als de voegen beschadigd zijn. Het is goed om uw schoorsteen zo vroeg mogelijk te renoveren om de integriteit ervan te behouden. Hierdoor kunt u veel geld besparen op schoorsteen kosten. Als het cement te veel afbrokkelt en de stenen barsten of breken, moet de schoorsteen misschien worden gesloopt. Na het slopen moet de schoorsteen deels of geheel worden gevoegd. Wij van Jabe Dakservice kunnen u helpen met elk soort schoorsteen. Omdat wij veel ervaring hebben, kunnen wij ondersteuning bieden bij elk soort schoorsteen, of het nu gaat om advies, onderhoud, reparatie of renovatie.

Dakrenovatie voor platte daken

Wanneer uw dak wordt gerenoveerd, kunt u overwegen nieuwe functies toe te voegen of het type dakbedekking te veranderen. U kunt bijvoorbeeld overwegen om isolatie, gebruiksdaken of zonne-energie toe te voegen wanneer uw dak wordt gerenoveerd of vervangen. Jabe Dakservice bekijkt de opties die het beste bij u en uw dak passen. Het toevoegen van extra dakisolatie verbetert het binnenklimaat en bespaart op stookkosten, waardoor de initiële investering de moeite waard is. Bij EPDM of bitumen dakbedekking is er minder temperatuurschommeling in de onderconstructie. Afhankelijk van uw situatie of voorkeur kunt u voor een van beide typen kiezen. In sommige gevallen is er maar één van beide mogelijk voor uw type dak. Onze dakdekkers geven u graag advies.

Met spoed een dakdekker nodig in Wateringen?

Heeft u een lekkage? Bij spoed staan onze dakdekkers 24/7 voor u klaar. U kunt dag en nacht contact met ons opnemen door te bellen naar onze spoedlijn (085 – 06 02 980). Wij zijn dan overal in Nederland binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.

Spoed?

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Jabe Dakservice is een zeer ervaren dakdekkersbedrijf

Vele klanten, particulieren en bedrijven, hebben gebruik gemaakt van ons specialisme in bitumineuze dakbedekking. Komt u volledig vrijblijvend in contact met de ervaren dakdekkers van Jabe Dakservice! Wij zijn u graag en altijd tot in perfectie van dienst!