Uw dakservice in Waddinxveen

Jabe Dakservice, Dakdekker in Waddinxveen

Woont u in de buurt van Waddinxveen en bent u op zoek naar een professionele dakdekker? Neem dan contact op met Jabe Dakservice, die dag en nacht voor u klaar staat. Wij zijn ervaren in het repareren, renoveren en plaatsen van daken en lood- en zinkwerk. Door zon, storm, vorst, sneeuw en andere elementen wordt het dak het hele jaar door negatief beïnvloed. Het dak moet worden vervaardigd met superieure materialen en zo waterdicht mogelijk zijn. Het moet worden vervaardigd met kwaliteitsmaterialen en worden behandeld door een deskundig, betrouwbaar en professioneel dakdekkersbedrijf. Al meer dan 35 jaar renoveert en bedekt Jabe Dakservice oude en nieuwe dakbedekking in Waddinxveen. Wij kunnen u informeren over de staat en mogelijkheden van uw dak.

Laat ons uw dak onderzoeken om te zien of het moet worden gerepareerd of vervangen. Onze dakdekkers staan klaar om uw dak op te gaan voor een uitgebreide inspectie. Hierdoor zullen ze inzicht krijgen in uw dak waarna ze u passend advies zullen geven.

Spoedlijn telefoon 24/7:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Waddinxveen

Dakdekker nodig in Waddinxveen?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Onze recente projecten bekijken banner met knop naar projecten

Gratis dakinspectie

Maakt u zich zorgen over de staat van uw dak of denkt u dat u een daklekkage heeft? Een inspectie kan u helpen beslissen of uw dak moet worden gerepareerd, gerenoveerd of helemaal moet worden vervangen. Vaak blijkt dat dakreparaties na een inspectie grote uitgaven en daklekkages voorkomen. Bent u nieuwsgierig naar de staat van uw dak? Een dakinspectie maakt u attent op eventuele gebreken of achterstallig onderhoud. Op basis van de inspectie bieden wij u, indien nodig, een gratis offerte aan voor een dakvervanging of -reparatie. Wij komen bij u thuis voor een gratis dakinspectie. Alle problemen die we ontdekken worden ondersteund met foto’s. Nadat het rapport is opgesteld, voegen we een bijlage toe met duidelijke foto’s.

Dakreparatie door erkende dakdekkers

Laat uw dak repareren door de professionals van Jabe Dakservice. Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice is uw beste optie voor dakreparaties en renovaties. De stormschade of lekkages aan uw dak laten repareren door uw lokale dakdekkersbedrijf? Wij weten dat u bij ons aan het juiste adres bent voor dakreparaties en renovaties in Waddinxveen. Onze dakdekkers kunnen u helpen met al uw dakwerken, van lekken tot dakreparaties. Als dakdekkers zijn wij goed thuis in een aantal dakbedekkingsmaterialen, waaronder bitumen, dakpannen, EPDM en PVC daken. Wij kijken naar de bouwfysica, windbelasting en andere elementen om de functie van uw dak te bepalen. U krijgt van ons een vrijblijvende en transparante offerte. 24/7 kunt u bij ons terecht voor eventuele spoed dakschade.

Daklekkage? Hulp van Jabe Dakservice

Heeft u een daklekkage of een lekkende dakkapel? Houd waterschade tot een minimum beperkt door dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice zo snel mogelijk te bellen zodra u merkt dat uw dak lekt. Bel ons altijd, zeker als het dringend is. Wij zijn 24/7 bereikbaar en werken ook nacht diensten. Laat ons als ervaren dakdekkers uw lekkende dak aanpakken. Wij kunnen daklekkages, dakreparaties en dakonderhoud bij veel verschillende daken aan. Onze dakdekkers zijn ervaren als het gaat om de verschillende soorten dakbedekking, waaronder EPDM, dakpannen, dakleer en kunststof, die gebruikt worden bij de meeste daken in Nederland. Een lekkend (plat) dak op uw dakkapel repareren wij ook. Daklekkages worden ook ’s nachts verholpen als het een spoedreparatie betreft. Wij doen ons best om uw daklekkage snel te verhelpen.

Ernstige schade door uitstellen nokvorst renovatie

De nokvorst op een pannendak is de hoogste laag met speciale dakpannen. Deze dakpannen worden ook wel nokpannen of de nokvorsten genoemd. Op de overgang van het dak dichten dakdekkers de twee helften met nokpannen aan elkaar. Wanneer nokpannen na verloop van tijd losraken, moet er snel een nokvorstrenovatie worden uitgevoerd. Goedkoop wordt op korte termijn duurkoop als u het niet laat doen door een professioneel dakdekkersbedrijf als Jabe Dakservice. Heeft beschadigde nokvorstpannen of vocht plekken in huis? Dan is er waarschijnlijk een nokvorstrenovatie nodig. Wilt u weten of uw dak in goede staat is? Praat dan met één van onze dakdekkers voor een beoordeling met certificaat.

Installatie van dakbedekking

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Waddinxveen? Wij verzorgen de installatie van dakbedekking. Onze dakdekkers zijn goed thuis in het plaatsen van veel verschillende dakbedekking. Jabe Dakservice helpt u graag met uw dakbedekking wensen. Het kiezen van de meest geschikte dakbedekking voor uw platte of schuine dak kan een moeilijke beslissing zijn. Wij kunnen u helpen bij de keuze door passend advies te geven. Niet elke dakbedekking kan op uw dak. U kunt pannen of metalen platen installeren op een hellend dak en bitumen, EPDM of PVC op een plat dak. Dit zijn slechts een deel van de mogelijkheden. Als u op zoek bent naar een betrouwbare dakbedekking die niet lekt, dan is ons bedrijf de juiste keuze.

Met spoed een dakdekker nodig in Waddinxveen?

Heeft u een lekkage? Bij spoed staan onze dakdekkers 24/7 voor u klaar. U kunt dag en nacht contact met ons opnemen door te bellen naar onze spoedlijn (085 – 06 02 980). Wij zijn dan overal in Nederland binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.

Spoed?

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Jabe Dakservice is een zeer ervaren dakdekkersbedrijf

Vele klanten, particulieren en bedrijven, hebben gebruik gemaakt van ons specialisme in bitumineuze dakbedekking. Komt u volledig vrijblijvend in contact met de ervaren dakdekkers van Jabe Dakservice! Wij zijn u graag en altijd tot in perfectie van dienst!