Uw dakservice in Voorhout

Jabe Dakservice, Dakdekker in Voorhout

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice zit al meer dan 35 jaar in het dakbedekkingsvak en heeft een uitgebreide expertise in het leggen van bijna elk soort dakbedekking. Wij hebben ongeveer 15 medewerkers in dienst die goed opgeleid zijn en veel kennis hebben over elk soort dakbedekking. Met name zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van oude daken en lood- en zinkwerk. Om snel, veilig en efficiënt te kunnen werken beschikken wij over een eigen magazijn en materieel, zoals een telescoopkraan die meer dan 25 meter hoog kan komen.

Wanneer wij uw dak in Voorhout repareren, krijgt u minimaal 10 jaar garantie op materiaal en vakmanschap. Als de fabrieksgarantie van het materiaal lager is, zullen wij die honoreren. U kunt ons zeven dagen per week bellen als u een huis of bedrijfspand heeft in Voorhout en te maken heeft met een spoedgeval, zoals een ernstige lekkage of stormschade. Ook zonder spoed zijn wij snel bij u om een offerte uit te brengen.

Spoedlijn telefoon 24/7:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Voorhout

Dakdekker nodig in Voorhout?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Onze recente projecten bekijken banner met knop naar projecten

Soorten dakreparaties

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice verzorgt dakreparaties in Voorhout en omgeving, of het nu gaat om de reparatie van een plat dak of een hellend dak. Bij ons dakdekkersbedrijf in Voorhout werken uitsluitend professionele dakdekkers met een brede expertise. U kunt bij ons terecht voor reparaties van lood- en zinkdaken, dakkapellen, dakramen en lichtkoepels. Ook kunnen wij u helpen bij een nok- en schoorsteenrenovatie en schoorsteen- en gevelreiniging. Onze dakdekkers repareren uw dak op een professionele en milieuvriendelijke manier. Voor een dakreparatie, of andere klus, kan u altijd contact met ons opnemen.

Redenen daklekkages

Er zijn verschillende redenen waarom u een daklekkage kunt hebben. Een verouderde of krimpende dakbedekking of schade van buitenaf kan leiden tot een lekkage. Weersomstandigheden zijn in Nederland meestal de oorzaak van een daklekkage. Vanwege het wisselende weer en de grote hoeveelheden neerslag is de kans op lekkage groot. Heeft u een daklekkage? Bel dan met de dakdekkers van Jabe Dakservice. Daklekkages komen vaak voor, daarom hebben we veel ervaring. U staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar uw dak beschermt u en uw spullen. Pas als het dak lekt komt u erachter hoe fijn het eigenlijk is. Het regelmatig inspecteren van uw dak is één manier om lekkages te voorkomen. Het is ook belangrijk om uw dakgoten regelmatig schoon te maken.

Onze gratis dakinspectie

U moet een kwaliteitsdak boven uw hoofd hebben om u te beschermen tegen allerlei weersomstandigheden. Omdat het belangrijk is dat uw dak u beschermt, moet u uw dak vaak laten controleren. Door de structuur van dakpannen is het moeilijk om een beschadigd dak van een afstand te herkennen (vooral van onderaf). Het is echter te riskant om aan te nemen dat het dak in goede staat is. Zelfs als een dak van de beste kwaliteit is, kan het gebreken vertonen. Lekken kunnen moeilijk op te sporen zijn of, erger nog, ernstige schade veroorzaken. Tegen de tijd dat de schade zichtbaar is, is de schade vaak al ver gevorderd. Het is cruciaal om een gespecialiseerd bedrijf als Jabe Dakservice een dakinspectie te laten uitvoeren om ernstige schade te voorkomen. We bieden deze inspectie geheel gratis aan.

EPDM dakbedekking in Voorhout

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM dakbedekking in plaats van bitumen dakbedekking. EPDM dakbedekking is niet alleen gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm, maar kan ook iets langer meegaan dan bitumen daken. Alleen de toepassing van EPDM dakbedekking is beperkt. Omdat een EPDM dakbedekking uit één stuk wordt geproduceerd, mag het alleen gebruikt worden op daken met een beperkte oppervlakte. Onder andere garages, schuren en uitbouwen kunnen op deze dakbedekking worden aangesloten. Daarom wordt bitumen dakbedekking vaak gebruikt in grote ruimtes zoals bedrijven en kantoorgebouwen, naast dat het duurzaam is. Woont u in Voorhout en wenst u een dak dat jarenlang geen reparaties nodig heeft? Stuur dan vrijblijvend een e-mail of bel naar dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice. We komen bij u thuis voor een vrijblijvende offerte op maat.

Stormschade snel oplossen

Jabe Dakservice is er om u snel te helpen. Stel prioriteit aan het oplossen van de ernstigste problemen van de stormschade om meerdere schades te voorkomen. De verzekeringsmaatschappij wil vaak dat u snel actie onderneemt. Ook is het voor u zelf belangrijk spoedig een dakdekker in te schakelen want de schade wordt vaak groter naarmate er meer tijd overheen gaat. Waterschade door stormen komt vaak voor. Wij kunnen u helpen met een snelle en uitstekende service dankzij onze stormschade eerste hulp en behandeling. Wij zullen de schade fotograferen en direct een offerte maken voor uw verzekeringsmaatschappij. Deze offerte bevat foto’s en een gedetailleerde beschrijving van het werk en de kosten. Uw verzekeringsmaatschappij zal snel kunnen handelen en onze offerte accepteren zodat wij de stormschade snel oplossen.

Met spoed een dakdekker nodig in Voorhout?

Heeft u een lekkage? Bij spoed staan onze dakdekkers 24/7 voor u klaar. U kunt dag en nacht contact met ons opnemen door te bellen naar onze spoedlijn (085 – 06 02 980). Wij zijn dan overal in Nederland binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.

Spoed?

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Jabe Dakservice is een zeer ervaren dakdekkersbedrijf

Vele klanten, particulieren en bedrijven, hebben gebruik gemaakt van ons specialisme in bitumineuze dakbedekking. Komt u volledig vrijblijvend in contact met de ervaren dakdekkers van Jabe Dakservice! Wij zijn u graag en altijd tot in perfectie van dienst!