Uw dakservice in Volendam

Jabe Dakservice, Dakdekker in Volendam

Heeft u met spoed hulp nodig bij het herstellen, renoveren of vernieuwen van uw dak? Het beste resultaat krijgt u van een professionele dakdekker. Jabe Dakservice is werkzaam in Volendam en omgeving. Onze dakdekkers zijn betrouwbaar en keurig. Klanttevredenheid en kwaliteit zijn onze prioriteit. Dankzij voortdurende bijscholing blijven onze dakdekkers steeds op de hoogte van de meest innovatieve technologieën en materialen. Onze specialisme is het leggen van bitumen, maar voeren wekelijks tientallen projecten uit van zowel platte als hellende daken. Ook voor een inspectie of onderhoud bent u aan het juiste adres. Alles wat u dak betreft kunt u aan ons toevertrouwen. Van aan de nok tot in de dakgoot! 

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice is al ruim 35 jaar actief in deze branche en klanten komen na meerdere jaren graag terug bij ons voor een nieuwe klus. Wacht niet met uw dak problemen en neem contact op met ons voor een inspectie. Verwaarlozing van uw dak is namelijk de grootste oorzaak van een lekkage. Om grotere kosten te voorkomen schakelt u ons in. Wij bieden een onberispelijk resultaat aan.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Volendam

Dakdekker nodig in Volendam?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Daklekkage is geen lachtertje

Jabe Dakservice pakt daklekkages heel serieus en professioneel aan. Een lekkage kan voor heel wat schade zorgen. Het is dus van belang om snel te handelen om grotere kosten te voorkomen. Nederland kent onstuimig weer en de hevige wind en veel regen kan voor problemen zorgen. De hoofdoorzaak is echter een gebrek aan omzien, maar ongeacht de reden, onze dakdekkers kunnen uw lek snel verhelpen. Wij kunnen snel en effectief de precieze locatie van het lek vinden door middel van onze speciale apparatuur zonder dat we hoeven te slopen. Uw lek is bij ons in goede handen en u heeft gauw opnieuw een waterdicht dak.

Kosten van een dakreparatie

Er spelen uiteraard meerdere factoren mee bij de kostenberekening van een reparatie. Een reparatie is meestal een kleine ingreep die gelukkig niet veel tijd kost, dus het aantal werkuren zal beperkt blijven.  Maar de eindprijs hangt ook af van welk soort dak en materiaal er wordt gebruikt en de omvang van de te repareren schade. Om een juiste schatting te kunnen geven dienen onze dakdekkers een dakinspectie uit te voeren. Waarna u meteen een offerte krijgt die gratis en vrijblijvend is. Een eerlijke en correcte communicatie zijn voor ons heel belangrijk. Daarom komen er veel klanten bij ons terug, ook omdat wij onze werkplek netjes achterlaten en steeds professioneel werk afleveren. Wij bij Jabe Dakservice voeren projecten uit door heel Nederland, en ook vaak in de omgeving van Volendam.

Vergeet uw jaarlijkse dakinspectie niet

Onze ervaring vertelt ons dat wanneer een dak lange tijd ongezien blijft, de kans op plotse lekkage heel groot wordt. Het is dus belangrijk om regelmatig uw dak na te laten kijken zodat u verzekerd blijft van een dak in topconditie. Wij kunnen u gratis en vrijblijvend een dakinspecitie aanbieden. Indien er een kleine reparatie nodig is kunnen wij dit ook onmiddellijk oplossen of komen we op een later moment terug. Als uw dak tiptop in orde is zijn er geen kosten verbonden aan ons bezoek en gaan onze dakdekkers naar hun volgende project. Onze dakdekkers van Jabe Dakservice gaan grondig te werk en laten niets over aan het toeval. Neem gerust contact op met ons voor uw jaarlijkse dakinspectie.

Heeft de storm een ravage bij u aangericht?

Een storm is geen pretje en kan best voor heel wat schade zorgen. Nederland kent onstabiel en guur weer en de daken krijgen het hard te verduren. Wij raden u af om zelf op uw dak te gaan, omdat onze specialisten ervaring hebben en de juiste veiligheidsmaatregelen nemen. Bij hoogdringendheid kunt u ons dag en nacht bereiken. Uw stormschade is bij ons in goede handen en zal snel worden verholpen. Wij bij Jabe Dakservice hebben veel ervaring in de branche. Onze dakdekkers worden tevens regelmatig bijgeschoold zodat u een onberispelijk resultaat krijgt. U zal de storm snel vergeten zijn!

Herstellen of vernieuwen van dakgoten

Dakgoten en regenpijpen kunnen verstopt geraken. Verstoppingen geven op lange termijn scheuren en kleine gaatjes. De dakgoten worden dan ook vaak genegligeerd. Ze kunnen ook aan het einde zijn van hun levensduur. Onze dakdekkers krijgen dagelijks te maken met alle soorten dakgoten en materialen. Of uw dakgoot nu uit zink, PVC of een ander materiaal bestaat, wij weten u deskundig te helpen voor herstelling, renovatie of vernieuwing. Ook onderhoud of opwaarderingselementen zoals een speciale dakgoot rooster plaatsen om bladeren en takken te voorkomen. Deze voorkomt ook dat vogels zich nestelen en zo een verstopping of andere overlast kunnen veroorzaken. Verwaarloosde dakgoten kunnen voor waterschade zorgen en dat wilt u als huiseigenaar vast niet! U begrijpt het belang van onderhoud en omzien. Jabe Dakservice biedt u professionele dakdekkers aan, neem meteen contact met ons op voor een afspraak.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.