Uw dakservice in Velserbroek

Jabe Dakservice, Dakdekker in Velserbroek

Woont u in de buurt van Velserbroek en heeft u een professionele dakdekker nodig? Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice kan u van dienst zijn. Naast het vernieuwen van oude daken en lood- en zinkwerk zijn wij gespecialiseerd in het restaureren van oude daken. Omdat de zon, storm, vorst, sneeuw en andere factoren uw dak het hele jaar door nadelig kunnen beïnvloeden, is het van cruciaal belang dat het wordt gebouwd met materialen van topkwaliteit en volgens de hoogste normen. Alleen een betrouwbaar en ervaren dakdekkersbedrijf kan garanderen dat uw dak correct wordt gerepareerd en bedekt. Jabe Dakservice is al meer dan 35 jaar actief. We repareren en bedekken oude en nieuwe daken van huizen, bedrijven, kantoren, enzovoort. Wij inspecteren graag uw dak en geven u aanbevelingen en indien gewenst een  offerte.

Laat ons uw dak onderzoeken om te zien of het moet worden gerepareerd of vervangen. Wij laten u weten wat de conditie van uw dak is en of het gerepareerd of vervangen moet worden? Jabe Dakservice is u graag van dienst in Velserbroek!

Spoedlijn telefoon 24/7:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Velserbroek

Dakdekker nodig in Velserbroek?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Onze recente projecten bekijken banner met knop naar projecten

Gratis dakinspectie laten uitvoeren

De huidige situatie met betrekking tot dakbedekking, dakramen, houtwerk, gevel, muren en koepels wordt in kaart gebracht bij onze gratis dakinspectie. Daarna zullen wij u informeren over de veiligheid van uw dak en wat er aan uw dak gedaan zou kunnen of moeten worden. Alle gebreken die tijdens de inspectie worden vastgesteld, worden gedocumenteerd met foto’s. Het rapport wordt daarna opgesteld. Het rapport zal de geïnspecteerde gebieden op het dak beschrijven. Bij het rapport wordt een bijlage gevoegd met duidelijke foto’s van de problemen die we tijdens de inspectie hebben opgemerkt. Wij leveren diensten in heel Nederland en werken in Velserbroek. Wij streven ernaar uw dak binnen 24 uur te inspecteren.

Dakreparatie door erkende dakdekkers

Laat uw dak repareren door de professionals van Jabe Dakservice. Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice is uw beste optie voor dakreparaties en renovaties. De stormschade of lekkages aan uw dak laten repareren door uw lokale dakdekkersbedrijf? Wij weten dat u bij ons aan het juiste adres bent voor dakreparaties en renovaties in Velserbroek. Onze dakdekkers kunnen u helpen met al uw dakwerken, van lekken tot dakreparaties. Als dakdekkers zijn wij goed thuis in een aantal dakbedekkingsmaterialen, waaronder bitumen, dakpannen, EPDM en PVC daken. Wij kijken naar de bouwfysica, windbelasting en andere elementen om de functie van uw dak te bepalen. U krijgt van ons een vrijblijvende en transparante  offerte. 24/7 kunt u bij ons terecht voor eventuele spoed dakschade.

Daklekkage? Hulp van Jabe Dakservice

Heeft u een daklekkage of een lekkende dakkapel? Houd waterschade tot een minimum beperkt door dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice zo snel mogelijk te bellen zodra u merkt dat uw dak lekt. Bel ons altijd, zeker als het dringend is. Wij zijn 24/7 bereikbaar en werken ook nacht diensten. Laat ons als ervaren dakdekkers uw lekkende dak aanpakken. Wij kunnen daklekkages, dakreparaties en dakonderhoud bij veel verschillende daken aan. Onze dakdekkers zijn ervaren als het gaat om de verschillende soorten dakbedekking, waaronder EPDM, dakpannen, dakleer en kunststof, die gebruikt worden bij de meeste daken in Nederland. Een lekkend (plat) dak op uw dakkapel repareren wij ook. Daklekkages worden ook ’s nachts verholpen als het een spoedreparatie betreft. Wij doen ons best om uw daklekkage snel te verhelpen.

Bitumineuze dakbedekking

Traditionele bitumendakbedekking is een uitstekende dakbedekking voor platte daken. Bitumineuze dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, wordt door Jabe Dakservice aangeboden voor platte of licht hellende daken. A-kwaliteit bitumendakbedekking is ons verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor platte daken bieden wij speciaal hoogwaardige gemodificeerde bitumen aan. Naast het reguliere bitumen gebruiken wij extra synthetische elementen om de kwaliteit te vergroten. Bitumen is de beste optie voor dakbedekking en wij kunnen u helpen met de juiste keuzes. Onze dakdekkers hebben veel ervaring met het aanbrengen van bitumen, dus we kunnen u altijd de juiste adviezen geven. Wij zullen u adviseren over de beste keuzes voor een duurzaam en waterdicht dak.

Schoorsteen renovatie door Jabe Dakservice

Een vuile en/of met mos bedekte schoorsteen krijgt het zwaar te verduren als de voegen beschadigd zijn. Het is goed om uw schoorsteen zo vroeg mogelijk te renoveren om de integriteit ervan te behouden. Hierdoor kunt u veel geld besparen op schoorsteen kosten. Als het cement te veel afbrokkelt en de stenen barsten of breken, moet de schoorsteen misschien worden gesloopt. Na het slopen moet de schoorsteen deels of geheel worden gevoegd. Wij van Jabe Dakservice kunnen u helpen met elk soort schoorsteen. Omdat wij veel ervaring hebben, kunnen wij ondersteuning bieden bij elk soort schoorsteen, of het nu gaat om advies, onderhoud, reparatie of renovatie.

Met spoed een dakdekker nodig in Velserbroek?

Heeft u een lekkage? Bij spoed staan onze dakdekkers 24/7 voor u klaar. U kunt dag en nacht contact met ons opnemen door te bellen naar onze spoedlijn (085 – 06 02 980). Wij zijn dan overal in Nederland binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.

Spoed?

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Jabe Dakservice is een zeer ervaren dakdekkersbedrijf

Vele klanten, particulieren en bedrijven, hebben gebruik gemaakt van ons specialisme in bitumineuze dakbedekking. Komt u volledig vrijblijvend in  contact met de ervaren dakdekkers van Jabe Dakservice! Wij zijn u graag en altijd tot in perfectie van dienst!