Uw dakdekker in Valkenburg

Jabe Dakservice, Dakdekker in Valkenburg

Of het nu gaat om eenvoudige reparaties of een geheel nieuwe dakbedekking, Jabe Dakservice zorgt voor duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekking. Tevens geven wij minimaal 10 jaar garantie op alle dakbedekkingsmaterialen. Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice is al meer dan 35 jaar dé dakbedekkingspecialist voor al uw dakbehoeften in Valkenburg. Wij hanteren strenge specificaties voor kwaliteit, service en veiligheid en zijn VNI/Uneto erkend. Alleen materialen die voorzien zijn van een KOMO- en BDA-keurmerk worden gebruikt. Onze dakdekkers zijn opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en wij kunnen diverse materialen op platte en hellende daken plaatsen.

Jabe Dakservice, een dakdekkersbedrijf met veel ervaring, biedt u de zekerheid dat u werkt met een betrouwbaar en deskundig bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in veel soorten dakwerken. Van een eenvoudige reparatie tot een grote dakbedekkingsklus van duizenden vierkante meters, wij kunnen u helpen in de buurt van Valkenburg. Voor platte daken bieden wij opties als EPDM, PVC en bitumen dakbedekking.

Spoedlijn telefoon 24/7

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Valkenburg

Dakdekker nodig in Valkenburg?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Onze recente projecten bekijken banner met knop naar projecten

dakdekkers bedrijf

Situatie in kaart brengen door gratis dakinspectie

Wanneer uw dakbedekking verouderd is, zal het tijd worden om het te renoveren of te vervangen. Voordat er problemen ontstaan aan uw dak moet u het goed in de gaten houden. Voor een goede beoordeling moeten we de huidige situatie in kaart brengen. Daarom voeren wij een gratis dakinspectie uit. Tijdens de dakinspectie worden de omvang, conditie en insnijdingen van het dak opgemeten en geïnspecteerd om de bestaande structuur te bepalen. Na de inspectie ontvangt u een beoordeling van uw dak en indien nodig een transparante offerte.

Dakreparatie door erkende dakdekkers

Laat uw dak repareren door de professionals van Jabe Dakservice. Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice is uw beste optie voor dakreparaties en renovaties. De stormschade of lekkages aan uw dak laten repareren door uw lokale dakdekkersbedrijf? Wij weten dat u bij ons aan het juiste adres bent voor dakreparaties en renovaties in Valkenburg. Onze dakdekkers kunnen u helpen met al uw dakwerken, van lekken tot dakreparaties. Als dakdekkers zijn wij goed thuis in een aantal dakbedekkingsmaterialen, waaronder bitumen, dakpannen, EPDM en PVC daken. Wij kijken naar de bouwfysica, windbelasting en andere elementen om de functie van uw dak te bepalen. U krijgt van ons een vrijblijvende en transparante offerte. 24/7 kunt u bij ons terecht voor eventuele spoed dakschade.

schade na storm
dakbedrijf

Lekkage aan dak

Wij verzorgen spoedreparaties aan daken in de omgeving van Valkenburg. Wij hebben een vestiging in Valkenburg, dus we kunnen snel reageren als u onze hulp nodig heeft bij een lekkage aan uw pannendak of plat dak. Wilt u een daklekkage voorkomen door de dakgoot of afvoer schoon te maken, Jabe Dakservice verzorgt ook dakonderhoud. Te veel vocht zal schade veroorzaken aan de structuur, muren en vloeren van uw huis. Veel vocht is naast ongezond daarom ook gevaarlijk voor u en uw medebewoners. Lekkages kunnen veroorzaakt worden door tal van factoren, waaronder leeftijd van het dak, onderhoudstoestand of extreme weersomstandigheden.

Kosten plat dak

Vaak is het de beste keuze om een dakdekker langs te laten komen met passend advies over hoe u geld kunt besparen op uw platte dak. De kosten van reparatie van een plat dak variëren, omdat ze worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals de vorm, het materiaal en de gebruikte methode. Om geld te besparen kunt u bij ons een gratis offerte aanvragen. Een plat dak mag soms niet meer gerepareerd worden, omdat het op verschillende plaatsen kritieke problemen heeft. Dan zullen onze expert gaan kijken naar de mogelijkheden van het vervangen van uw dakbedekking. Wilt u weten wat het beste is voor uw dak? Vraag dan een gratis offerte aan. Jabe Dakservice zal u een scherpe prijsopgave aanbieden!

contact met jabe dakservice
dakbedrijf

Nokvorst repareren, renoveren of vervangen

Jabe Dakservice is gespecialiseerd in het repareren, renoveren en vervangen van nokvorsten. De nok is het hoogste deel van het dak, en deze heeft vaak een keramische kap. Omdat de nokpan bolvormig is en uw dak afdekt is het belangrijk in het waterdicht houden van uw dak. De ronde dakpannen op de nok houden de dak helften bij elkaar, zorgen ervoor dat er geen water naar binnen kan en voorkomen dat ze verschuiven. Doordat de specie laag tussen de dakpannen afbrokkelt, hoopt zich vocht op, waardoor het afdichtingsmateriaal meer slijt. Bovendien kunnen defecten op de nok worden veroorzaakt door stormachtig weer (wind en regen). Stel belangrijke reparaties niet uit, hierdoor zullen de kosten alleen maar oplopen.

Met spoed een dakdekker nodig in Valkenburg?

Heeft u een lekkage? Bij spoed staan onze dakdekkers 24/7 voor u klaar. U kunt dag en nacht contact met ons opnemen door te bellen naar onze spoedlijn (085 – 06 02 980). Wij zijn dan overal in Nederland binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.

Spoed?

24/7 Emergency line:

085 - 06 02 980

dak reparatie Den Helder

Jabe Dakservice is een zeer ervaren dakdekkersbedrijf

Vele klanten, particulieren en bedrijven, hebben gebruik gemaakt van ons specialisme in bitumineuze dakbedekking. Komt u volledig vrijblijvend in contact met de ervaren dakdekkers van Jabe Dakservice! Wij zijn u graag en altijd tot in perfectie van dienst!