Uw dakservice in Utrecht

Jabe Dakservice, Dakdekker in Utrecht

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice biedt duurzame, onderhoudsarme en onderhoudsvrije dakbedekkingen in Utrecht. Ook bieden wij minimaal 10 jaar garantie op alle dakbedekkingen. Al meer dan 35 jaar is dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice de dakbedekkingsexpert in Utrecht. We stellen hoge eisen aan kwaliteit, service en veiligheid en zijn VNI/Uneto erkend. Onze dakdekkers gebruiken uitsluitend materialen met een KOMO en BDA keurmerk. Alle dakdekkers zijn opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en mogen een breed scala aan dakbedekkingen plaatsen op zowel platte als hellende daken.

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice zit al dus meer dan 35 jaar in het vak, hierdoor kan u er zeker van zijn dat u zakendoet met een betrouwbaar en deskundig bedrijf. We leveren bijna alle soorten dakwerken. Van een kleine reparatie tot een groot dakbedekkingsproject van duizenden vierkante meters, wij kunnen u helpen. Voor platte daken bieden wij EPDM, PVC, en bitumen dakbedekking alternatieven. Bij vragen voor onze dakdekker in Utrecht kan u contact met ons opnemen.

Spoedlijn telefoon 24/7:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Utrecht

Dakdekker nodig in Utrecht?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Onze recente projecten bekijken banner met knop naar projecten

Onze gratis dakinspectie

U moet een kwaliteitsdak boven uw hoofd hebben om u te beschermen tegen allerlei weersomstandigheden. Omdat het belangrijk is dat uw dak u beschermt, moet u uw dak vaak laten controleren. Door de structuur van dakpannen is het moeilijk om een beschadigd dak van een afstand te herkennen (vooral van onderaf). Het is echter te riskant om aan te nemen dat het dak in goede staat is. Zelfs als een dak van de beste kwaliteit is, kan het gebreken vertonen. Lekken kunnen moeilijk op te sporen zijn of, erger nog, ernstige schade veroorzaken. Tegen de tijd dat de schade zichtbaar is, is de schade vaak al ver gevorderd. Het is cruciaal om een gespecialiseerd bedrijf als Jabe Dakservice een dakinspectie te laten uitvoeren om ernstige schade te voorkomen. We bieden deze inspectie geheel gratis aan.

Dakreparatie door erkende dakdekkers

Laat uw dak repareren door de professionals van Jabe Dakservice. Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice is uw beste optie voor dakreparaties en renovaties. De stormschade of lekkages aan uw dak laten repareren door uw lokale dakdekkersbedrijf? Wij weten dat u bij ons aan het juiste adres bent voor dakreparaties en renovaties in Utrecht. Onze dakdekkers kunnen u helpen met al uw dakwerken, van lekken tot dakreparaties. Als dakdekkers zijn wij goed thuis in een aantal dakbedekkingsmaterialen, waaronder bitumen, dakpannen, EPDM en PVC daken. Wij kijken naar de bouwfysica, windbelasting en andere elementen om de functie van uw dak te bepalen. U krijgt van ons een vrijblijvende en transparante offerte. 24/7 kunt u bij ons terecht voor eventuele spoed dakschade.

Daklekkage? Hulp van Jabe Dakservice

Heeft u een daklekkage of een lekkende dakkapel? Houd waterschade tot een minimum beperkt door dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice zo snel mogelijk te bellen zodra u merkt dat uw dak lekt. Bel ons altijd, zeker als het dringend is. Wij zijn 24/7 bereikbaar en werken ook nacht diensten. Laat ons als ervaren dakdekkers uw lekkende dak aanpakken. Wij kunnen daklekkages, dakreparaties en dakonderhoud bij veel verschillende daken aan. Onze dakdekkers zijn ervaren als het gaat om de verschillende soorten dakbedekking, waaronder EPDM, dakpannen, dakleer en kunststof, die gebruikt worden bij de meeste daken in Nederland. Een lekkend (plat) dak op uw dakkapel repareren wij ook. Daklekkages worden ook ’s nachts verholpen als het een spoedreparatie betreft. Wij doen ons best om uw daklekkage snel te verhelpen.

EPDM dakbedekking in Utrecht

Steeds meer mensen kiezen voor EPDM dakbedekking in plaats van bitumen dakbedekking. EPDM dakbedekking is niet alleen gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm, maar kan ook iets langer meegaan dan bitumen daken. Alleen de toepassing van EPDM dakbedekking is beperkt. Omdat een EPDM dakbedekking uit één stuk wordt geproduceerd, mag het alleen gebruikt worden op daken met een beperkte oppervlakte. Onder andere garages, schuren en uitbouwen kunnen op deze dakbedekking worden aangesloten. Daarom wordt bitumen dakbedekking vaak gebruikt in grote ruimtes zoals bedrijven en kantoorgebouwen, naast dat het duurzaam is. Woont u in Utrecht en wenst u een dak dat jarenlang geen reparaties nodig heeft? Stuur dan vrijblijvend een e-mail of bel naar dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice. We komen bij u thuis voor een vrijblijvende offerte op maat.

Nokvorst repareren, renoveren of vervangen

Jabe Dakservice is gespecialiseerd in het repareren, renoveren en vervangen van nokvorsten. De nok is het hoogste deel van het dak, en deze heeft vaak een keramische kap. Omdat de nokpan bolvormig is en uw dak afdekt is het belangrijk in het waterdicht houden van uw dak. De ronde dakpannen op de nok houden de dak helften bij elkaar, zorgen ervoor dat er geen water naar binnen kan en voorkomen dat ze verschuiven. Doordat de specielaag tussen de dakpannen afbrokkelt, hoopt zich vocht op, waardoor het afdichtingsmateriaal meer slijt. Bovendien kunnen defecten op de nok worden veroorzaakt door stormachtig weer (wind en regen). Stel belangrijke reparaties niet uit, hierdoor zullen de kosten alleen maar oplopen.

Met spoed een dakdekker nodig in Utrecht?

Heeft u een lekkage? Bij spoed staan onze dakdekkers 24/7 voor u klaar. U kunt dag en nacht contact met ons opnemen door te bellen naar onze spoedlijn (085 – 06 02 980). Wij zijn dan overal in Nederland binnen 2 uur ter plaatse voor een dakinspectie waarmee we de daklekkage opsporen. Daarna bieden we u ter plaatse een vrijblijvende offerte aan en gaan bij uw akkoord meteen aan de slag. We zorgen altijd voor een noodoplossing, ook wanneer de daklekkage gecompliceerd is en niet in één keer kan worden gerepareerd.

Spoed?

24/7 Emergency line:

085 - 06 02 980

Jabe Dakservice is een zeer ervaren dakdekkersbedrijf

Vele klanten, particulieren en bedrijven, hebben gebruik gemaakt van ons specialisme in bitumineuze dakbedekking. Komt u volledig vrijblijvend in contact met de ervaren dakdekkers van Jabe Dakservice! Wij zijn u graag en altijd tot in perfectie van dienst!