Uw dakdekker in Urk

Jabe Dakservice, Dakdekker in Urk

De dakdekkers van Jabe Dakservice maken, herstellen, onderhouden en repareren alle soorten daken: onder meer pannendaken, kunststof daken, bitumen daken, pvc-daken en EPDM daken. We zijn ook gespecialiseerd in het werken met schoorstenen, dakramen, goten, isolatie en gevels. Onze dakdekkers denken graag met u mee en doen creatieve suggesties. Als ervaren dakdekkersbedrijf in omgeving Urk staan wij garant voor een professionele dienstverlening voor alle soorten dakbedekking. Voor gratis dak advies kunt u contact met ons opnemen.

Onze dakdekkers uit Urk zijn vriendelijk en innovatief. Wij hebben dakdekkers die ervaren in alle dakbedekkingscategorieën. Voor elk soort dak hebben wij wel een dakdekker. Zij beoordelen uw dak goed en vakkundig door hun expertise. In Tollebeek, Espel en Urk zijn wij gevestigd en actief. Jabe Dakservice is de hele dag door, elke dag geopend voor spoedreparaties als gevolg van een lekkage of voor andere spoedklussen.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Urk

Dakdekker nodig in Urk?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dak lekkage oplossen

Daklekkage laten oplossen

Heeft u moeite met het lokaliseren van de bron van een lek in uw platte of schuine dak? Als u niet weet waar het lek vandaan komt, kan Jabe Dakservice u helpen. We zijn gespecialiseerd in het vinden en repareren van daklekkages. Ongeacht de bron van de lekkage, uw dak komt weer in goede staat. Na uw belletje zorgen we ervoor de we zo snel mogelijk bij u ter plaatse zijn. Het is aan u of u ons meteen wilt laten langskomen als u in de buurt van Urk woont. Wel raden wij aan om bij lekkage zo snel mogelijk te handelen om verdere schade te voorkomen. Op ons hoeft u niet lang te wachten. Heeft u direct onze hulp nodig? Neem meteen contact op met ons spoedteam wanneer uw daklekkage zo snel mogelijk verholpen moet worden. Ons spoedteam is 24/7 beschikbaar!

Dakreparatie door onze dakdekkers

Onze professionele dakdekkers kunnen u helpen met alle reparaties die nodig zijn in de buurt van Urk. Wij kunnen direct een langdurige oplossing bieden voor uw dakproblemen. Als u een nieuw dak wilt, kunnen wij deze klus voor u uitvoeren. Wanneer u een dakreparatie nodig heeft, is het altijd beter om een dakdekker in te schakelen dan om uw dak zelf te gaan repareren. Nokvorst, schoorsteen, dakgoot en dakbedekking reparaties zijn enkele van de dakreparaties die onze dakdekker kan uitvoeren. Heeft u een dakbedekkingsprobleem? Neem dan contact met ons op! Wij komen graag bij u langs om te bepalen of het gerepareerd kan worden.

Dakkapel renoveren
dakdekkers bedrijf

Het belang van een dakinspectie

Wanneer het dak van uw huis niet in goede staat is, kunt u worden blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. U moet uw dak regelmatig (laten) inspecteren om er zeker van te zijn dat u beschermd bent. Het is moeilijk om van een afstand te zien of uw dak in goede staat is (vooral vanaf beneden). Het gevaar is te groot om zomaar aan te nemen dat uw dak in goede staat is. Zelfs nieuwe daken kunnen gebreken vertonen. Lekken zijn moeilijk op te sporen en kunnen ernstige schade veroorzaken. De schade is meestal groot tegen de tijd dat ze zichtbaar worden. De veroorzakende factor kan al in een vergevorderd stadium zijn tegen de tijd dat de tekenen van daklekkage worden opgemerkt. Een dakinspectie door een gespecialiseerd bedrijf als Jabe Dakservice is erg belangrijk om onnodige grote schade te voorkomen. Wij bieden deze inspectie zelfs gratis aan.

Nokvorst reparatie

De bolle vorm van een nokvorstafdichting maakt het eenvoudig om deze op het dak te installeren. Een nokvorst is een speciale keramische dakpan die de nok van het dak afdicht en onderhoudt. Wanneer de twee helften van een hellend dak niet meer goed bij elkaar worden gehouden, is het noodzakelijk deze te laten repareren. Over ons nokvorstreparatieproces leest u meer op onze website. De oude methode was om nokvorsten vast te zetten in een cementverbinding. Cement wordt brokkelig of poreus wanneer het vocht opneemt, wat bij oude daken voor problemen zorgt. Dit vocht bevriest in de winter, waardoor het cement niet kan krimpen en uitzetten. Het afbrokkelen en poreus worden van de mortellaag kan ervoor zorgen dat de nokpannen loskomen. Vocht kan ervoor zorgen dat het cement uitzet en krimpt. Hierdoor breekt en brokkelt de nokvorst af, waardoor de dakconstructie plaatselijk vrijkomt. Het is belangrijk dit snel te laten repareren door Jabe Dakservice.

nokvorst renoveren
dakonderhoud Aalsmeer

Dakgoot reparatie

Alle soorten dakgoten worden door Jabe Dakservice gerepareerd, geplaatst en vervangen. Of het nu gaat nieuwbouw, een kapotte dakgoot of renovatie, onze dakdekkers plaatsen de dakgoten keurig voor u. Wij kunnen uw dakgoten zo maken als u wilt. We sluiten ze ook aan op uw hemelwaterafvoer en solderen alle naden zodat ze waterdicht zijn. Naast dakgoten worden ook regenpijpen, afvoeren, uitzetvoegen en kopstukken geplaatst. Bent u niet zeker over uw dakgoot en wilt u daarom advies van een expert? Neem dan contact met ons op voor hulp. Als het een noodgeval is, bel ons dan onmiddellijk.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis. Wist u ook, dat wij werkzaam zijn als dakdekker in Ijmuiden?