Uw dakservice in Uithoorn

Jabe Dakservice, Dakdekker in Uithoorn

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice zit al ruim 35 jaar in de dakbedekkingsbranche. Onze dakdekkers zijn stuk voor stuk experts in dakbedekking. Dit komt vanwege hun opleidingen tot dakdekker en jarenlange werkervaring. Wij kunnen elke dakbedekkingsklus aan, of het nu een kleine of een grote klus is. De tientallen jaren ervaring en de professionele dakdekkers die met ons werken geven Jabe de kennis en het vertrouwen om elke klus aan te kunnen. Onze dakdekkers kunnen u helpen bij het realiseren van uw dakbedekkingswensen en -behoeften. U kunt onze dakdekkers inhuren voor verschillende diensten in omgeving Uithoorn.

Ons dakdekkersbedrijf is creatief, innovatief en levert een breed scala aan dakdiensten. Onze dakdekkers zijn goed thuis in alle dakstijlen en voeren een grondige beoordeling van uw dak uit in Uithoorn. Wij hebben meerdere vestigingen en zijn actief in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Naast onze reguliere werktijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor spoedreparaties vanwege een lekkage of andere spoed reparatie klussen.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Uithoorn

Dakdekker nodig in Uithoorn?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

De staat van uw dak meten via een gratis dakinspectie

Wilt u weten wat de staat van uw dak is? Een gratis dakinspectie geeft u het antwoord en veel inzichten. Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice kan voor u een dakinspectie uitvoeren om de conditie van uw dak vast te stellen. Wij kunnen bijvoorbeeld losgeraakte dakbedekking, scheuren in loodwerk of voegwerk dat verslechtert ontdekken. Op basis van deze informatie kunnen wij u vertellen welke problemen u in de toekomst kunt verwachten of welke problemen onmiddellijk moeten worden aangepakt. Zo kunt u bestaande problemen oplossen en toekomstige problemen voorkomen. De dakinspectie is gratis en kost slechts een klein beetje van uw tijd.

Dak reparatie of renovatie door Jabe Dakservice

Onze dakspecialist repareert uw dak snel en vakkundig als het om wat voor reden dan ook gerepareerd moet worden. Uw dak kan lekken of andere schade oplopen als het niet goed en snel gerepareerd wordt. Wij zijn ervaren dakdekkers en kunnen uw beschadigde dak weer in de normale staat brengen zodat u opnieuw een veilig huis heeft. Jabe Dakservice is onder andere actief in Uithoorn, Aalsmeer en Vinkeveen. U heeft keuze uit een dakrenovatie of een dakreparatie. We raden een renovatie aan wanneer uw dak op meerdere plekken flink beschadigd is of u uw dak wilt opknappen in plaats van vervangen. Een dakreparatie is nodig wanneer uw dak schade heeft en dit gerepareerd moet worden. Als uw dakbedekking verouderd is, kunt u het beste kiezen voor een complete dakrenovatie. Via Jabe Dakservice kunt u een expert naar uw dak laten kijken om zo erachter te komen wat het beste is voor u en uw dak.

Daklekkage? Wij komen eraan.

Weet u dat uw dak lekt? Schakel dan snel een dakdekker in om zo verdere schade en oplopende kosten te voorkomen. Onderhoud is een zekere manier om waterschade aan uw hele dak te voorkomen. Als u lekkages opmerkt, zijn ze vrijwel zeker al een tijdje aan de gang. Een dak lekt niet van de ene op de andere dag. Schade of een slechte staat van uw dak kunnen lekkages veroorzaken, maar lekkages kunnen hier ook op wijzen. De gevolgen van waterlekkages zijn veelal groot. Met een volledige dak vervanging tot gevolg. Daarom raden wij aan om snel te handelen bij daklekkages. En regelmatig onderhoud en dakinspecties uit te laten voeren door Jabe Dakservice.

Plat dak vernieuwen in Uithoorn

De meeste Nederlandse huizen hebben een gedeeltelijk plat dak, zoals gebruikt bij aanbouwen, of soms de hele constructie. Een plat dak heeft vele voordelen, maar het nadeel is dat het minder lang meegaat dan een pannendak. Een plat dak moet op een gegeven moment vernieuwd worden. Wij kunnen dit proces tegen relatief lage kosten uitvoeren met de betrouwbare kwaliteit van Jabe Dakservice. We zijn een professioneel en ervaren dakdekkersbedrijf. Ook gebruiken we alleen hoogwaardige producten. Jabe Dakservice biedt minimaal 10 jaar garantie op een door ons geplaatst nieuw plat dak. Wilt u een dakdekker in de buurt van Uithoorn? Neem dan contact met ons op.

Dakkapel laten plaatsen

 
Jabe Dakservice is al jaren gespecialiseerd in het plaatsen, reinigen, isoleren, vervangen en renoveren van dakkapellen. Als u een dakkapel wilt laten plaatsen, reinigen, isoleren, vervangen of renoveren in de buurt van Uithoorn bent u bij Jabe Dakservice aan het juiste adres. Een dakkapel kan op verschillende manieren geplaatst, gemaakt, geïnstalleerd en afgewerkt worden, afhankelijk van de dakconstructie. Zo kan er een prefab of traditionele dakkapel geplaatst worden. Om u van een eerlijke offerte te voorzien, inspecteren we graag gratis uw dak. We weten na een gratis dakinspectie precies wat er aan uw dak moet gebeuren en wat niet. Wilt u een gratis dakinspectie? Neem contact met ons op om er één aan te vragen.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.