Uw dakdekker in Scheveningen

Jabe Dakservice, Dakdekker in Scheveningen

Een dakdekker inschakelen die u kunt vertrouwen voor uw dakklus is van groot belang. Wilt u uw dak compleet renoveren of laten vervangen? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Wij van Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice, dakdekkers in Scheveningen en omgeving, bestaan al ruim 35 jaar. We staan dag en nacht voor u klaar in geval van nood bij bijvoorbeeld stormschade of lekkages. Onze dakdekkers beantwoordt uw vragen graag en helpen u met uw dak klussen. Jabe Dakservice plaatst niet alleen dakbedekkingen. Ook voor reparaties of advies in en rondom Scheveningen kunt u bij ons terecht.

Wij maken, repareren, onderhouden, plaatsen en renoveren alle soorten daken, waaronder bitumen daken, EPDM daken, pannendaken en PVC daken. Wij renoveren en plaatsen ook schoorstenen, dakramen, goten, isolatie en boeiboorden. Als u hulp nodig heeft, helpt Jabe Dakservice u graag. We zijn een professioneel dakdekkersbedrijf in Scheveningen en werken netjes met geavanceerde apparatuur.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Scheveningen

Dakdekker nodig in Scheveningen?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Scheveningen? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dak lekkage oplossen

Plekken waar daklekkage ontstaat

Platte daken hebben over het algemeen vaker last van lekkage dan schuine daken. De daklekkages zijn normaal niet ernstig bij platte daken, en het materiaal gaat meestal lang mee voordat de lekkages optreden. Als de dakgoot verstopt is, loopt hij over. Dit is geen ernstig probleem, maar als het waterniveau te hoog wordt, kan het daklood beschadigd raken. Hierdoor kan er water in de dakconstructie komen. Stilstaand water kan zich ophopen op een plat dak, waardoor lekken waarschijnlijker worden. Onderhoud is cruciaal. Ook af en toe een controle laten uitvoeren kan inzichten opleveren. Bij een controle wordt het voegwerk geïnspecteerd op schade en gekeken of het dak vervangen moet worden. Jabe Dakservice, uw dakdekker in Scheveningen staat klaar voor deskundig advies en reparatie en geeft 10 jaar garantie. We komen direct ter plaatse en u krijgt onze boven gemiddelde dienstverlening.

Gratis dakinspectie door onze dakdekker

Bent u geïnteresseerd in een gratis dakinspectie omdat u wilt weten hoe goed uw dak functioneert of juist niet? Vraag er dan meteen één aan om te weten of uw dak onderhoud, reparaties of een renovatie nodig heeft. Onze dak specialisten hebben 35 jaar ervaring met zowel platte als schuine pannendaken. Wij inspecteren uw dak op lekkagegevaarlijke plekken en andere gevaarlijke problemen. Na afloop van onze beoordeling ontvangt u van ons een rapport met al onze bevindingen (inclusief foto’s). Wilt u weten of uw dak gerepareerd of gerenoveerd moet worden? Wij zorgen voor een gratis inspectie door een expert wanneer u dit wenst. We maken foto’s en aantekeningen zodat u kunt zien wat er aan de hand is met uw dak. Wanneer er niks aan de hand is zitten er geen kosten aan de dakinspectie verbonden. Mochten wij wel iets vinden, dan brengen wij een offerte uit, bij uw akkoord gaan we aan de slag.

dakdekkers bedrijf
dakonderhoud Aalsmeer

Dakreparatie door onze dakdekker in Scheveningen

Een vroegtijdige reparatie van uw dak is van cruciaal belang, omdat daarmee grotere schade in de toekomst kan worden voorkomen. Problemen zoals aangetast loodwerk, verouderde bitumen dakbedekking of kapotte dakpannen zijn gemakkelijk te verhelpen wanneer u ze in een vroeg stadium opmerkt. Bovendien, als u merkt dat uw schoorsteen of nokvorsten poreus worden, uw loodwerk oud wordt of uw bitumen dakbedekking scheurt kan dit gevaarlijk zijn. Dus om toekomstige schade te voorkomen is het van belang om onmiddellijk op dak problemen te reageren. Wilt u gratis advies over zowel uw plat als schuin dak reparaties? Neem dan contact met ons op. Jabe Dakservice helpt u graag in Scheveningen en omgeving.

Bitumen dakbedekking door professionals

Heeft u een nieuwe laag bitumen dakbedekking nodig? Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice is gespecialiseerd in bitumen dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking gaat meestal 25-40 jaar mee. De levensduur wordt grotendeels bepaald door hoe zorgvuldig u met het materiaal omgaat en de kwaliteit van het toegepaste merk. Wij komen uw dak zo snel mogelijk beoordelen nadat u contact met ons heeft gehad. Wij zullen eventuele schade in kaart brengen en u de beste oplossing voor uw dak voorleggen. Nadat alles in kaart is gebracht krijgt u van ons een offerte op maat. Ook als uw nieuwe dak nog niet voorzien is van dakbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Bel ons als u snel een afspraak wilt maken.

Dakdekker Haarlem
Dakdekker Nieuwkoop

Uw dak laten isoleren

Het dak van uw huis is goed geïsoleerd wanneer de isolatie de warme lucht binnen houdt in de winter. Hierdoor zal uw huis niet zo snel afkoelen en u bespaart op stookkosten. Een goed geïsoleerd dak daarentegen houdt de warmte in de zomer uit uw huis en houdt de lucht koel en comfortabel. U kunt veel energie besparen door het aanbrengen van dakisolatie door onze dakdekker in Scheveningen. Het is goed voor uw bankrekening en voor het milieu. Aan isolatie zijn kosten verbonden, maar u kunt uw investering meestal in een paar jaar terugverdienen. Onze dakdekker in Scheveningen kan al uw vragen beantwoorden. De kwaliteit van isolatieproducten is sterk verbeterd. Om hier meer over te weten te komen kunt u contact met ons opnemen. Eén van de dakdekkers van Jabe Dakservice kan bij u thuis in Scheveningen komen om te beoordelen hoeveel nieuwe dakisolatie uw woning ten goede komt.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar in Scheveningen

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep in Scheveningen zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.