Uw dakservice in Schagen

Jabe Dakservice, Dakdekker in Schagen

Bij dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice geloven we dat betrouwbaarheid één van de belangrijkste kenmerken van een goede relatie met je klanten is. Bovendien streven we er altijd naar om met onze klanten samen te werken en hen het best mogelijke resultaat te bieden. Om een goed inzicht in de staat van uw dak te krijgen, bieden wij onze klanten altijd een gratis dakinspectie aan. We kunnen dan een goed geïnformeerde beslissing nemen over de juiste handelwijze voor één of meer van onze diensten. Door een ontmoeting met onze deskundige dakdekkers en het bespreken van de problemen, kunt u kijken of u met ons wilt samenwerken. Wij zullen een gedetailleerde lijst van aandachtspunten opstellen met bijbehorende prijzen. U krijg van ons een transparante offerte.

Heeft u direct een spoed dakdekker nodig in Schagen? U kunt gebruik maken van onze 24/7 spoeddienst. Uw dak is weer verzorgd en veilig zodra onze professionele dakdekkers het probleem hebben aangepakt. Jabe Dakservice staat voor u klaar in de buurt van Schagen.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Schagen

Dakdekker nodig in Schagen?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Daklekkage voorkomen door inspectie

Een plat dak met een dakbedekking op basis van asfalt heeft een grotere kans op lekkageprobleem dan andere daken. Lekken verschijnen vaak pas op deze daken als ze vrij oud zijn. De dakgoot kan ook een probleem zijn; als die verstopt is, loopt hij over. Dit is geen ernstig probleem, maar als het water te hoog komt, wordt het lood van het dak geraakt. Het water zal dan in het dak stromen. Staand water is normaal gesproken aanwezig op platte daken, wat ze kwetsbaarder maakt voor dit probleem. Het voorkomen van daklekkages is cruciaal, een regelmatige inspectie zal hierbij helpen. Het controleren van het voegwerk en de staat van de dakbedekking is de eerste stap. Als u deskundig advies of reparatie nodig heeft, staat Jabe Dakservice voor u klaar. Wij staan direct voor u klaar en u krijgt minimaal 10 jaar garantie op onze diensten.

Dakreparaties zijn cruciaal

Het is cruciaal om uw dak in goede staat te houden, dus u moet problemen zo snel mogelijk aanpakken. U kunt grote schade voorkomen door vroege tekenen van problemen op te merken, zoals uw nokvorsten die poreus worden, uw loodwerk dat veroudert of uw bitumen dakbedekking die scheurtjes vertoont. Een daklekkage of ander dakprobleem moet snel worden aangepakt om oplopende kosten te voorkomen. Wilt u hulp bij de reparatie van uw platte en/of hellende dak? Dan bent u bij Jabe Dakservice aan het juiste adres. Heeft u problemen met uw dak? Ook dan kunnen wij u helpen. Onze dakdekkers hebben meer dan 35 jaar ervaring in dakreparaties van zowel platte als hellende daken, en wij garanderen dat uw dak in uitstekende staat zal zijn, ongeacht uw problemen. U kunt nu een gratis offerte aanvragen.

Beoordeel de staat van uw dak met gratis dakinspectie

Onze dakdekkers beoordelen de staat van uw dak tijdens een gratis dakinspectie. Wij onderzoeken uw dakpannen, hemelwaterafvoer, dakkapellen, nokpannen, dakbedekking en schoorstenen. Uw dak wordt gecontroleerd op scheuren, barsten, vuil, verstoppingen en gaten. Het is belangrijk om een professioneel dakdekkersbedrijf in te huren om alle problemen van uw dak te beoordelen. Onze dakdekkers zijn dankzij hun ervaring uitstekend in staat om problemen op uw dak op te sporen. Wij raden u sterk aan om een gespecialiseerd bedrijf zoals Jabe Dakservice in te schakelen voor een dakinspectie. Wij voeren deze dakinspectie graag gratis voor u uit.

Stormschade aan uw dak

Stormschade komt vaak voor. Gelukkig is dit één van onze specialiteiten, daarom kunnen wij u helpen. Of u nu een woonhuis of bedrijfspand bezit dat stormschade heeft opgelopen, onze dakdekkers maken uw dak weer als van oud. Stormschade kan bijvoorbeeld de nokvorst, dakgoten, dakbedekking of schoorstenen beschadigen. Daarnaast kan stormschade ook schoorsteenlekkage of daklekkage veroorzaken. Zodra u de reparatie van uw beschadigde dak uitstelt, wordt het alleen maar erger. Door een gat in het dak kan veel vocht binnendringen, vooral als het niet afgedekt is. Na verloop van tijd zal er schimmel ontstaan, vooral als het hout snel rot. Het is ook niet goed voor de gezondheid van u en uw medebewoners. Onze dakdekkers helpen u graag!

Plat dak vernieuwen

Wilt u een plat dak laten vernieuwen door ervaren dakdekkers? Veel Nederlandse huizen hebben een gedeeltelijk plat dak, bijvoorbeeld op aanbouwen en soms op het complete pand. Platte daken hebben veel voordelen, maar een nadeel is dat platte daken niet zo lang meegaan als pannendaken. Daardoor moet u een plat dak om de zoveel tijd vervangen. De betrouwbare kwaliteit van Jabe Dakservice is in staat om dit tegen een scherpe prijs te realiseren. Een grote klus als een dakrenovatie of vervanging brengt aanzienlijke kosten met zich mee. Het is de investering echter waard, want het gaat nog jaren mee. Het loont altijd de moeite om onze gediplomeerde dakdekkers hiervoor in te schakelen. Wilt u meer besparen door een dakrenovatie? Wij helpen u verder!

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.