Uw dakservice in Reeuwijk

Jabe Dakservice, Dakdekker in Reeuwijk

Jabe Dakservice, een dakdekkersbedrijf in Reeuwijk heeft uw nieuwe dak in een mum van tijd op orde. U kunt bij Jabe terecht voor bitumineuze, kunststof, EPDM dakbedekking en pannendaken. Daken laten plaatsen, onderhouden en repareren doet u door Jabe Dakservice. Ons bedrijf is een dakdekkersbedrijf in Reeuwijk maar we werken ook in andere regio’s in het land. We installeren, onderhouden, repareren en renoveren daken. Onze dakdekkers leveren dak werken op verschillende gebieden, waaronder dakgoot en schoorsteen renovaties. Ze hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het werken aan daken en hebben diepgaande kennis van dakonderhoud en -reparatie. Het vervangen en plaatsen van dakbedekking via ons is snel en eenvoudig. Ook voor spoedgevallen belt u Jabe Dakservice en we helpen u direct.

Wij van Jabe Dakservice hebben vertrouwen in de kennis en kunde van onze dakdekkers. Ze hebben allemaal een opleiding gevolgd die te maken heeft met het vak wat ze momenteel beoefenen. Voor elk dak aspect hebben wij een expert, dit zorgt voor kwaliteit. Daarom bieden wij u een kwaliteitsgarantie van minimaal 10 jaar.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Reeuwijk

Dakdekker nodig in Reeuwijk?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Daklekkage verhelpen

Heeft u een daklekkage aan uw pannen- of plat dak of rond uw dakkapel? Weet u niet waar de lekkage vandaan komt en wat u moet doen? Jabe Dakservice helpt u graag verder. We hebben ruim 35 jaar ervaring in het verhelpen van daklekkages en andere dakproblemen. Onze dakdekkers kunnen daklekkages vinden en repareren op de meest uiteenlopende constructies. Ongeacht uw daklekkage, uw dak komt weer in goede staat en wij zijn binnen drie uur bij u op locatie. Mocht er water in uw woning staan, dan zullen wij nog sneller uw kant op proberen te komen. Wilt u uw daklekkage zo snel mogelijk laten verhelpen? Neem dan meteen contact met ons op. Ons spoedteam staat 24/7 voor u klaar! U kunt direct contact met ons opnemen om een daklekkage te laten repareren.

Dakreparatie in Reeuwijk

Het is cruciaal om uw dak in goede staat te houden, dus u moet problemen zo snel mogelijk aanpakken. U kunt grote schade voorkomen door vroege tekenen van problemen op te merken, zoals uw nokvorsten die poreus worden, uw loodwerk dat veroudert of uw bitumen dakbedekking die scheurtjes vertoont. Een daklekkage of ander dakprobleem moet snel worden aangepakt om oplopende kosten te voorkomen. Wilt u hulp bij de reparatie van uw platte en/of hellende dak? Dan bent u bij Jabe Dakservice aan het juiste adres. Heeft u problemen met uw dak? Ook dan kunnen wij u helpen. Onze dakdekkers hebben meer dan 35 jaar ervaring in dakreparaties van zowel platte als hellende daken, en wij garanderen dat uw dak in uitstekende staat zal zijn, ongeacht uw problemen. U kunt nu een gratis offerte aanvragen.

Gratis dakinspectie door onze dakdekker

Bent u geïnteresseerd in een gratis dakinspectie omdat u wilt weten hoe goed uw dak functioneert of juist niet? Vraag er dan meteen één aan om te weten of uw dak onderhoud, reparaties of een renovatie nodig heeft. Onze dak specialisten hebben 35 jaar ervaring met zowel platte als schuine pannendaken. Wij inspecteren uw dak op lekkagegevaarlijke plekken en andere gevaarlijke problemen. Na afloop van onze beoordeling ontvangt u van ons een rapport met al onze bevindingen (inclusief foto’s). Wilt u weten of uw dak gerepareerd of gerenoveerd moet worden? Wij zorgen voor een gratis inspectie door een expert wanneer u dit wenst. We maken foto’s en aantekeningen zodat u kunt zien wat er aan de hand is met uw dak. Wanneer er niks aan de hand is zitten er geen kosten aan de dakinspectie verbonden. Mochten wij wel iets vinden, dan brengen wij een offerte uit, bij uw akkoord gaan we aan de slag.

De staat van uw schoorsteen

De schoorsteenrenovaties worden uitstekend uitgevoerd door Jabe Dakservice. Als u bijvoorbeeld merkt dat het rookkanaal van uw schoorsteen niet meer goed werkt, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Mocht u merken dat uw schoorsteen het heeft begeven en voor ongewenste en ongezonde scenario’s in uw woning zorgt, kunt u het beste een dakdekkersbedrijf raadplegen voor een dakinspectie en vrijblijvend advies. Omdat schoorstenen per situatie en per schoorsteen verschillen, adviseren wij altijd gebruik te maken van onze gratis dakinspectie. Zo kunnen wij de huidige staat van uw schoorsteen vaststellen en bepalen wat er gedaan kan worden.
 
 

Renovatie plat dak

Een (plat) dak, mits goed aangelegd en onderhouden, kan lang meegaan, maar een dakrenovatie zal op een gegeven moment nodig zijn. De dakbedekking vereist een upgrade na een bepaald aantal jaren. Hoeveel jaar hangt af van het materiaal en de staat van onderhoud. Bij goed onderhoud moet bitumen na ongeveer 25 jaar worden vervangen, en andere materialen zoals EPDM en PVC na 35 jaar. Ook de omlijsting of regenwaterafvoer van een plat dak kan aan reparatie toe zijn. Onze vakmensen kunnen uw dakwerk snel en effectief uitvoeren, met als resultaat hoogwaardig werk. We boeken resultaten zonder de gebruikelijke lange vertragingen of hoge kosten. Jabe Dakservice garandeert kwaliteit en we werken met de juiste expertise.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.