Uw dakdekker in Putten

Jabe Dakservice, Dakdekker in Putten

Jabe Dakservice is een dakdekkersbedrijf in Putten die gespecialiseerd is in onder andere bitumendakbedekking, renovaties, onderhoud en lekkage reparaties. Onze dakdekkers in Putten zijn beschikbaar in de hele provincie en bieden diverse diensten aan, waaronder lekkages verhelpen, dakinspecties en dakbedekking plaatsen, vervangen en repareren. We zijn 24 uur per dag bereikbaar in geval van nood, en proberen zo snel mogelijk bij u te komen. Onze dakdekkers zijn dus dag en nacht beschikbaar voor noodreparaties, dus maak hier, indien nodig, gebruik van. Voor behandeling en preventie van dak problemen kunnen wij overdag langskomen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij van Jabe Dakservice, uw dakdekker in Putten hebben vertrouwen in de kennis en kunde van onze dakdekkers. We zetten altijd de besten in hun vakgebied in, evenals de beste materialen en apparatuur. Daarom beloven wij u een kwaliteitsgarantie van minimaal 10 jaar.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Putten

Dakdekker nodig in Putten?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Putten? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Een gratis dakinspectie door een echte expert

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen, of wilt u weten of dak aan vervanging toe is? Vraag vandaag nog een gratis dakinspectie aan om meer te weten te komen over de conditie van uw dak. Bent u geïnteresseerd in de conditie van uw dak? Door onze 35 jaar ervaring met zowel platte als schuine daken kunnen onze dakdekkers de conditie van uw dak goed beoordelen. Wij geven u een rapport op basis van onze bevindingen, zodat u meer inzicht krijgt in de staat van uw dak. Wilt u dat wij de staat van uw dak komen beoordelen en een gratis dakinspectie aanbieden? Wij komen zo snel mogelijk bij u langs en beoordelen uw dak professioneel. Dankzij onze foto’s en aantekeningen kunt u zien wat er aan de hand is. Hierna bieden we, indien gewenst, een vrijblijvende offerte uit.

Dak reparatie of renovatie door Jabe Dakservice

Onze dakspecialist repareert uw dak snel en vakkundig als het om wat voor reden dan ook gerepareerd moet worden. Uw dak kan lekken of andere schade oplopen als het niet goed en snel gerepareerd wordt. Wij zijn ervaren dakdekkers en kunnen uw beschadigde dak weer in de normale staat brengen zodat u opnieuw een veilig huis heeft. Jabe Dakservice is actief in de buurt van Putten. U heeft keuze uit een dakrenovatie of een dakreparatie. We raden een renovatie aan wanneer uw dak op meerdere plekken flink beschadigd is of u uw dak wilt opknappen in plaats van vervangen. Een dakreparatie is nodig wanneer uw dak schade heeft en dit gerepareerd moet worden. Als uw dakbedekking verouderd is, kunt u het beste kiezen voor een complete dakrenovatie. Via Jabe Dakservice, uw dakdekker in Putten kunt u een expert naar uw dak laten kijken om zo erachter te komen wat het beste is voor u en uw dak.

dakonderhoud Aalsmeer
dak lekkage oplossen

Daklekkage laten oplossen

Heeft u moeite met het lokaliseren van de bron van een lek in uw platte of schuine dak? Als u niet weet waar het lek vandaan komt, kan Jabe Dakservice u helpen. We zijn gespecialiseerd in het vinden en repareren van daklekkages. Ongeacht de bron van de lekkage, uw dak komt weer in goede staat. Na uw belletje zorgen we ervoor de we zo snel mogelijk bij u ter plaatse zijn. Het is aan u of u ons meteen wilt laten langskomen als u in Putten woont. Wel raden wij aan om bij lekkage zo snel mogelijk te handelen om verdere schade te voorkomen. Op ons hoeft u niet lang te wachten. Heeft u direct onze hulp nodig? Neem meteen contact op met ons spoedteam wanneer uw daklekkage zo snel mogelijk verholpen moet worden. Ons spoedteam is 24/7 beschikbaar!

Plat dak vernieuwen

Wilt u een plat dak laten vernieuwen door ervaren dakdekkers? Veel Nederlandse huizen hebben een gedeeltelijk plat dak, bijvoorbeeld op aanbouwen en soms op het complete pand. Platte daken hebben veel voordelen, maar een nadeel is dat platte daken niet zo lang meegaan als pannendaken. Daardoor moet u een plat dak om de zoveel tijd vervangen. De betrouwbare kwaliteit van Jabe Dakservice is in staat om dit tegen een scherpe prijs te realiseren. Een grote klus als een dakrenovatie of vervanging brengt aanzienlijke kosten met zich mee. Het is de investering echter waard, want het gaat nog jaren mee. Het loont altijd de moeite om onze gediplomeerde dakdekkers hiervoor in te schakelen. Wilt u meer besparen door een dakrenovatie? Wij helpen u verder!

dakdekker Leiden
renoveren van schoorsteen

De staat van uw schoorsteen

De schoorsteenrenovaties worden uitstekend uitgevoerd door Jabe Dakservice. Als u bijvoorbeeld merkt dat het rookkanaal van uw schoorsteen niet meer goed werkt, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Mocht u merken dat uw schoorsteen het heeft begeven en voor ongewenste en ongezonde scenario’s in uw woning zorgt, kunt u het beste een dakdekkersbedrijf raadplegen voor een dakinspectie en vrijblijvend advies. Omdat schoorstenen per situatie en per schoorsteen verschillen, adviseren wij altijd gebruik te maken van onze gratis dakinspectie. Zo kunnen wij de huidige staat van uw schoorsteen vaststellen en bepalen wat er gedaan kan worden.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar in Putten

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.