Uw dakdekker in Purmerend

Jabe Dakservice, Dakdekker in Purmerend

Het behoud van de kwaliteit van een dakbedekkingssysteem vereist regelmatig onderhoud. Een grondige dakinspectie van het dakbedekkingssysteem moet minstens één keer per jaar plaatsvinden om daklekkages te voorkomen. Het is raadzaam het regenwaterafvoersysteem elk jaar te reinigen en om de paar jaar de dakgoten en de dakbedekking zorgvuldig te onderzoeken. Hoewel het mogelijk is deze dakwerkzaamheden zelf uit te voeren, kunt u hiervoor het beste een erkende dakdekker inhuren. Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice kan het bovenstaande, en meer, allemaal voor u regelen in Purmerend. Als uw huis een lek dak heeft, sturen we meteen iemand naar Purmerend! We hebben namelijk een 24/7 spoedservice, hierdoor zijn we altijd snel ter plaatse.

Onze experts helpen u graag met inspecties van hellende of platte daken, dakreparaties, dakrenovaties of regelmatig dakonderhoud voor een lange levensduur. Wilt u de hulp van een gecertificeerde dakdekker in de buurt van Purmerend? Dan bent u bij dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice aan het juiste adres.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Purmerend

Dakdekker nodig in Purmerend?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Purmerend? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakonderhoud Aalsmeer

Dak reparatie of renovatie door Jabe Dakservice

Onze dakspecialist repareert uw dak snel en vakkundig als het om wat voor reden dan ook gerepareerd moet worden. Uw dak kan lekken of andere schade oplopen als het niet goed en snel gerepareerd wordt. Wij zijn ervaren dakdekkers en kunnen uw beschadigde dak weer in de normale staat brengen zodat u opnieuw een veilig huis heeft. Jabe Dakservice is onder andere actief in Purmerend, Amsterdam en Zaandam. U heeft keuze uit een dakrenovatie of een dakreparatie. We raden een renovatie aan wanneer uw dak op meerdere plekken flink beschadigd is of u uw dak wilt opknappen in plaats van vervangen. Een dakreparatie is nodig wanneer uw dak schade heeft en dit gerepareerd moet worden. Als uw dakbedekking verouderd is, kunt u het beste kiezen voor een complete dakrenovatie. Via Jabe Dakservice kunt u een expert naar uw dak laten kijken om zo erachter te komen wat het beste is voor u en uw dak.

Oorzaken daklekkage

Een verouderde of krimpende dakbedekking, maar ook schade als gevolg van gebeurtenissen van buitenaf, zoals hagel, kunnen verantwoordelijk zijn voor een daklekkage. Het kan ook het gevolg zijn van een slechte dakconstructie in het dak of te lang of te kort lood. Jabe Dakservice, uw dakdekker in Amsterdam helpt u bij het ontdekken van lekkages en het verhelpen hiervan. Daklekkages komen veel voor en ontstaan meestal als gevolg van weersproblemen of andere zaken. U denkt misschien niet dagelijks aan uw dak, maar het houdt u en uw spullen droog. Wanneer u last heeft van een lekkage, erkent u weer hoe waardevol het is. Door uw dak regelmatig te inspecteren en uw dakgoten schoon te houden, kunt u lekkages voorkomen. Bij spoed kunt u ons bellen en komen wij er zo snel mogelijk aan.

dak lekkage oplossen
dakdekkers bedrijf

Gratis dakinspectie door onze dakdekker

Bent u geïnteresseerd in een gratis dakinspectie omdat u wilt weten hoe goed uw dak functioneert of juist niet? Vraag er dan meteen één aan om te weten of uw dak onderhoud, reparaties of een renovatie nodig heeft. Onze dak specialisten hebben 35 jaar ervaring met zowel platte als schuine pannendaken. Wij inspecteren uw dak op lekkagegevaarlijke plekken en andere gevaarlijke problemen. Na afloop van onze beoordeling ontvangt u van ons een rapport met al onze bevindingen (inclusief foto’s). Wilt u weten of uw dak gerepareerd of gerenoveerd moet worden? Wij zorgen voor een gratis inspectie door een expert wanneer u dit wenst. We maken foto’s en aantekeningen zodat u kunt zien wat er aan de hand is met uw dak. Wanneer er niks aan de hand is zitten er geen kosten aan de dakinspectie verbonden. Mochten wij wel iets vinden, dan brengen wij een offerte uit, bij uw akkoord gaan we aan de slag.

Bitumen dakbedekking in Purmerend

Jabe Dakservice is een dakbedekkingsbedrijf gespecialiseerd in bitumen dakbedekking. Wij werken door heel Nederland, waarbij Purmerend één van onze werkplekken is. Bitumen dakbedekking is de laatste jaren de meest gebruikte soort dakbedekking in Nederland. Hoewel de levensduur grotendeels afhangt van hoe zorgvuldig u het materiaal verzorgt en de kwaliteit van de afwerking, gaat het normaal gesproken zo’n 25 tot 40 jaar mee. Wij komen bij u thuis en voeren zo snel mogelijk een gratis dak inspectie uit. Deze zal u de gebreken van uw dak laten zien, zodat u een beter beeld krijgt van hoe uw dak aan toe is. Zodra we een uitgebreide inspectie hebben uitgevoerd, geven we u een nauwkeurige offerte. Ook als u nog geen isolatie heeft voor uw platte dak, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een afspraak maken, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
Dakdekker Haarlem
dakdekker Leiden

Dakonderhoud door een expert

U moet uw dak laten onderhouden om zo een lange levensduur te garanderen. Door uw dak regelmatig zelf te inspecteren (of er een specialist bij te halen) kunt u veel problemen opsporen voordat ze ernstig worden. Zo voorkomt u grote problemen in de toekomst. Voert u deze procedure niet uit? Dan kunt u veel geld verliezen als gevolg van een dak aandoening die onbehandeld blijft. Lekken of scheuren in de muren of het voegwerk kunnen wijzen op rot, lekken of scheuren in het hout. Deze problemen kunnen in een vroeg stadium worden opgespoord, waardoor dure reparaties worden voorkomen. Uw dak goed onderhouden is essentieel om onnodige kosten en toekomstige dakproblemen te vermijden. Door gewoon goed voor uw dak te zorgen, gaat het veel langer mee!

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.