Uw dakservice in Nieuwkoop

Jabe Dakservice, Dakdekker in Nieuwkoop

Wij van Jabe Dakservice bieden oplossingen voor elk dakprobleem. We zijn uitgegroeid tot een populair dakdekkersbedrijf en hebben in de loop der jaren vele huishoudens geholpen met lekkages en nieuwe dak installaties. In Zuid-Holland verzorgen we 40 dakdekkersklussen per week, waarbij we werken met 15 dakspecialisten. We werken vanuit meerdere locaties door heel Nederland, hiervan is Nieuwkoop er één. Wij streven ernaar om een duurzaam dak achter te laten tegen een eerlijke prijs. Voor het repareren en plaatsen van dakbedekking gebruiken we altijd kwaliteitsmaterialen. Niemand wil veel geld investeren in het dak zonder blijvend resultaat. Onze dakdekkers geven gratis en vrijblijvend advies. Bij Jabe staan eerlijkheid en persoonlijke aandacht centraal.

Bij Jabe Dakservice zijn we gespecialiseerd in het repareren, renoveren en vervangen van verschillende soorten dakbedekkingen. U kunt bij ons terecht voor het dak van uw huis, aanbouw, dakkapel, schuur, garage, tuinhuisje of ander gebouw in de buurt van Nieuwkoop. Ook hebben wij veel ervaring met het op een veilige en effectieve manier werken met oude daken.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Nieuwkoop

Dakdekker nodig in Nieuwkoop?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Gratis dakinspectie door deskundige dakdekkers

Een deskundige naar uw dak laten kijken is cruciaal wanneer u het lang en goed wilt onderhouden. Het is belangrijk om problemen of slijtage vroegtijdig te signaleren, zodat u zich kunt richten op het herstellen van kleine problemen. Jabe Dakservice levert u een gedetailleerd rapport op basis van de staat van uw dak. Uiteraard wordt het rapport ondersteund door foto’s, zodat u zelf kunt zien hoe het met uw dak gesteld is. U ziet waar de verstoppingen zitten en waar u moet handelen. Dit dakinspectie rapport is onafhankelijk en geheel kosteloos, en wij spelen een adviserende rol in de hele procedure. Mochten wij dingen vinden, dan brengen wij een offerte uit. Ook hier zitten geen verplichtingen aan vast.

Dakreparatie door de expert

Jaba Dakservice verzorgt dakreparaties in Nieuwkoop. Ook voor spoedreparaties kunt u bij ons terecht. Heeft u een dakdekker nodig, neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Zodra het dak is geïnspecteerd, kunnen wij bepalen welke reparaties moeten worden uitgevoerd. Nadat wij een offerte hebben uitgebracht en u akkoord bent, beginnen we met de reparatie. Het belangrijkste verschil tussen dakreparatie en dakrenovatie is dat dakreparatie bestaat uit het vervangen van beschadigde delen, terwijl dakrenovatie bestaat uit het verbeteren en/of vernieuwen van het dak. We kunnen bijvoorbeeld een waterbestendige of energiezuinige coating aanbrengen. Wilt u weten wat wij voor u en uw dak kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Spoed hulp bij een daklekkage

U kunt Jabe Dakservice op elk moment van de dag (of nacht) bellen als uw dak beschadigd of deels afgewaaid is. Wanneer de dakbedekking waait of er een enorm gat in zit, wilt u direct hulp. De dakdekker van dienst komt zo snel mogelijk naar uw huis om noodreparaties uit te voeren. Er wordt meestal een zeil boven het dak geplaatst en vastgezet om verdere schade te voorkomen. Als u merkt dat het dak lekt, maar u kunt niet zien waar het lek vandaan komt, kunnen onze specialisten u helpen. Ons team kan een moeilijk op te sporen lek snel opsporen. Omdat vocht in uw huis schimmelgroei kan veroorzaken, is het erg belangrijk om dit te elimineren. Schimmel is gevaarlijk voor uw gezondheid en vermindert bovendien uw wooncomfort.

Dak specialisten van Jabe Dakservice

Ons doel is dat u zich op uw gemak voelt bij onze dakdekkers en hun werk. Daarom proberen we ervoor te zorgen dat u zich vanaf het eerste moment thuis voelt. Wij laten onze werkplek altijd netjes achter. Iedere klant komt na jaren weer bij ons terug voor een volgende klus omdat wij een vertrouwd adres zijn. Wij zijn specialist in dakbedekking in Nieuwkoop. Onze klanten zijn voornamelijk huiseigenaren en bedrijven. We werken hard om de beste service te leveren. Bij ons weet je in ieder geval dat het goed is. We kunnen ons werk zien ontwikkelen en genieten het eindresultaat en de tevreden klanten. Het is dankbaar werk, en het wordt nog leuker als we weer een klant blij hebben gemaakt.

Een complete dakrenovatie in Nieuwkoop

Het dak van een oude woning of een woning die slecht onderhouden is moet vaker worden gerepareerd. De oplossing is in dit geval vaak een complete dakrenovatie. Hierbij is uw dak weer helemaal in topconditie zonder dat uw dak volledig vervangen is. U moet niet proberen uw dak zelf te renoveren, want het vereist gespecialiseerde dakdekkers. Een dakrenovatie houdt het dak in goede staat en beschermt de constructie tegen krachten van buitenaf. U moet een professionele dakdekker inhuren voor een dakrenovatie in Nieuwkoop. Jabe Dakservice kan elk dak in Nieuwkoop en omgeving renoveren

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.