Uw dakservice in Nieuwegein

Jabe Dakservice, Dakdekker in Nieuwegein

Jaba Dakservice kan u helpen met onderhoud, reparaties of vervangingen en renovaties. We bieden de beste diensten, omdat wij een klantgericht en kwaliteitsgericht dakdekkersbedrijf zijn. Wij helpen bedrijven en particulieren door heel Nederland vanuit Nieuwegein. Onze dakdekkers leveren uitstekende dakbedekkingsdiensten. Al meer dan 35 jaar staan wij aan de top van de dakbedekking. We hebben een breed scala aan oplossingen voor elke situatie. Het maakt niet uit hoe moeilijk de klus is, wij kunnen het aan. De dakdekkers geven eerlijk advies tijdens het hele proces. Wij garanderen dat wij streven naar 100% klanttevredenheid. Heeft u vragen? Stel ze dan direct. Wij zullen er alles aan doen om uw verwachtingen te overschrijden.

Dat de dakdekker direct een offerte en prijsopgave ter plaatse maakt, heeft vaak de voorkeur van de klant. Dus dit doen de dakdekkers van ons dakdekkersbedrijf. Geen akkoord op de offerte betekenen geen kosten. Eén van onze specialisten kan dan met u praten over uw behoeften en u alternatieven bieden. Wij zijn alleen tevreden met de beste resultaten in ons vak. Onze dakdekkers helpen u graag in de buurt van Nieuwegein!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Nieuwegein

Dakdekker nodig in Nieuwegein?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Dakreparatie in Nieuwegein

Bent u een huiseigenaar in Nieuwegein en heeft u een dak probleem? Dan kan Jabe Dakservice u snel helpen! Wij hebben dakdekkers die werken vanuit Nieuwegein. Zij kunnen u helpen met al uw dak problemen. Heeft u een dak dat ‘s nachts gerepareerd moet worden? Ook daar kunnen wij u mee helpen dankzij onze dag en nacht spoedservice. Na een inspectie kunnen wij u vertellen wat er aan uw dak gerepareerd moet worden. Als we hebben vastgesteld wat er gerepareerd moet worden en u akkoord bent gedaan met onze offerte, kunnen we overgaan tot het repareren van het dak. Het grote verschil tussen het repareren en het renoveren van een dak is dat bij het repareren van een dak defecte onderdelen moeten worden vervangen. Bij het renoveren van het dak wordt het hele dak aangepakt. Het dak wordt zo gemaakt dat het nog jaren mee kan zonder vervanging. Een voorbeeld van renovatie is het aanbrengen van een waterbestendige coating of een energiezuinige coating.

Gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

Is het lang geleden dat uw dak voor het laatst grondig is onderzocht? Wij kunnen u gratis en vrijblijvend een dakonderzoek aanbieden als dat het geval is. Het hele dak wordt dan geïnspecteerd door onze dakdekkers met jarenlange ervaring. Klein onderhoud kan aanzienlijke schade voorkomen. Dakonderhoud is dus belangrijk om schade en hoge kosten te voorkomen. Daklekkages worden vaak veroorzaakt door verwaarlozing. U kunt deze problemen vrij eenvoudig voorkomen door het laten uitvoeren van een gratis dakinspectie.

Stappenplan bij daklekkages

Jabe Dakservice levert het beste vakmanschap in de markt. We willen dat u precies weet wat uw kosten zullen en geven u daarom een duidelijke en transparante offerte. Bovendien bieden wij u minimaal 10 jaar garantie op dakreparaties. Veel mensen weten niet goed wat ze moeten doen bij een daklekkage. Dit zijn de stappen die wij u aan raden snel te ondernemen:
• Bel direct naar een erkende dakdekker uit de buurt.
• Heeft het spoed, zoek dan een dakdekkersbedrijf met spoedservice. Wij komen direct naar u toe als u hulp nodig heeft.
• Duurt het even voordat de dakdekker er is? Zorg er dan voor dat u waardevolle spullen uit de kamer(s) haalt.
• De dakdekker controleert uw dak.
• Wij brengen een offerte uit. Bij uw akkoord gaan we direct aan de slag.
•Jabe Dakservice repareert uw dak. U zit weer helemaal droog.

Nokvorsten vervangen

Er zijn verschillende soorten nokpannen, deze bevinden zich langs de rand van het dak. Ze helpen het dak waterdicht te houden. Nokpannen, ook wel nokvorsten of nokken genoemd, zijn cruciaal om het dak waterdicht te houden. Wanneer de nokvorsten niet op hun plaats zitten of niet meer waterdicht zijn, lekt er water door het dak naar binnen. Wanneer de binnenkant van uw huis nat is, is het lek waarschijnlijk al lange tijd aanwezig. Oudere huizen zijn vaak voorzien van nokvorsten die op hun plaats worden gehouden met cement of mortel. De nokken zorgen voor een waterdichte afsluiting door twee helften te combineren. Weersomstandigheden zoals hagelstenen kunnen de nokvorsten flink beschadigen, waardoor ze losraken. Wanneer reparatie van de verbinding tussen de nokpannen en het dak niet voldoende is om het probleem op te lossen, moeten de nokvorsten worden vervangen.

Dakrenovatie nodig of niet?

Elk dak gaat vele jaren mee, mits het goed wordt onderhouden. Blootstelling aan weer, wind en UV-straling kan de kwaliteit van een dak aantasten. Na inspectie van uw dak door Jabe Dakservice weet u zeker of het een renovatie nodig heeft. Kleine beschadigingen kunnen direct gerepareerd worden (bij uw akkoord). Als uw dak gerenoveerd moet worden willen onze ervaren dakdekkers dit graag voor u doen. Wij geven eerlijk advies over of uw dak wel of niet gerenoveerd hoeft te worden. Als alles in orde zullen er geen kosten verbonden zitten aan ons bezoek. U kunt met ons meekijken als wij een probleem vinden door de foto’s te bekijken die wij van uw dak maken. Wij beantwoorden uw bericht of telefoontje zo snel als mogelijk. Onze offerte s zijn altijd vrijblijvend.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.