Uw dakservice in Nieuw-Vennep

Jabe Dakservice, Dakdekker in Nieuw-Vennep

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice werkt al ruim 35 jaar met platte en hellende daken. We hebben gecertificeerde dakdekkers beschikbaar in Nieuw-Vennep en omgeving. Omdat wij zeker zijn van onze diensten kunnen wij u garanderen dat uw dak in optimale conditie zal worden achtergelaten. Onze spoedlijn is 24/7 beschikbaar, dus neem ook ’s nachts contact met ons op als u een noodgeval heeft. Wij gebruiken alleen de beste materialen, zodat uw dak jarenlang in uitstekende staat blijft. Voorafgaand aan de procedure maken we altijd kennis met onze klanten, zodat we een strategie kunnen uitwerken die voor hen het meest geschikt is. Na kennismaking met onze klant en inspectie van het dak maken wij ter plaatse een offerte.

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Nieuw-Vennep? Bel ons vandaag nog of laat een bericht achter zodat wij u kunnen helpen. De dakdekkers van Jabe hebben jarenlange ervaren en kunnen hierdoor elk dak aan. We plannen graag een inspectie van uw dak in, waarna we u een vrijblijvende offerte op maat aanbieden. Onze dakdekkers zijn u graag van dienst in Nieuw-Vennep en omgeving!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Nieuw-Vennep

Dakdekker nodig in Nieuw-Vennep?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Een gratis dakinspectie heeft een preventieve werking

Het dak van uw huis bestaat uit talrijke elementen, waarvan de meeste niet zichtbaar zijn met het blote oog. De dakpannen en het dakleer van uw dak, de goten, de schoorstenen, de nokgevels en het houtwerk zijn slechts enkele van de zaken waarnaar wordt gekeken bij een dakinspectie. Een dakdekker wordt vaak pas gebeld als er al een belangrijk probleem is opgetreden. Een gratis dak onderzoek heeft een grote preventieve werking. Ook al is een plat dak minder gevoelig voor lekkage dan vroeger, verstopte afvoeren, waardoor er meer water op het dak komt dan het aankan, zijn nog steeds een veel voorkomende oorzaak van lekkage. De kwaliteit van uw dakbedekking wordt beïnvloed door veranderende weersomstandigheden. Een dakinspectie kan leiden tot klein onderhoud of een grotere renovatie. Om verdere schade te voorkomen geven wij advies over preventief onderhoud. Voor meer informatie of het aanvragen van een gratis dakinspectie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Dakreparatie door de expert

Jabe Dakservice verzorgt dakreparaties in Nieuw-Vennep. Ook voor spoedreparaties kunt u bij ons terecht. Heeft u een dakdekker nodig, neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Zodra het dak is geïnspecteerd, kunnen wij bepalen welke reparaties moeten worden uitgevoerd. Nadat wij een offerte hebben uitgebracht en u akkoord bent, beginnen we met de reparatie. Het belangrijkste verschil tussen dakreparatie en dakrenovatie is dat dakreparatie bestaat uit het vervangen van beschadigde delen, terwijl dakrenovatie bestaat uit het verbeteren en/of vernieuwen van het dak. We kunnen bijvoorbeeld een waterbestendige of energiezuinige coating aanbrengen. Wilt u weten wat wij voor u en uw dak kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Daklekkage verholpen door onze dakdekkers

Wij adviseren altijd om bij lekkages het dak zo snel mogelijk te laten repareren door een goede dakdekker. Een lekkend dak herstelt zichzelf niet en blijft dus lekken. Bovendien maakt het niet aanpakken van het probleem het alleen maar erger (en de noodzakelijke reparatie duurder). Water dat opgesloten zit onder de dakbedekking, en dus niet weg kan, zal een hoop problemen veroorzaken. Dit veroorzaakt vaak een losgeraakte toplaag die op zijn beurt weer grotere lekken veroorzaakt en een afgebroken (houten) onderlaag en isolatie met houtrot als gevolg. Ook zijn vocht en schimmel in plafond en muurvlakken vaak gevolgen bij een daklekkage. Onderneem actie voordat het te laat is! Bel Jabe Dakservice voor de reparatie van uw daklekkage. Wij verlenen dag en nacht diensten, ook in de weekenden en vakanties. Als u een spoedreparatie nodig heeft, zijn wij dezelfde dag nog beschikbaar.

Bitumineuze dakbedekking

Ondanks de opkomst van andere dakbedekkingsmaterialen zoals PVC-dakbedekking, is bitumineuze dakbedekking nog steeds populair voor platte daken. Een bitumen dak kan zelfs worden geïnstalleerd als het dak een zeer kleine helling heeft. Bovendien is bitumen gemakkelijk te verwerken en daarom ideaal voor complexe daken. Hoewel het materiaal vaak wordt verward met teer, is teer sinds 1983 niet meer toegestaan. Bitumen daarentegen wordt geproduceerd uit het residu van diesel en/of benzine nadat deze uit aardolie zijn gewonnen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van bitumineuze dakbedekking of wilt u meer weten over PVC of EPDM dakbedekking? Neem dan contact op met Jabe Dakservicein Nieuw-Vennep.

Schoorsteen voegen in Nieuw-Vennep

Een schoorsteenlekkage kan zich voordoen wanneer er een lekkage is die het gehele metselwerk aantast. De schoorsteen voegen is een van de meest voorkomende schoorsteen reparaties. U wilt te allen tijde rookoverlast en koolmonoxidevergiftiging voorkomen, evenals lekkages die optreden als gevolg van slecht schoorsteen onderhoud. Om deze problemen te voorkomen is het van cruciaal belang om een goed onderhouden schoorsteen te hebben. Jabe Dakservice kan u helpen bij de reparatie van uw schoorsteen. Alvorens met de werkzaamheden te beginnen zullen onze experts de schoorsteen beoordelen om het beste resultaat vast te stellen. Een schoorsteen opnieuw voegen is vaak de beste oplossing. De offerte bevat advies over het werk, prijzen en garantie. Wij streven altijd naar 100% klanttevredenheid.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.