Uw dakdekker in Naarden

Jabe Dakservice, Dakdekker in Naarden

Wilt u uw dak laten repareren, renoveren of vervangen? Het is altijd slim om voor dit soort werk een vakman in te huren. Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice is al ruim 35 jaar actief in het werken met platte en hellende daken en andere dak aspecten die hierbij komen kijken. Wij zijn dagelijks bezig met het vervangen van dakpannen, het onderhouden van bitumen dakbedekking en veel meer in Naarden en omgeving. Eén van onze meest voorkomen klussen hier in de buurt zijn daklekkages. Wanneer u een lekkage niet snel genoeg of niet goed verhelpt, kunnen de gevolgen ernstig zijn. Om deze oplopende kosten te voorkomen en het lek zo snel mogelijk te laten repareren, neemt u direct contact met ons op.

Onze dakdekkers zorgen ervoor dat ze een goede communicatie met u onderhouden vanaf het eerste moment. We vertellen u altijd wat we van plan zijn te doen en waarom, zodat u niet steeds hiernaar hoeft te vragen. Onze offerte bevat informatie over de klus, de kosten en de garanties. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en komen onze beloftes na. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag direct een gratis offerte aan of neem contact met ons op via het contact formulier of telefoonnummer.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Naarden

Dakdekker nodig in Naarden?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekker Almere

Weersinvloeden veroorzaken vaak daklekkage

Er zijn zoals u wellicht weet veel verschillende oorzaken van daklekkage. Ongeacht de oorzaak kunnen wij u helpen met het verhelpen van daklekkage in Naarden en omgeving. Weersinvloeden zoals regen, vorst, dooi, afgewisseld met warme en stormachtige dagen kunnen uw dakbedekking flink aantasten. Ook al verhogen moderne materialen de duurzaamheid van daken, weersinvloeden spelen nog steeds een grote rol in de oorzaak van lekkende daken. Dit geldt vooral voor oudere daken. Als het dak oud is en door het weer is aangetast, zijn lekkages niet ongewoon. Een lek ontstaat wanneer er water in of op het dak blijft staan. Omdat water uitzet als het bevriest, veroorzaakt het meer schade. Zorg ervoor dat u ons snel inschakelt bij daklekkage.

De kosten van een dakreparatie


De kosten van een reparatie van een dak hangen af van verschillende dingen, waaronder de staat van het dak. Wij moeten natuurlijk het soort dak dat u heeft en de omvang van de schade weten voordat wij de kosten kunnen inschatten voor het repareren van uw dak. Soms kunnen onze dakdekkers uw dak snel en eenvoudig repareren door een extra laag bitumen aan te brengen of door een aantal dakpannen te vervangen. Echter zijn er op andere momenten volledige vervangingen van daken nodig. In de meeste gevallen zal onze aanpak ergens in het midden liggen. Als dakspecialist bieden wij u een complete dak service. Bel ons voor een gratis offerte als u op zoek bent naar een betrouwbare dakdekker voor een dakreparatie in Naarden en omgeving.

dakonderhoud Aalsmeer
dakdekkers bedrijf

Gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

Is het lang geleden dat uw dak voor het laatst grondig is onderzocht? Wij kunnen u gratis en vrijblijvend een dakonderzoek aanbieden als dat het geval is. Het hele dak wordt dan geïnspecteerd door onze dakdekkers met jarenlange ervaring. Klein onderhoud kan aanzienlijke schade voorkomen. Dakonderhoud is dus belangrijk om schade en hoge kosten te voorkomen. Daklekkages worden vaak veroorzaakt door verwaarlozing. U kunt deze problemen vrij eenvoudig voorkomen door het laten uitvoeren van een dakinspectie.

Platte daken door Jabe Dakservice

Het kiezen van de juiste dakbedekking is cruciaal, aangezien het dak uw huis beschermt tegen slechte en wisselende weersomstandigheden in Nederland. Wij kunnen u persoonlijk adviseren of een plat dak beloopbaar moet zijn of niet, en of de dakbedekking zonlicht moet reflecteren om de temperatuur in uw huis of kantoor laag te houden. Het is belangrijk dat u alle soorten platte daken zorgvuldig overweegt voordat u een beslissing neemt. Uw dak moet uw huis of bedrijfspand kunnen beschermen tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Want u wilt natuurlijk geen lekkages. De meest voorkomende en beste materialen voor platte daken zijn bitumen, EPDM en PVC of kunststof daken. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen. Onze dak specialisten kunnen u hierover adviseren. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Dakdekker Naarden
dakonderhoud Aalsmeer

Het herstellen van dakgoten

Verstopte dakgoten zijn bij veel huiseigenaren een probleem. Dakgoot problemen zijn vaak het gevolg zijn van slecht onderhouden dakgoten, die hierdoor verstopt raken of loskomen van de muur. Als uw regenpijp niet meer waterdicht is, kan dit waterschade aan uw dak of muren veroorzaken. Het water kan niet weg of uw regenpijp kan het water niet langer meer vasthouden. Jabe Dakservice helpt u bij het repareren van dakgoten. Dus heeft u problemen met uw dakgoot, dan kunnen wij u helpen met de reparatie. Een dakgoot kan gerepareerd worden zonder dat deze vernieuwd wordt. Door onze deskundige dakdekkers in te schakelen is uw dakgoot weer zo goed als nieuw. Bent u geïnteresseerd in het laten repareren of vernieuwen van uw dakgoten, neem dan meteen contact met ons op.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.