Uw dakdekker in Muiden

Jabe Dakservice, Dakdekker in Muiden

Wij van dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice hebben gemerkt dat veel klanten het prettig vinden om een dakdekker uit de buurt in te schakelen. Jabe heeft meedere vestigingen door heel Nederland waarvan Muiden er één is. Al onze beoordelingen en prijs schattingen worden ter plaatse aan u doorvertelt door onze dakdekkers. Om te garanderen dat u de aandacht krijgt die u verdient raden wij u aan vooraf een afspraak te maken. Een specialist van Jabe Dakservice zal dan beschikbaar zijn om uw eisen te bespreken en de mogelijkheden met u door te nemen. Bij spoed kunt u ons dag en nacht bereiken.

Dakbedekking is al meer dan 35 jaar onze specialiteit. Vanuit Muiden werken wij door het hele land. We hebben ons gedurende ons bestaan voortdurend ontwikkeld en verbeterd. Inmiddels leveren wij het complete pakket aan dakbedekkingen. Wij bieden totaalzorg op het hoogste niveau. Van advies tot uitvoering en onderhoud, wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en een fijne samenwerking. Dus woont u in Muiden en bent u op zoek naar een dakdekker? Bij Jabe Dakservice bent u aan het juiste adres.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Muiden

Dakdekker nodig in Muiden?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

Het dak van een huis bestaat uit verschillende elementen, waarvan de meeste onzichtbaar zijn voor het blote oog. Dakleer, dakgoten, schoorstenen, nokvorsten en houtwerk worden allemaal onderzocht bij een gratis dakinspectie op een hellend of plat dak. Omdat een dakdekker meestal pas wordt gecontacteerd als het probleem kritiek is geworden, zijn preventieve inspecties verstandig. Hoewel platte daken tegenwoordig veel sterker zijn dan vroeger, blijft lekkage een probleem. Verstopte afvoeren en grote hoeveelheden water zijn twee van de meest voorkomende oorzaken van lekkage. Tijdens een dakinspectie kunnen we cruciale reparaties vaststellen of een complete renovatie aanbevelen. Om ernstigere schade te voorkomen, geven wij indien nodig advies over preventief onderhoud. Zo blijft uw dak goed onderhouden en kunt u er lang van genieten. U zit nergens aan vast. Voor meer informatie of het aanvragen van een gratis dakinspectie kunt u contact met ons opnemen.

Dakreparatie door de expert

Jabe Dakservice verzorgt dakreparaties in de buurt van Muiden. Ook voor spoedreparaties kunt u bij ons terecht. Heeft u een dakdekker nodig, neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Zodra het dak is geïnspecteerd, kunnen wij bepalen welke reparaties moeten worden uitgevoerd. Nadat wij een offerte hebben uitgebracht en u akkoord bent, beginnen we met de reparatie. Het belangrijkste verschil tussen dakreparatie en dakrenovatie is dat dakreparatie bestaat uit het vervangen van beschadigde delen, terwijl dakrenovatie bestaat uit het verbeteren en/of vernieuwen van het dak. We kunnen bijvoorbeeld een waterbestendige of energiezuinige coating aanbrengen. Wilt u weten wat wij voor u en uw dak kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.
dakonderhoud Aalsmeer
dakdekker Almere

Direct hulp bij daklekkage

Een lek wordt vaak niet opgemerkt wanneer het water nauwelijks zichtbaar is. Deze lekken zijn het ergst omdat ze de meeste schade veroorzaken. Er kan enige tijd verstrijken voordat het lek wordt opgemerkt. Hierdoor kan schimmel groeien doordat er meer vocht binnendringt. Wanneer de houtstructuur van uw dak door schimmel aangetast wordt, moet mogelijk de hele dak structuur vervangen worden. Het vinden van een dak lek is niet altijd eenvoudig, daarom bieden wij daklekkage detectie in Muiden en omgeving. Wij kunnen het lek in uw dak opsporen met behulp van thermo grafische of ultrasone testen, zonder dat er sloopwerkzaamheden nodig zijn. Heeft u last van een daklekkage? Wacht dan niet langer en neem zo snel mogelijk contact op met dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice

.

Dakrenovatie nodig of niet?

Elk dak gaat vele jaren mee, mits het goed wordt onderhouden. Blootstelling aan weer, wind en UV-straling kan de kwaliteit van een dak aantasten. Na inspectie van uw dak door Jabe Dakservice weet u zeker of het een renovatie nodig heeft. Kleine beschadigingen kunnen direct gerepareerd worden (bij uw akkoord). Als uw dak gerenoveerd moet worden willen onze ervaren dakdekkers dit graag voor u doen. Wij geven eerlijk advies over of uw dak wel of niet gerenoveerd hoeft te worden. Als alles in orde zullen er geen kosten verbonden zitten aan ons bezoek. U kunt met ons meekijken als wij een probleem vinden door de foto’s te bekijken die wij van uw dak maken. Wij beantwoorden uw bericht of telefoontje zo snel als mogelijk. Onze offertes zijn altijd vrijblijvend.

dakkapel renoveren
dakkapel renoveren

Bitumineuze dakbedekking

Jabe Dakservice kan bitumineuze dakbedekking leveren tegen een eerlijke prijs. Het is uiterst duurzaam en kan worden toegepast op elk soort dak. Wij kunnen een lek in uw bitumineuze dakbedekking repareren of u voorzien van nieuwe materialen. Bitumen kan worden toegepast op platte en licht hellende daken. U kunt profiteren van onze A-kwaliteit dakbedekking, die ervoor zorgt dat deze jarenlang meegaat. APP en SBS zijn de twee meest voorkomende bitumen dakbedekkingen. APP is bestand tegen Uv-straling en hoge temperaturen in het algemeen, terwijl SBS meer wordt gebruikt op flexibele daken. SBS is elastisch en zal zich sterker aan het oppervlak hechten dan APP. Na beoordeling van uw situatie zullen wij het beste materiaal voor uw situatie bepalen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.