Uw dakservice in Lisse

Jabe Dakservice, Dakdekker in Lisse

De dakdekkers van Jabe Dakservice proberen altijd te kijken naar de best mogelijke oplossing voor uw unieke dak. Energiebesparing en minder uitstoot is tegenwoordig belangrijk en hier houden wij goed rekening mee. Duurzaamheid en minimale onderhoudskosten staan centraal in ons plan. Jabe Dakservice is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf. Bovendien blijft ons personeelsbestand op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in onze branche. We zijn actief door heel Nederland vanuit verschillende locaties, Lisse is hier één van. Daarnaast is Jabe Dakservice lid van de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingen. Onze medewerkers worden periodiek bijgeschoold, hierdoor blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de dakdekkersbranche.

Heeft u een dak reparatie, renovatie of vervanging nodig? Bij dit soort klussen moet u altijd een vakman inschakelen. Heeft u een plat of hellend dak in omgeving Lisse? Dan is Jabe Dakservice de expert die u nodig heeft. Wekelijks voeren wij hier een grote hoeveelheid dakwerkzaamheden uit, waaronder het repareren van bitumen en het vervangen van dakpannen. Wanneer u een dak probleem niet zo snel mogelijk laat verhelpen, kunnen de gevolgen groot zijn. Neem contact met ons op voor snelle hulp om deze kosten te voorkomen.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Lisse

Dakdekker nodig in Lisse?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Dakreparatie door betrouwbare dakdekkers

Wat Jabe Dakservice het geschikte dakdekkersbedrijf maakt voor een goede dakreparatie is dat wij alle soorten daken kunnen behandelen. Onze dakdekkers zijn allemaal opgeleid om met verschillende soorten daken overweg te kunnen. Van bitumen tot dakpannen, zink en EPDM daken. Onze dakdekkers zijn snel, zorgvuldig en betrouwbaar. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Betrouwbaarheid, eerlijkheid en openheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn actief vanuit Lisse, maar helpen klanten door heel Nederland. Heeft u met spoed een dakdekker of dakbedekkingsdeskundige nodig, bel ons dan. Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.

Gratis dakinspectie

Heeft u te lang uitgesteld om een routine dakinspectie uit te voeren? Dan kan dit vervelende gevolgen hebben voor uw dak. Wij komen bij u thuis voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie. Als u al een hele tijd geen dakdekker langs heeft gehad, kunnen we kleine reparaties uitvoeren om grote schade te voorkomen. Mochten wij gebreken vinden of is er onderhoud nodig, dan brengen wij een vrijblijvende offerte uit. Dus alleen bij uw akkoord zitten er kosten verbonden aan deze gratis dakinspectie. Dakonderhoud begint met een grondige inspectie. Daklekkages zijn vaak het gevolg van slecht onderhoud. Ze kunnen eenvoudig voorkomen worden door jaarlijks onderhoud.

Snel daklekkage laten verhelpen

Jabe Dakservice biedt elke dag hulp aan slachtoffers van daklekkages. Een dakdekker zal zo snel mogelijk naar u toekomen zodra u gebeld heeft. Onze dakdekkers proberen de lekkage altijd direct te verhelpen. Soms lukt dit helaas niet, dan zorgen we voor een noodoplossing en komen wij later bij u terug. Wanneer u merkt dat uw dak een lekkage heeft, maar niet direct de oorsprong ervan kunt achterhalen, is het belangrijk direct een specialist in te schakelen. Een lekkend dak kan door de professionals van 
Jabe Dakservice

 snel worden opgespoord met onze speciale apparatuur. Ook als een lek moeilijk te lokaliseren is, kunnen onze specialisten het opsporen. Wanneer u niet direct een dakdekker inschakelt wordt de kans op schimmel en waterschade steeds groter. Schimmel is naast een vermindering van uw wooncomfort ook een gezondheidsrisico. Want schimmel ontstaat door vocht en is schadelijk voor uw gezondheid. Dus zorg ervoor dat u ons meteen belt!

Platte daken door Jabe Dakservice

Het kiezen van de juiste dakbedekking is cruciaal, aangezien het dak uw huis beschermt tegen slechte en wisselende weersomstandigheden in Nederland. Wij kunnen u persoonlijk adviseren of een plat dak beloopbaar moet zijn of niet, en of de dakbedekking zonlicht moet reflecteren om de temperatuur in uw huis of kantoor laag te houden. Het is belangrijk dat u alle soorten platte daken zorgvuldig overweegt voordat u een beslissing neemt. Uw dak moet uw huis of bedrijfspand kunnen beschermen tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Want u wilt natuurlijk geen lekkages. De meest voorkomende en beste materialen voor platte daken zijn bitumen, EPDM en PVC of kunststof daken. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen. Onze dak specialisten kunnen u hierover adviseren. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Dakspecialist in Lisse

Wij zorgen ervoor dat u zich prettig voelt in samenwerking met onze dakspecialist. Want voor dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice is een goede band met onze klanten zeer belangrijk. Daarom zijn we netjes en vriendelijk vanaf uw eerste ontmoeting met ons. Klanten beoordelen ons met 9,3/10 omdat we onze werkplekken schoon achterlaten. Daarom komen onze klanten na meerdere jaren altijd weer bij ons terug voor een nieuwe klus. Wij zijn voor veel mensen een vertrouwd adres. Als dakspecialist zijn wij actief in heel Nederland, en werken vanuit Lisse. Het merendeel van onze klanten bestaat uit particulieren en kleine tot middelgrote bedrijven. Wij geven om de tevredenheid van onze klanten en dat ziet u terug in de daken die wij afleveren.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.