Uw dakdekker in Lelystad

Jabe Dakservice, Dakdekker in Lelystad

Wanneer u hulp nodig heeft bij dakproblemen is Jabe Dakservice het dakdekkersbedrijf in Lelystad voor u. Wij hebben in de afgelopen 35 jaar een goede naam opgebouwd en hebben vele bedrijven en particulieren geholpen met lekkages en het plaatsen van nieuwe daken. Wekelijks voeren wij 15 projecten uit in Flevoland met ons team van 9 dakspecialisten. Ook in de rest van Nederland zijn wij actief. Wij leveren kwaliteitsmaterialen tegen een realistische prijs, zodat het dak lang meegaat. Bij ons staan eerlijkheid en duidelijke communicatie voorop.

Jabe Dakservice is dus al tientallen jaren een dakbedekking specialist in Lelystad. Gedurende deze jaren hebben wij ons voortdurend ontwikkeld en verbeterd. Inmiddels leveren wij een breed scala aan expertise op het gebied van dakbedekking. Totale zorg wordt geleverd op het hoogste niveau. Van advies tot realisatie en onderhoud, wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en de meeste duurzaamheid.

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Lelystad

Dakdekker nodig in Lelystad?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Lelystad? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder! Wist u, dat wij ook als dakdekker in Urk werkzaam zijn.

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

Is het lang geleden dat uw dak voor het laatst grondig is onderzocht? Wij kunnen u gratis en vrijblijvend een dakonderzoek aanbieden als dat het geval is. Het hele dak wordt dan geïnspecteerd door onze dakdekkers met jarenlange ervaring. Klein onderhoud kan aanzienlijke schade voorkomen. Dakonderhoud is dus belangrijk om schade en hoge kosten te voorkomen. Daklekkages worden vaak veroorzaakt door verwaarlozing. U kunt deze problemen vrij eenvoudig voorkomen door het laten uitvoeren van een dakinspectie.

Dakreparatie bij schade

Dakschade is vaak niet zichtbaar totdat u een daklekkage heeft. Zonder lekkage is schade aan dakpannen of kapotte bitumendakbedekking moeilijk te zien. Want een beschadigde dakpan of bitumendakbedekking zonder lekkage valt bijna niet op. Tijdens een storm kan dit leiden tot grotere schade en/of daklekkage. Het is mogelijk om dit te voorkomen door uw dak regelmatig te laten onderhouden en dakreparaties direct te laten uitvoeren door Jabe Dakservice, uw dakdekker in Lelystad. Het is zeer kosteneffectief om uw dak regelmatig te laten onderhouden, zeker als dit tijdig gebeurt. Als de schade groter is dan verwacht, kunnen wij een complete dakrenovatie adviseren. Wij helpen u graag bij het vinden van de optimale oplossing voor uw dak!

dakonderhoud Aalsmeer
dakdekker Almere

Oplossen van een daklekkage

Ziet u een daklekkage op één of meerdere plekken? Handel dan snel om te voorkomen dat de waterschade zich uitbreidt naar het hele dak. Lekkages ontstaan niet van de ene dag op de andere; als u er een ziet, is het waarschijnlijk al enige tijd aan de gang. Het kan komen door schade of een slechte staat van onderhoud. Vaak is één daklekkage een indicatie van meerdere lekkages. Uw dak kan beschadigd zijn door water dat uw isolatie heeft doorweekt of de houten constructie is binnengedrongen. Als de structuur te veel schade heeft opgelopen door het water, adviseren wij uw dak te vervangen. Zorg ervoor dat u snel handelt. U kunt dag en nacht bellen naar onze spoedlijn.

De nokvorst vervangen

De nokvorsten verbinden de dakvlakken met elkaar en voorkomen lekkages. Een daklekkage kan worden veroorzaakt door beschadigde of gebroken nokpannen. Wij kunnen uw dak snel en efficiënt repareren. Slechte weersomstandigheden of slecht dak onderhoud kunnen slijtage veroorzaken aan de nok van uw dak. De nok van een dak wordt uitgehold door wind en andere weersomstandigheden, naast erosie door water. Cement wordt na 30 tot 40 jaar poreus. Het is ook een goed idee om de staat van de nok eens in de 15 jaar te laten controleren door een ervaren dakdekkersbedrijf. U krijgt altijd een professioneel resultaat als u ons inhuurt om de nokvorsten van uw dak te repareren, renoveren of vervangen.

dakdekker Haarlem
Dakdekker Nieuwkoop

Dakspecialist in Lelystad

Wij zorgen ervoor dat u zich prettig voelt in samenwerking met onze dakspecialist. Want voor dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice, uw dakdekker in Lelystad is een goede band met onze klanten zeer belangrijk. Daarom zijn we netjes en vriendelijk vanaf uw eerste ontmoeting met ons. Klanten beoordelen ons met 9,3/10 omdat we onze werkplekken schoon achterlaten. Onze klanten komen na meerdere jaren altijd weer bij ons terug voor een nieuwe klus. Wij zijn voor veel mensen een vertrouwd adres. Als dakspecialist zijn wij actief in heel Nederland, en werken vanuit Lelystad. Het merendeel van onze klanten bestaat uit particulieren en kleine tot middelgrote bedrijven. Wij geven om de tevredenheid van onze klanten en dat ziet u terug in de daken die wij afleveren.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis. Wist u trouwens dat we ook als dakdekker in Almere werken?