Uw dakservice in Leidschendam

Jabe Dakservice, Dakdekker in Leidschendam

De dakdekkers van Jabe Dakservice zijn dakspecialisten met uitgebreide expertise op verschillende gebieden. Wij leveren onze diensten vanuit verschillende locaties waarvan Leidschendam er één is. Ons dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in het renoveren, vervangen en herstellen van platte en hellende daken. Als uw dak lekt of beschadigd is door bijvoorbeeld een storm zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. Wij houden ons dagelijks bezig met de volgende werkzaamheden: plaatsen en repareren van dakbedekking, verhelpen van lekkages en stormschade, bitumen dakbedekking, dakgootreparaties, schoorstenen, nokvorstreparaties en meer.

Wij bieden dus veel verschillende diensten aan voor zowel platte als hellende daken. U kunt bij Jabe Dakservice terecht voor het dak van uw huis, schuur, garage, tuinhuisje of ander soort gebouw. Onze dakdekkers kunnen uw oude dak ook opnieuw bekleden indien gewenst en verstandig. De dakdekkers van Jabe Dakservice zijn u graag van dienst in Leidschendam en omgeving!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Leidschendam

Dakdekker nodig in Leidschendam?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Onopgemerkte daklekkage

Een lek kan lang onopgemerkt blijven omdat het water zich niet altijd laat zien. Het is het ergste wanneer je het soort lek niet met het blote oog kunt zien. Hierbij kan schimmel ontwikkelen omdat het meestal lang duurt voordat het lek wordt opgemerkt. Het kan de houten structuur van het dak aantasten, waardoor een volledige vervanging nodig is. Mocht u het lek wel vinden dan is de kans alsnog groot dat u niet ziet waar het exact zit. Hier hebben onze dakdekkers speciale appratuur voor. Jabe Dakservice is gespecialiseerd in lekdetectie in Leidschendam en omgeving. Onze dakdekkers kunnen zonder sloopwerk het lek in uw dak opsporen met behulp van thermografisch of ultrasoon onderzoek. Een lekkage moet zo snel mogelijk verholpen worden. Heeft u te maken met een daklekkage, bel ons dan direct.

Dakreparatie door de expert

Natuurlijk is een goed dak afhankelijk van een aantal factoren. Zo kan het dak op de juiste manier geïnstalleerd zijn, maar externe krachten kunnen alsnog veel problemen veroorzaken. Het weer kan bijvoorbeeld van grote invloed zijn op de kwaliteit van uw dak. Jabe Dakservice, een dakdekker in Leidschendam en omgeving, kan u helpen bij problemen met uw dak. Als u een beschadigd dak heeft en direct reparatie nodig heeft, neem dan contact met ons op. Snel zal er iemand aan de telefoon zijn om de situatie met u te bespreken. Zodra we het probleem besproken hebben, zal er iemand gestuurd worden om het zo snel mogelijk te repareren. Uw dak zal niet lang meer beschadigd zijn.
 

Gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

Is het lang geleden dat uw dak voor het laatst grondig is onderzocht? Wij kunnen u gratis en vrijblijvend een dakonderzoek aanbieden als dat het geval is. Het hele dak wordt dan geïnspecteerd door onze dakdekkers met jarenlange ervaring. Klein onderhoud kan aanzienlijke schade voorkomen. Dakonderhoud is dus belangrijk om schade en hoge kosten te voorkomen. Daklekkages worden vaak veroorzaakt door verwaarlozing. U kunt deze problemen vrij eenvoudig voorkomen door het laten uitvoeren van een dakinspectie.

Een complete dakrenovatie in Leidschendam

Het dak van een oude woning of een woning die slecht onderhouden is moet vaker worden gerepareerd. De oplossing is in dit geval vaak een complete dakrenovatie. Hierbij is uw dak weer helemaal in topconditie zonder dat uw dak volledig vervangen is. U moet niet proberen uw dak zelf te renoveren, want het vereist gespecialiseerde dakdekkers. Een dakrenovatie houdt het dak in goede staat en beschermt de constructie tegen krachten van buitenaf. U moet een professionele dakdekker inhuren voor een dakrenovatie in Leidschendam. Jabe Dakservice kan elk dak in Leidschendam en omgeving renoveren.

Dakgootrenovatie door de specialist

Problemen met de afwatering van de dakgoten komen vaak voor. Een verstopte of losgeraakte regenpijp is één van de problemen die kunnen worden veroorzaakt door achtergebleven puin of vuil. Wanneer het regenwater niet meer weg kan of de regenpijpen lekken, kunnen het dak of de muren beschadigd raken. Wanneer wij uw dakgoot renoveren, worden deze problemen direct opgelost. De dakdekkers van Jabe kunnen precies zien welke problemen er zijn aan uw dakgoot die aangepakt moeten worden. Onze dakdekkers zullen vervolgens uw dakgoot terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat. Dankzij de 35 jaar ervaring van Jabe Dakservice werken wij met alle mogelijke soorten dakgoten. In sommige gevallen is het renoveren van een dakgoot niet nodig en is alleen een kleine reparatie voldoende. Neem contact met ons op om te kijken wat passend is voor uw dak.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.