Uw dakdekker in Leiderdorp

Jabe Dakservice, Dakdekker in Leiderdorp

Zoekt u een dakdekker in Leiderdorp? Bij dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice kunt u terecht voor bitumen, kunststof, zink, EPDM en pannendaken. De dakdekker van Jabe Dakservice plaatst snel uw nieuwe dak. Onze dakdekkers zijn experts in het plaatsen, onderhouden, renoveren en repareren van daken, ze werken vanuit Leiderdorp door het hele land. Dus ook in andere gebieden leveren wij dakwerken. Onze experts hebben ieder hun eigen specialiteit, zodat het vervangen of repareren van daken altijd snel en keurig gebeurt. Neem contact op met Jabe voor dakdiensten in Leiderdorp, met of zonder spoed.

Beste dakdekker

Elk dak is uniek en vereist kennis van dakconstructies en dakbedekkingsmaterialen. Of het nu gaat om bitumineuze dakbedekking, dakpannen, kunststof dakbedekking of EPDM-dakbedekking, het is de kennis en expertise van de dakdekker die het onderscheid maakt. Bij Jabe Dakservice staan de vaardigheden van onze hoogopgeleide dakdekkers centraal. Onze dakdekkers zijn u graag van dienst in Leiderdorp en omgeving!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Leiderdorp

Dakdekker nodig in Leiderdorp?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Leiderdorp? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

dakdekkers bedrijf

Gratis dakinspectie op hellend of plat dak

Het dak van een huis bestaat uit verschillende elementen, waarvan de meeste onzichtbaar zijn voor het blote oog. Dakleer, dakgoten, schoorstenen, nokvorsten en houtwerk worden allemaal onderzocht bij een gratis dakinspectie op een hellend of plat dak. Omdat een dakdekker meestal pas wordt gecontacteerd als het probleem kritiek is geworden, zijn preventieve inspecties verstandig. Hoewel platte daken tegenwoordig veel sterker zijn dan vroeger, blijft lekkage een probleem. Verstopte afvoeren en grote hoeveelheden water zijn twee van de meest voorkomende oorzaken van lekkage. Tijdens een dakinspectie kunnen we cruciale reparaties vaststellen of een complete renovatie aanbevelen. Om ernstigere schade te voorkomen, geven wij indien nodig advies over preventief onderhoud. Zo blijft uw dak goed onderhouden en kunt u er lang van genieten. U zit nergens aan vast. Voor meer informatie of het aanvragen van een gratis dakinspectie kunt u contact met ons opnemen.

Dakreparatie door de expert

Jabe Dakservice verzorgt dakreparaties in Leiderdorp. Ook voor spoedreparaties kunt u bij ons terecht. Heeft u een dakdekker nodig, neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Zodra het dak is geïnspecteerd, kunnen wij bepalen welke reparaties moeten worden uitgevoerd. Nadat wij een offerte hebben uitgebracht en u akkoord bent, beginnen we met de reparatie. Het belangrijkste verschil tussen dakreparatie en dakrenovatie is dat dakreparatie bestaat uit het vervangen van beschadigde delen, terwijl dakrenovatie bestaat uit het verbeteren en/of vernieuwen van het dak. We kunnen bijvoorbeeld een waterbestendige of energiezuinige coating aanbrengen. Wilt u weten wat wij voor u en uw dak kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.
dakonderhoud Aalsmeer
dakdekker Almere

Daklekkage veroorzaakt problemen

Het is altijd raadzaam om een lekkend dak zo snel mogelijk te repareren. Uw dak herstelt immers niet vanzelf, en zal dus blijven lekken. Wanneer u het probleem niet aanpakt, wordt het bovendien alleen maar erger (en de reparatie prijziger). Als gevolg daarvan zal het water niet kunnen ontsnappen. Dit veroorzaakt een aantal problemen. Bijvoorbeeld:
• Een losgeraakte toplaag zorgt ervoor dat het lek groter wordt.
• Een afbrekende onderlaag en isolatie.
• Houtrot kan ontstaan, wat weer kan leiden tot vocht en schimmel in plafonds en muren.
Omdat u niet onder een lekkend dak wilt wonen, belt u Jabe Dakservice voor een spoedreparatie. Wij zijn zowel overdag als ’s nachts actief. Is uw dak in een noodsituatie, dan komen wij dezelfde dag nog voor een spoedreparatie.

Bitumen voor uw platte dak

Bitumen dakbedekking kan worden gebruikt op de meeste platte daken. Wij kunnen uw huidige bitumen ook vervangen, mocht u het al gebruiken. Jabe Dakservice biedt bitumen dakbedekking oplossingen voor zowel platte en licht hellende daken, als meer gecompliceerde dakbedekkingsconstructies. Om te garanderen dat u jarenlang plezier heeft van onze bitumen dakbedekking, wordt de dakbedekking aangebracht door ervaren dakdekkers. APP en SBS bitumen dakbedekking kan worden toegepast. APP is doorgaans beter bestand tegen UV-straling en hoge temperaturen dan SBS. SBS is elastischer en hecht sterker dan APP, wat meestal beter geschikt is voor flexibele daken. Wij geven u graag een gratis dakinspectie. Na ons bezoek kunnen wij u vertellen welk materiaal het meest geschikt is voor uw situatie.

Dakdekker Nieuwkoop
dakkapel renoveren

Dakrenovatie

Voordat we aan de slag gaan, moeten we eerst bepalen in welke staat het dak verkeert. Zo weet ons team precies hoeveel werk er nodig is. We voeren een professionele dakinspectie uit om de omvang van de noodzakelijke reparaties vast te stellen. Daarna stuurt onze dakdekker u een vrijblijvende offerte die alle werkzaamheden omvat die nodig zijn om het dak van uw woning te herstellen. Wij houden u goed op de hoogte tijdens de inspectie en de gehele dakrenovatie. Bij een dakrenovatie wordt de oude dakbedekking op de nodige plekken vernieuwd en er wordt vaak een coating aangebracht. Uw dak is weer als van oud zonder dat het helemaal vervangen hoeft te worden. Voor een dakrenovatie in Leiderdorp en omgeving kunt u het beste contact opnemen met de dakdekkers van Jabe Dakservice. 

Wist u trouwens, dat wij ook werkzaam zijn als dakdekker in Hillegom?

.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.