Uw dakservice in Krommenie

Jabe Dakservice, Dakdekker in Krommenie

Dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice zoekt altijd naar de best haalbare oplossing om zo het opnieuw plaatsen van een dak te kunnen voorkomen, mits gewenst en verstandig. Energiebesparing is waarschijnlijk wat u wilt, hier helpen wij u mee. Uw doelen worden geïntegreerd in een (onderhoud)plan dat de nadruk legt op duurzaamheid en minimale onderhoudskosten. Jabe Dakservice is een erkend dakdekkersbedrijf actief in Krommenie en omgeving. Onze dakdekkers blijven op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in onze branche dankzij regelmatige bijscholing. Ons specialisme zijn platte daken. Maar dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze dakdekkers in principe elke klus aan!

Platte of hellende daken kunnen gerepareerd en onderhouden worden door onze ervaren dakdekkers. Wij bieden hulp door het hele land, dus waar de klus ook is, wij komen eraan! Als u hulp nodig heeft, zijn we 24/7 beschikbaar via onze noodlijn. Jabe Dakservice gebruikt alleen eersteklas materialen zodat uw dak jarenlang in uitstekende staat blijft. Onze dakdekkers zijn u graag van dienst in Krommenie en omgeving!

24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Vrijblijvende offerte voor uw huis in Krommenie

Dakdekker nodig in Krommenie?

Bent u opzoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Bent u bang dat er iets mis is met uw dak en wilt u deze daarom laten inspecteren? Heeft u schade door een storm en heeft u met spoed een dakdekker nodig? Voor al deze vragen en meer kunt u terecht bij Jabe Dakservice. Wij gaan net dat ene stapje verder!

Heel Nederland actief

24u/dag bereikbaar

Garantie certificaat

Vrijblijvende offerte

Geen aanbetaling

Corona-proof werken

Gratis dakinspectie door Jabe Dakservice

Is het lang geleden dat uw dak voor het laatst grondig is onderzocht? Wij kunnen u gratis en vrijblijvend een dakonderzoek aanbieden als dat het geval is. Het hele dak wordt dan geïnspecteerd door onze dakdekkers met jarenlange ervaring. Klein onderhoud kan aanzienlijke schade voorkomen. Dakonderhoud is dus belangrijk om schade en hoge kosten te voorkomen. Daklekkages worden vaak veroorzaakt door verwaarlozing. U kunt deze problemen vrij eenvoudig voorkomen door het laten uitvoeren van een dakinspectie.

Dakreparatie door de expert

 
Jabe Dakservice verzorgt dakreparaties in Krommenie. Ook voor spoedreparaties kunt u bij ons terecht. Heeft u een dakdekker nodig, neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Zodra het dak is geïnspecteerd, kunnen wij bepalen welke reparaties moeten worden uitgevoerd. Nadat wij een offerte hebben uitgebracht en u akkoord bent, beginnen we met de reparatie. Het belangrijkste verschil tussen dakreparatie en dakrenovatie is dat dakreparatie bestaat uit het vervangen van beschadigde delen, terwijl dakrenovatie bestaat uit het verbeteren en/of vernieuwen van het dak. We kunnen bijvoorbeeld een waterbestendige of energiezuinige coating aanbrengen. Wilt u weten wat wij voor u en uw dak kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.
 

Daklekkage veroorzaakt problemen

Het is altijd raadzaam om een lekkend dak zo snel mogelijk te repareren. Uw dak herstelt immers niet vanzelf, en zal dus blijven lekken. Wanneer u het probleem niet aanpakt, wordt het bovendien alleen maar erger (en de reparatie prijziger). Als gevolg daarvan zal het water niet kunnen ontsnappen. Dit veroorzaakt een aantal problemen. Bijvoorbeeld:
• Een losgeraakte toplaag zorgt ervoor dat het lek groter wordt.
• Een afbrekende onderlaag en isolatie.
• Houtrot kan ontstaan, wat weer kan leiden tot vocht en schimmel in plafonds en muren.
Omdat u niet onder een lekkend dak wilt wonen, belt u Jabe Dakservice voor een spoedreparatie. Wij zijn zowel overdag als ’s nachts actief. Is uw dak in een noodsituatie, dan komen wij dezelfde dag nog voor een spoedreparatie.

Platte daken door Jabe Dakservice


Het kiezen van de juiste dakbedekking is cruciaal, aangezien het dak uw huis beschermt tegen slechte en wisselende weersomstandigheden in Nederland. Wij kunnen u persoonlijk adviseren of een plat dak beloopbaar moet zijn of niet, en of de dakbedekking zonlicht moet reflecteren om de temperatuur in uw huis of kantoor laag te houden. Het is belangrijk dat u alle soorten platte daken zorgvuldig overweegt voordat u een beslissing neemt. Uw dak moet uw huis of bedrijfspand kunnen beschermen tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Want u wilt natuurlijk geen lekkages. De meest voorkomende en beste materialen voor platte daken zijn bitumen, EPDM en PVC of kunststof daken. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen. Onze dak specialisten kunnen u hierover adviseren. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Dakspecialist in Krommenie

Wij zorgen ervoor dat u zich prettig voelt in samenwerking met onze dakspecialist. Want voor dakdekkersbedrijf Jabe Dakservice is een goede band met onze klanten zeer belangrijk. Daarom zijn we netjes en vriendelijk vanaf uw eerste ontmoeting met ons. Klanten beoordelen ons met 9,3/10 omdat we onze werkplekken schoon achterlaten. Onze klanten komen na meerdere jaren altijd weer bij ons terug voor een nieuwe klus. Wij zijn voor veel mensen een vertrouwd adres. Als dakspecialist zijn wij actief in heel Nederland, en werken vanuit Krommenie. Het merendeel van onze klanten bestaat uit particulieren en kleine tot middelgrote bedrijven. Wij geven om de tevredenheid van onze klanten en dat ziet u terug in de daken die wij afleveren.

Spoedklus? Onze dakdekkers staan 24/7 voor u klaar

Ongeluk zit in een klein hoekje. Er raast een storm over de stad en uw dak begeeft het of een boom komt uitgerekend op uw dak terecht. Wat doet u dan? Zo snel mogelijk gebruik maken van de spoeddienst van Jabe Dakservice natuurlijk. Binnen no-time staan we bij u op de stoep zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen aanpakken. Door snel te schakelen en echte vakmannen dit klusje te laten klaren voorkomen we nog meer schade aan uw woning. Zo blijven de schade en de kosten beperkt en kunt u zo snel mogelijk weer genieten van uw veilige en fijne thuis.