Wij zijn uw Dakdekker in Den Haag(The Hague)

Wij zijn 24/7 bereikbaar en maken met u heldere afspraken over onze tarieven en werkzaamheden. Of je nu op zoek bent naar een professionele dakwerken in  om problemen met je dak te verhelpen of simpelweg wat advies nodig hebt over de beste manier om jouw huis te beschermen tegen water en wind, wij helpen graag! Dakdekker nu, of met spoed? Neem snel contact op en we zijn snel ter plaatse in Den Haag (070).

Dakdekker Jabe is uw ervaren dakpartner in Den Haag.

Bent u op zoek naar een erkend Dakdekker in de regio van Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren krachten weten als geen ander hoe belangrijk een goed dak is voor uw woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om reparatie, renovatie of nieuwbouw: wij staan klaar om jouw dak professioneel onder handen te nemen. Lees snel verder en ontdek wat onze dakspecialisten voor u kunnen betekenen! Liever meteen contact? whatasApp ons meteen. Dan kunt u contact met ons opnemen voor advies en een eventuele prijsopgave. Ons advies en offerte is altijd vrijblijvend!

Jabe Dakservice logo
Google-reviews
4.9/5
24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980

Heeft u op dit moment last van dak lekkage?

Bel dan snel onze spoedlijn: 085-06028980! Wij zijn uw dakspecialist in The Hague en omgeving. Wanneer een dak hemelwater doorlekt komt het natuurlijk ergens vandaan en kunnen verschillende oorzaken hebben. Voor u als leek is het bijna niet mogelijk om de exacte oorzaak te achterhalen, laat staan dat u er goed op kunt anticiperen. Voor dit soort zaken is JABE dakservice in de buurt van Den Haag uw
Dakdekker
voor uw dak. Met onze jaren lange ervaring en de juiste detectieapparatuur hebben we de oorzaak van hemelwaterlekkage snel gevonden. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten daken, zowel platte als schuine daken van woningen voor particulieren en bedrijfspanden van het MKB. Wij hebben vele jaren ervaring in de branche en kunnen u dan ook voorzien van deskundig advies en een perfecte service.

Vrijblijvende offerte aanvragen? Advies nodig?

Wateroverlast? Wij zijn uw gespecialiseerde Dakdekker in Den Haag

Recent hebben steeds meer mensen last van hemelwateroverlast. Dit komt omdat we in Nederland steeds vaker extremer weer hebben. Het is een logisch gevolg; Hoe meer regen er valt, hoe zwaarder een dak het heeft. Naast meer neerslag kan achterstallig onderhoud aan een dak ook de rede zijn om waterschade te veroorzaken. Het voorkomen van waterschade begint dus bij op tijd en voldoende onderhoud. Wist u dat dakvuil de belangrijkste oorzaak is van waterschade? Door dakvuil kan de afwatering van een dak geblokkeerd worden waardoor er regenwater op het dak blijft staan of waardoor kunstoffen dakgoten overstromen. Een Dakdekker helpt u met het voorkomen van regenwateroverlast. Dit doet hij door periodiek onderhoud te plegen en een schouwing te verrichten. Ook kan hij preventief handelen om het blokkeren van afwatering te voorkomen. Denkt u hierbij aan een bladvanger. Naast wateroverlast op daken zien we ook steeds vaker dat de koperen of RVS regenpijp geblokkeerd kan raken door blad. Een bladvanger is dan de meest doeltreffende oplossing voor dit probleem. 

Wat is een dakspecialist of Dakdekker?

Een Dakdekker is een professional die gespecialiseerd is in het onderhoud van daken. Hij of zij weet precies hoe ze een dak moet repareren of vervangen zodat er geen water naar binnen kan komen. Ook weten ze hoe ze een dak moet isoleren zodat het minder minder koud wordt  in huis tijdens de winter. Dakspecialisten werken vaak samen met aannemers en architecten om ervoor te zorg dat woongenot en comfort maximaal wordt gegarandeerd. 

Bent u opzoek naar een betrouwbare zaak rond ‘s-Gravenhage (070) om werk aan uw dak uit te laten besteden? Wij van Jabe dakservice kunnen snel u een passende offerte aanbieden. Voordat we een offerte kunnen maken, dienen we eerst even langs te komen voor een schouwing. Wij nemen hiervoor geen geld in rekening!

Hoe wij ons onderscheiden?

Den Haag (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)), ook wel ‘s-Gravenhage (Geluidsfragment uitspraak (info / uitleg)) genoemd, is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met 562.446 inwoners (31 januari 2023, bron: CBS) de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Alhoewel Den Haag niet de hoofdstad van Nederland is, dat is Amsterdam, is het wel de residentie (regeringszetel) en fungeert het in veel opzichten als hoofdstad.

Dakdekker Jabe; uw betrouwbare en veilige Haagse partner.

Als gemotiveerde dakwerkers proberen we elke dag een betere versie van onszelf te zijn. Niet alleen door ervaring op te doen en mee te gaan in de nieuwste technologische innovaties in onze branche, maar temeer door te luisteren naar onze klanten. Dit doen wij door onze klanten te vragen een review over ons te schrijven en ons op de hoogte te stellen als er iets niet naar tevredenheid is afgehandeld. Wij helpen u graag in de regio The Hague. Door een erkende dakwerker in te huren bent u zeker van kwaliteit. Daarnaast hebben wij een ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit. Bij ons geen addertje onder het gras of verrassingen achteraf. 

Snel hulp nodig van een Dakdekker?

Email ons nu!

De beste dakdekker in Den Haag

Den Haag is een stad waar veel mensen wonen en werken. Er zijn veel bedrijven die dakdekkers in Den Haag aanbieden. Maar welke is de beste? Jabe Dakservice! 

Hoe herken je een goed dakdekkersbedrijf?

Als je op zoek bent naar een dakdekker in Den Haag (The Hague), is het belangrijk om een bedrijf te kiezen dat gespecialiseerd is in daken. Er zijn veel bedrijven die algemene bouw- en renovatiewerkzaamheden aanbieden, maar niet allemaal beschikken over de juiste kennis en ervaring met daken. Een goed dakdekkersbedrijf herken je aan een aantal criteria:

  • Het bedrijf moet over de juiste certificaten beschikken, zoals een VCA-certificaat. Dit betekent dat het bedrijf voldoet aan de veiligheidseisen en de werknemers de juiste training hebben gevolgd.
  • Het bedrijf moet gebruik maken van hoogwaardige materialen en producten, die geschikt zijn voor het type dak waarvoor ze worden gebruikt. Je kunt hierover meer informatie vinden op de website van ons bedrijf. Direrct hulp nodig of een directe vraag? Bel ons nu!
Jabe Dakservice logo
24/7 Spoedlijn:

085 - 06 02 980